Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 000 Ft
ILD VIP Card-dal2 000 Ft
E-flyer felmutatása2 500 Ft

Partyajánló

I Love Deep with Johnny Fiasco @ Prestige (ex Privé), Budapest

Fellépők
I Love Deep with Johnny FiascoA nyári időszámítás kezdetén, a tavasz első I Love Deep-je a, house őshazájából érkező Johnny Fiasco-val, Budai & Vic-kel, Surprise-zal és Rocha-val.Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.

I Love Deep with Johnny Fiasco @ Prestige (ex Privé), Budapest

A nyári időszámítás kezdetén, a tavasz első I Love Deep-je a, house őshazájából érkező Johnny Fiasco-val, Budai & Vic-kel, Surprise-zal és Rocha-val.

Nemcsak az időjárásban fújnak új szelek márciusban, hanem az I Love Deep háza táján is, hiszen egyenesen a tengerentúlról érkezik Budapestre az a lemezlovas, aki már a kezdetek kezdetén, ott volt a stílus születésénél. A chicagói Johnny Fiasco, Juan Lopez néven látta meg a napvilágot, zeneszerető, déli temperamentumú, latin családban. A középiskolában rock, majd funky zenekarokban gitározott, ahol nemcsak a húrok pengetéséből, de a zeneszerzésből is kivette a részét. Aztán, ahogy az általában lenni szokott haverjával lekeveredett egy house partyba, úgy ’88 körül, és pár hónapon belül le is cserélte gitárját bakelitekre , zenekarát pedig a híres Smart Bar rezidenciájára. Ebben a műfajban sem elégedett meg pusztán a “hangszerrel” produceri énje hamar előtérbe került, trackjei először a Moonshine és a Radikal Fear kiadóknál jelentek meg, de kapott felkérést a világszerte ismert Cajual Records-tól is. Johnny Fiasco azon kevés lemezlovasok közé tartozik akik nemcsak under- hanem overground is értek el eredményt, ráadásul nem is akármilyet, hiszen Billboard helyezéseket jegyez Justin Timberlake, Gloria Estefan, KD Lang és többek között Donna Blakely remixeivel. Kiadványai vagy egy tucat válogatáslemezen jelentek meg, a leghíresebbek között Pacha 4 - The World's Most Famous Club Sound, Afterdark - New York City, Renaissance Presents Frontiers, vagy az OM : Winter Sessions említhetjük.

Az est rezidensei, Budai&Vic mellett, akik nemrég jelentették meg második EP-jüket a német Plastic City kiadónal, Second Wave Of Emotions néven, Surprise verseng a közönség kegyeiért, illetve egy ifjú lemezlovas, kinek tehetsége, már régóta az I Love Deep lineupjába kívánkozik, a MadeInn csapatából érkező Rocha.

House tehát minden mennyiségben a márciusi I Love Deep-en is.

Több mint ötévnyi, számtalan, felejthetetlen party-t követően, november közepétől hazavihetővé és kézzelfoghatóvá válik az élmény! A Foundation Records gondozásában, jelent meg az "I Love Deep 01 - Mixed by Budai" című mixalbum CD-n. A party és az azonos nevű lemezkiadó esszenciájának hetven percbe való sűrítése ezúttal az alapító-rezidens Budaira hárult. A feladat nem volt egyszerű, hiszen egy lemeznyi idő szinte semmi ahhoz képest, ami egy I Love Deepen átélhető, így más választás nem lévén, csak a legjobb trackek kerülhettek fel a korongra. A saját Budai & Vic szerzemények mellett olyan előadók munkáira bólogathatunk ezentúl otthon is, mint Jimpster, The Timewriter, Terry Lee Brown Jr., Fred Everything, James Flavour, Chris Micali vagy Dusty Kid. Az "I Love Deep 01 - Mixed by Budai" mix CD, ILD VIP kártyával rendelkezők számára 20%-os kedvezménnyel vásárolható meg, a rendezvény helyszínén. A CD megvásárolható a lemezboltokban vagy megrendelhető online a www.ilovedeep.hu, Foundation rec. és a www.djbudai.com weboldalakon, postai utánvéttel.

I Love Deep Mix minden szombaton este 8-tól 10-ig Budaival és Vic-kel a justmusic.fm műsorán. www.justmusic.fm


Buli infó:

2008. március 22. szombat

I Love Deep / Chicago

Club Privé
1026. Budapest,Tölgyfa utca 1-3.

Fellépők:
Johnny Fiasco (Viva, OM Records / Chicago, USA)

Budai & Vic

Surprise

Rocha

Kérjük, érkezz minél korábban, a hosszas sorban állást elkerülendő! Rendezvényünket csak 18 éven felüliek látogathatják. A beléptetés jogát fenntartjuk! További információk: (06-70) 260-8006, e-mail: vip@ilovedeep.hu

www.ilovedeep.hu www.djbudai.com www.myspace.com/​ilovedeephu www.prive.hu

www.myspace.com/​johnnyfiasco

Belépő (csak a helyszínen): 2000 Ft (ILD VIP CARD) / 2500 Ft (e-flyer, kinyomtatott hirdetés) / 3000 Ft (kedvezmények nélkül)
e-flyer letölhető: www.ilovedeep.hu, vagy bármelyik, az I Love Deep-ről beszámoló weboldalról

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • PrimeFM – a house helye!

    Újra itt a nagy csapat! Immár egy hónapja, hogy elindult egy új online rádió Magyarországon, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni. Nemcsak a fülnek, de a szemnek is megadja, ami jár neki… A PrimeFM a hazai house nagy úttörőiből és fiatal ízlésformálóiból verbuvált egy olyan ütőképes kollektívát, amivel felül kívánja írni a régió e-zenei rajongótáborának igényeit, szórakoztatva nevel, és persze nevelve szórakoztat.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó