Pulzar

Balaton­Sound – The Festival­beach / 2022. június 29.–július 2. / Fellépők: Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Marshmello, Paul Kalkbrenner, Alesso, Timmy, Robin Schulz és még sokan mások! Vedd meg a jegyet!

BommBomm Rebirth flyer

Belépő
23.00-ig500 Ft
23.00 után800 Ft

Partyajánló

BommBomm Rebirth @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

Fellépők
Továbbá még: Banyek, Noise64, Plesiv
Dátum 2011. október 1.
Helyszín Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.
Stílus Breakbeat, Breaks, DownTempo, Drum and Bass,
Hip-hop, Techno, Trip-hop
BommBomm RebirthA már több, mint öt éve tartó félhivatalos klubest célja mindig a sokszínű elektronikus zene bemutatása volt, és ez a tizennyolcadik alkalommal, október első szombatján sem változik. Nagy örömmel jelentjük, hogy az első újjászületés alkalmából Cadik vendégeskedik nálunk. Megkértük, hozza el azokat a zenéket, amiket mostanság a legjobban szeret. Az estére kölcsönvesszük a Dub Phase-től a Funktion One mélyládájukat, hogy ne csak halljátok, hanem érezzétek is a zenét. Stílusokban és bpm emelkedésben tehát ezúttal sem lesz hiány, de ti ezt úgyis tudjátok. Egyedi vizuális segédletet micro.D barátunk ad nekünk.Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.

BommBomm Rebirth @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

A már több, mint öt éve tartó félhivatalos klubest célja mindig a sokszínű elektronikus zene bemutatása volt, és ez a tizennyolcadik alkalommal, október első szombatján sem változik. Nagy örömmel jelentjük, hogy az első újjászületés alkalmából Cadik vendégeskedik nálunk. Megkértük, hozza el azokat a zenéket, amiket mostanság a legjobban szeret. Az estére kölcsönvesszük a Dub Phase-től a Funktion One mélyládájukat, hogy ne csak halljátok, hanem érezzétek is a zenét. Stílusokban és bpm emelkedésben tehát ezúttal sem lesz hiány, de ti ezt úgyis tudjátok. Egyedi vizuális segédletet micro.D barátunk ad nekünk.

   http://www.facebook.com/event.php?eid=278677642144746


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó