Pulzar

Move flyer

Partyajánló

Move @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

Fellépők
Dátum 2011. április 8.
Helyszín Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.
Stílus Electronica, House, Minimal, Tech-house,
Techno
MoveÁprilis 8-án senki sem szabhat gátat a mulatozásnak: újra itt a MOVE ideje! A mozgásnak ezúttal is a Mappa Club ad teret. A parkett ördögeit a két ötletgazda, Nora Naughty és Polarize mellett Beta és Andras Toth táncoltatja. A MOVE bulik tavaly óta késztetik virrasztásra a főváros éjszakai baglyait.Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.

Move @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

Április 8-án senki sem szabhat gátat a mulatozásnak: újra itt a MOVE ideje! A mozgásnak ezúttal is a Mappa Club ad teret. A parkett ördögeit a két ötletgazda, Nora Naughty és Polarize mellett Beta és Andras Toth táncoltatja. A MOVE bulik tavaly óta késztetik virrasztásra a főváros éjszakai baglyait.

A Made Inn-ből ismert Polarize és a bájos Nora Naughty a nagy szerelem, a zene által talált azonos nevezőre: a közös gyermek, a MOVE pedig a megszületése óta mágnesként vonzza a vájtfülű klubbereket. 2011-ben a MOVE-csapat négytagúra fejlődött fel…

Április 8-án ismét az új felállású MOVE jelentkezik az éjszakai mozgásterápia híveinek legnagyobb örömére: az alapító Polarize és Nora Naughty mellé felsorakozván a house hazai dojenje, a Hairy-s Beta és az ifjú tehetség, Andras Toth magasröptű „Live” megfejtései érkeznek majd a DJ-pult felől a tánctérre. 

Oldódjatok fel újra a mozgás örömében a MOVE segítségével!


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

 • Hairy művészek az Exiten!

  A legendás Exit szervezői a Converse Exit Music Live színpadán ifjú tehetségek számára biztosítanak fellépési lehetőséget, és az idei évben először, lemezlovasok számára is kitárták kapuikat. Idén összesen 25 fiatal zenekar és 7 DJ kap lehetőséget arra, hogy megmutathassa magát a közönségnek
 • Hairy - segítség az árvízkárosultaknak!

  Az elmúlt hetekben mindannyian szomorúan hallgattuk és figyeltük az országban zajló természeti katasztrófát, mely rengeteg ember életében okoz nehézségeket.
 • Butane Inetrjú

  Rövid Interjú a Hairy-s fellépés kapcsán
 • Andre @ Long Track

  A Marvin által szerkesztett, heti rendszerességgel jelentkező Long Track című mix műsor vendége volt a közelmúlban Andre.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó