Pulzar

DJ Wild Child

A dekoratív DJ lány több mint tíz éve a drum & bass szolgálatában.

DJ Wild Child '94 óta van aktívan jelen a drum and bass világába, mikor is ő lett a Kool FM kalózadó első női lemezlovasa.

Négy évig vezetett heti műsora mellett számtalan Kool FM és Jungle Fever partin játszott, és a tehetséges DJ-lány a Millenium Records felkérésére négy CD-s mixalbum sorozatot készített, amelyen Skibadee és Chickaboo ragadta magához a mikrofont.

Wild Child miközben az SRD lemezcégnél több vezető drum and bass kiadó labelmanageri posztját töltötte be, körbeutazta a világot és mindenhol feltétlen híveket szerzett egyéni mixeivel és jókedvű szettjeivel.

A vad csaj legfontosabb projektje a DJ-zés mellett a Wildstyle Recordings igazgatása, ahol saját zenéi mellett eddig Audio, XRS, Skitty és X-Plorer számait jelentette meg.

Wild Child igazi partidj, akinek a legfontosabb, hogy alaposan megtáncoltassa a bulizókat.


Archív partyajánlók

  • [2008-02-16] Bladerunnaz 9th Birthday Bash
    @ Events Hall, Budapest

    Február 16-án ünnepli a bladerunnaz fennállásának 9. évfordulóját. A születésnap alkalmából megismételjik a tavalyi nagy sikerű lánybulit, az éjszaka folyamán öt női dj és egy női mc szórakoztatja majd a közönséget, valamint a lányok kedvezményesen juthatnak be a helyszínre!

Zenei stílusok

  • Drum and Bass

    Amikor '89 party-hősei, Grooverider és Fabio valamikor a kilencvenes évek elején dél-londoni (Brixton, Elephant & Castle) klubokban (leggyakrabban a Rage-ben) a hardcore-on továbblépve, addig teljesen szokatlan ritmus-patternekkel gazdagították zenéjüket – és kergették őrületbe a közönséget – még nem is sejtették, hogy e gondolatokból nő ki '97 Britanniájának mainstream muzsikája.

Ajánlott rádiók

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó