Pulzar

6 éves a Deaf Company w/ Sikztah flyer

Belépő
Mindenkinek800 Ft

Partyajánló

6 éves a Deaf Company w/ Sikztah @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

Fellépők
Dátum 2011. február 26.
Helyszín Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.
Stílus Electro, House, Tech-house
6 éves a Deaf Company w/ SikztahHat év, hat dj… avagy 6 éves a Deaf Company! Akár egy ilyen szlogennel is kezdődhetne a Deaf Company születésnapi partyajánlója, de nem fog. A lényegre térünk: egyrészt Nyugat-Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő rendezvényszervező csapata immáron 6. életévét tölti be idén februárban, másrészt ez idő alatt nem csak a Sopron központú régió szívének, hanem hazánk székesfővárosának, Budapestnek is egyik állandó tényezőjévé is vált.Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.

6 éves a Deaf Company w/ Sikztah @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

Hat év, hat dj… avagy 6 éves a Deaf Company! Akár egy ilyen szlogennel is kezdődhetne a Deaf Company születésnapi partyajánlója, de nem fog. A lényegre térünk: egyrészt Nyugat-Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő rendezvényszervező csapata immáron 6. életévét tölti be idén februárban, másrészt ez idő alatt nem csak a Sopron központú régió szívének, hanem hazánk székesfővárosának, Budapestnek is egyik állandó tényezőjévé is vált.

 A csapat által lefedett zenei spektrum korántsem nevezhető átlagosnak: a mélyhousetól a markánsabb techno vonalig minden igényes, elektronikus stílus tetten érhető a Deaf Company bulikon, ezzel mindig egy képzeletbeli lakatlan szigetre invitálva a hallgatóságot.

A számtalan klubban és hazai megafesztiválokon pörgető Deaf Company dj-sokadalom eddigi életútját nehéz követni, annyi helyen megfordultak már (Balaton Sound, DUMDUM, Mediawave, Garancsi-Tó Fesztivál, Petőfi Csarnok, A38, Corvintető, Mono ElectroniClub, Pub Fiction Club, Dürer Kert stb.), valamint az alföldi megyék kivételével az összes megyeszékhelyen és dunántúli nagyvárosban is kinyitották már a lemezestáskáikat. Elhivatottságuk példamutató, ugyanis egy évben szinte 365 napot foglalkoznak a zenével, illetve egyéb projektekkel (Deafness Records, Deafender Recordings), no és persze a Deaf Company-vel.

Annak, hogy a Deaf Company a hatodik születésnapját megélhette - valamint február 26-án a budapesti Mappa Clubban a stílusmilliárdos, technikai perfekcionista Sikztah-val (Mecca Events, DUMDUM, The Etiket) és a Deaf Company állandó művészeivel ünnepelheti -, szükség volt a megszállott alapító Streako minden eddiginél nagyobb szervezői munkájára, a szervezet közönséggel való megismertetésére. Hat éven belül a Deaf Company égisze alatt olyan művészek és lemezlovasok fordultak meg a csapatban, akik vagy már korábban sikeres rendezvényeket és érdemeket tudhattak magukénak (Cár – Kollektiva), vagy azóta új, önálló budapesti esteket igazgatnak (Detective Kelly – Cabaret). Természetesen ez csupán a kezdet, hiszen a nemzetközi hírnév kapujában álló, független kiadót működtető dj és producer, Bourne (Oversized Records) szintén a kompánia szülötte…

Nem szabad megfeledkezni a szervezet lojális, állandó tagjairól sem (andy_age, TomChi), akik az elektronikus zenei stílusok határait nem ismerve nyújtják estéről-estére azt a maximumot, amit a Deaf Company egyre növekvő közönsége – bármerre is járjanak az országban – kíméletlenül megkövetel. Ez az a fogalomkettős, azaz az igényes minőség, mely sohasem a könnyebbik út egy olyan töretlenül fejlődő szervezetben, ahol a kitűzött célokat mindig meg kell valósítani… Az „újak”, mint Bridgend, kellemes gondokkal állnak szemben: olyan vendégművészekkel „kell” fellépniük, akiket évről-évre a nagyobb fesztiválokon, valamint top rendezvényeken láthatunk, és már jól ismerhetünk. Nem könnyű, ám mégis nemes feladat.

Nemes feladat, mert ennek a hat évnek tükrében, e hat lemezlovas olyan maradandót alkot 2011. február 26-án a Mappa Clubban, amit a hetedik, nyolcadik, vagy akár a tizedik évfordulón is nehéz lesz felülmúlnia mind a Deaf Company legénységének, mind más rendezvényszervező brigádnak. (szcp)

2011.02.26.: Deaf Company Production & Mappa Club presents:

THE 6TH ANNIVERSARY OF DEAF COMPANY

Dj-k:

Sikztah (Mecca Events, DUMDUM, The Etiket)
Streako (Deaf Company / Deafness Records)
andy_age (Deaf Company / Deafness Records)
Bourne (Deaf Company / Oversized Records)
Bridgend (Deaf Company / Deafness Records)
TomChi (Deaf Company)

Helyszín: Mappa Club / 1094 Budapest, Liliom u. 41.
Belépő: 800 HUF | Lányoknak 23.00-ig a belépés ingyenes! | Start: 22.00

Info: info@deafcompany.com

www.mappaclub.com
www.sikztah.com
www.deafcompany.com
www.deafnessrecords.com

Jelezd érkezésed a Facebook-on: www.facebook.com/event.php?eid=153912057995493
vagy a Resident Advisor-on: www.residentadvisor.net/event.aspx?220783


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó