Pulzar

Partyajánló

Bladerunnaz 9th Birthday Bash @ Events Hall, Budapest

Fellépők
Bladerunnaz 9th Birthday BashFebruár 16-án ünnepli a bladerunnaz fennállásának 9. évfordulóját. A születésnap alkalmából megismételjik a tavalyi nagy sikerű lánybulit, az éjszaka folyamán öt női dj és egy női mc szórakoztatja majd a közönséget, valamint a lányok kedvezményesen juthatnak be a helyszínre!Events Hall, Budapest, Hajógyári Sziget

Bladerunnaz 9th Birthday Bash @ Events Hall, Budapest

Február 16-án ünnepli a bladerunnaz fennállásának 9. évfordulóját. A születésnap alkalmából megismételjik a tavalyi nagy sikerű lánybulit, az éjszaka folyamán öt női dj és egy női mc szórakoztatja majd a közönséget, valamint a lányok kedvezményesen juthatnak be a helyszínre!

Bladerunnaz 9th Birthday Bash

2008. február 16.

Events Hall, Hajógyári sziget

Jegyárak:

Január 28 - február 10: 2000 ft (Az első 100 db jegy a Subvibe-ban 1500 ft!)

Február 11 - február 16: 2500 ft

Helyszínen: 3000 ft >>> Lányoknak 23 óráig ingyenes!

VIP: 5000 ft (Lányoknak 23 óráig 2500 FT!!!)

Elővételi helyek: www.ticketportal.hu , Nyugati non stop, Vagabond üzletek (Westend, Mammut, Árkád), Subvibe

line up :

Bladerunnaz pres.

Feline feat.

DJ Flight (Play:Musik, Metalheadz - UK)

Alley Cat (Skunkrock - UK)

MC Chickaboo (Soul II Soul - UK)

plus special guests

DJ Wild Child (Wildstyle Recordings - UK)

Robyn Chaos (Freak Recordings - USA)

Ren (Töréspont)

DJ Flight (Play:Musik, Metalheadz - UK)


DJ Flight fiatal kora ellenére a csúcsokra tör. Metalheadz-tag és állandó DJ a klubesteken, Swerve rezidens Fabiónál és a Grooverider szervezte Grace esteken. A BBC 1XTRA rádióadóján öt éven át, egészen tavalyig vezette The Next Chapter című rádióműsorát, amely a minőségi drum and bass-re fókuszált és gyakran helyet kaptak benne magyar producerek zenéi is.

Flight a stúdióban is aktív, az egyik legtehetségesebb producerrel, Breakage-dzsel alkotják az Alias párost, amely a Critical, 31 Rec. és Bassbin kiadóknál adta ki eddig csekély számú, de zseniális zenéit.

Flight saját kiadót is vezet Play:Musik néven, itt az eddigi katalógus Martyn, Spirit, Heist, Survival és Visionary megjelenésekből áll, de ha a hírek igazak hamarosan magyar (Bal és ICR) producerekkel bővül a lista.

www.myspace.com/​littlemissflight

Alley Cat (Skunkrock - UK)

Alley Cat egy DJ-hölgy, akinek neve egybeforrt a Skunkrock kiadóéval. Alley Cat rádiós DJ barátai révén ismerkedett meg a drum and bass-el San Franciscóban. Haverjai arra bíztatták a rengeteg lemezt összegyűjtő lányt, hogy kezdjen el mixelni. A drum and bass szeretete arra ösztökélte, hogy hagyja ott az Egyesült Államokat és ugorjon át Erópába. Németország után Londonban kötött ki, ahol a Skunkrock kiadó egyik vezetőjévé vált.

A Skunkrock nem követi a trendeket, kiadnak nagyon sötét dolgokat, rollereket, amen zenéket, vokális darabokat, de jump up-ot is. Alley Cat a kiadóhoz hasonlóan nem ragad le egy irányzatnál a drum and bass széles palettájáról egyformán válogat, igen ügyesen.

www.myspace.com/​djalleycat

MC Chickaboo (Soul II Soul - UK)

Anglia első számú női MC-je '92-ben kezdte pályafutását Birmingham-ben, olyan DJ-k oldalán, mint DJ Craze, DJ Rap, Jumping Jack Frost, Bailey, Goldie, Storm és a legendás Afrika Bambaata. Mindemellett gyakran segédkezik breakbeat bulikon is Rennie Pilgrem, a Superstyledeluxe, General Midi vagy DJ Friendly oldalán, de ő a hivatalos ceremóniamestere Jazzie B világsikereket elért Soul II Soul formációjának is.

A több stílusban otthonosan mozgó Chickaboo gyakran kap stúdiófelkéréseket is, kölcsönözte már hangját Cosmo, Suda (a Faithless-ből), Jean Jaques Smoothie, Rennie Pilgrem vagy B.L.I.M. felvételeihez is, ám a legsikeresebb eddig a Timo Maas-szal közös 'Shifter' volt.

MC Chickaboo jelenleg szólóalbumán dolgozik, amely várhatóan hasonlóan sokszínű és változatos lesz majd, mint eddigi munkái karrierje során.

www.myspace.com/​mcchickaboo

DJ Wild Child (Wildstyle Recordings - UK)

DJ Wild Child '94 óta van aktívan jelen a drum and bass világába, mikor is ő lett a Kool FM kalózadó első női lemezlovasa. Négy évig vezetett heti műsora mellett számtalan Kool FM és Jungle Fever partin játszott, és a tehetséges DJ-lány a Millenium Records felkérésére négy CD-s mixalbum sorozatot készített, amelyen Skibadee és Chickaboo ragadta magához a mikrofont.

Wild Child miközben az SRD lemezcégnél több vezető drum and bass kiadó labelmanageri posztját töltötte be, körbeutazta a világot és mindenhol feltétlen híveket szerzett egyéni mixeivel és jókedvű szettjeivel.

A vad csaj legfontosabb projektje a DJ-zés mellett a Wildstyle Recordings igazgatása, ahol saját zenéi mellett eddig Audio, XRS, Skitty és X-Plorer számait jelentette meg.

Wild Child igazi partidj, akinek a legfontosabb, hogy alaposan megtáncoltassa a bulizókat.

www.myspace.com/​djwildchilduk

Robyn Chaos (Freak Rec. - USA)

A New York-ból 1995-ben Londonba költözött Robyn csak később lett Chaos, eleinte egyszerű klubberként ismerkedett a brit főváros sodró éjszakai életével. A drum and bass-t a legjobb helyen ismerte meg, a Blue Note klub Metalheadz Session-jére sodorta le a jószerencse. A kisasszonyt olyannyira magával ragadták a gyors breakbeatek, hogy lemezgyűjtésbe kezdett, valamint beiratkozott a Westminster University popzene kurzusára.

Mindeközben Robyn megismerkedett Dylan-nel, élete párjával és zenésztársával. Hamarosan megszületett közös projektjük, a Faith In Chaos első száma, a Posession, amelynek Kemal és Rob Data remixét akkoriban rongyosra játszották a bulikon. Azóta Robyn hét zenében énekelt, társproducerkedett és néhány élő fellépést is maguk mögött tudhatnak ebben a felállásban. A megfontoltan készülő zenékből valamikor egy album is várható. Robyn nem csak mikrofonnal, de a lemezjátszók mögött is otthon érzi magát. Stílusát tekintve nőiességét mellőzve a Dylan és Technical Itch által fémjelzett vonalon halad a csábdémon.

Dylan és Robyn eddigi legnagyobb húzása a Therapy Sessions partisorozat elindítása, amely a legextrémebb dobbasszust ötvözi horror látványvilággal és amelynek budapesti állomásai is fergeteges sikert arattak.

www.myspace.com/robynchaos

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott lemezek

  • Belocca új zenéje Tiesto kiadójánál!

    A nemzetközileg is elismert magyar DJ/producer, Belocca ezúttal egy remixet pattintott össze DEAN NEWTON - AMNESIA című felvételéből, amire neves holland világsztár, Tiesto harapott rá, így jelenhetett meg az ő BLACK HOLE AVANTI nevű labelénél.

Szervező

  • Bladerunnaz

    A Magyar Drum & Bass világ legrégebbi és legismertebb szervezőcsapata.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó