Pulzar

6 éves a Deaf Company w/ Sikztah flyer

Belépő
Mindenkinek800 Ft

Partyajánló

6 éves a Deaf Company w/ Sikztah @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

Fellépők
Dátum 2011. február 26.
Helyszín Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.
Stílus Experimental, Dubstep, Electronica, Electro,
House, Tech-house
6 éves a Deaf Company w/ SikztahHat év, hat dj… avagy 6 éves a Deaf Company! Akár egy ilyen szlogennel is kezdődhetne a Deaf Company születésnapi partyajánlója, de nem fog. A lényegre térünk: egyrészt Nyugat-Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő rendezvényszervező csapata immáron 6. életévét tölti be idén februárban, másrészt ez idő alatt nem csak a Sopron központú régió szívének, hanem hazánk székesfővárosának, Budapestnek is egyik állandó tényezőjévé is vált.Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.

6 éves a Deaf Company w/ Sikztah @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

Hat év, hat dj… avagy 6 éves a Deaf Company! Akár egy ilyen szlogennel is kezdődhetne a Deaf Company születésnapi partyajánlója, de nem fog. A lényegre térünk: egyrészt Nyugat-Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő rendezvényszervező csapata immáron 6. életévét tölti be idén februárban, másrészt ez idő alatt nem csak a Sopron központú régió szívének, hanem hazánk székesfővárosának, Budapestnek is egyik állandó tényezőjévé is vált.

 A csapat által lefedett zenei spektrum korántsem nevezhető átlagosnak: a mélyhousetól a markánsabb techno vonalig minden igényes, elektronikus stílus tetten érhető a Deaf Company bulikon, ezzel mindig egy képzeletbeli lakatlan szigetre invitálva a hallgatóságot.

A számtalan klubban és hazai megafesztiválokon pörgető Deaf Company dj-sokadalom eddigi életútját nehéz követni, annyi helyen megfordultak már (Balaton Sound, DUMDUM, Mediawave, Garancsi-Tó Fesztivál, Petőfi Csarnok, A38, Corvintető, Mono ElectroniClub, Pub Fiction Club, Dürer Kert stb.), valamint az alföldi megyék kivételével az összes megyeszékhelyen és dunántúli nagyvárosban is kinyitották már a lemezestáskáikat. Elhivatottságuk példamutató, ugyanis egy évben szinte 365 napot foglalkoznak a zenével, illetve egyéb projektekkel (Deafness Records, Deafender Recordings), no és persze a Deaf Company-vel.

Annak, hogy a Deaf Company a hatodik születésnapját megélhette - valamint február 26-án a budapesti Mappa Clubban a stílusmilliárdos, technikai perfekcionista Sikztah-val (Mecca Events, DUMDUM, The Etiket) és a Deaf Company állandó művészeivel ünnepelheti -, szükség volt a megszállott alapító Streako minden eddiginél nagyobb szervezői munkájára, a szervezet közönséggel való megismertetésére. Hat éven belül a Deaf Company égisze alatt olyan művészek és lemezlovasok fordultak meg a csapatban, akik vagy már korábban sikeres rendezvényeket és érdemeket tudhattak magukénak (Cár – Kollektiva), vagy azóta új, önálló budapesti esteket igazgatnak (Detective Kelly – Cabaret). Természetesen ez csupán a kezdet, hiszen a nemzetközi hírnév kapujában álló, független kiadót működtető dj és producer, Bourne (Oversized Records) szintén a kompánia szülötte…

Nem szabad megfeledkezni a szervezet lojális, állandó tagjairól sem (andy_age, TomChi), akik az elektronikus zenei stílusok határait nem ismerve nyújtják estéről-estére azt a maximumot, amit a Deaf Company egyre növekvő közönsége – bármerre is járjanak az országban – kíméletlenül megkövetel. Ez az a fogalomkettős, azaz az igényes minőség, mely sohasem a könnyebbik út egy olyan töretlenül fejlődő szervezetben, ahol a kitűzött célokat mindig meg kell valósítani… Az „újak”, mint Bridgend, kellemes gondokkal állnak szemben: olyan vendégművészekkel „kell” fellépniük, akiket évről-évre a nagyobb fesztiválokon, valamint top rendezvényeken láthatunk, és már jól ismerhetünk. Nem könnyű, ám mégis nemes feladat.

Nemes feladat, mert ennek a hat évnek tükrében, e hat lemezlovas olyan maradandót alkot 2011. február 26-án a Mappa Clubban, amit a hetedik, nyolcadik, vagy akár a tizedik évfordulón is nehéz lesz felülmúlnia mind a Deaf Company legénységének, mind más rendezvényszervező brigádnak. (szcp)

2011.02.26.: Deaf Company Production & Mappa Club presents:

THE 6TH ANNIVERSARY OF DEAF COMPANY

Dj-k:

Sikztah (Mecca Events, DUMDUM, The Etiket)
Streako (Deaf Company / Deafness Records)
andy_age (Deaf Company / Deafness Records)
Bourne (Deaf Company / Oversized Records)
Bridgend (Deaf Company / Deafness Records)
TomChi (Deaf Company)

Helyszín: Mappa Club / 1094 Budapest, Liliom u. 41.
Belépő: 800 HUF | Lányoknak 23.00-ig a belépés ingyenes! | Start: 22.00

Info: info@deafcompany.com

www.mappaclub.com
www.sikztah.com
www.deafcompany.com
www.deafnessrecords.com

Jelezd érkezésed a Facebook-on: www.facebook.com/event.php?eid=153912057995493
vagy a Resident Advisor-on: www.residentadvisor.net/event.aspx?220783


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó