Pulzar

DJ Flight

DJ Flight fiatal kora ellenére a csúcsokra tör.

 Metalheadz-tag és állandó DJ a klubesteken, Swerve rezidens Fabiónál és a Grooverider szervezte Grace esteken. A BBC 1XTRA rádióadóján öt éven át, egészen tavalyig vezette The Next Chapter című rádióműsorát, amely a minőségi drum and bass-re fókuszált és gyakran helyet kaptak benne magyar producerek zenéi is.

Flight a stúdióban is aktív, az egyik legtehetségesebb producerrel, Breakage-dzsel alkotják az Alias párost, amely a Critical, 31 Rec. és Bassbin kiadóknál adta ki eddig csekély számú, de zseniális zenéit.

Flight saját kiadót is vezet Play:Musik néven, itt az eddigi katalógus Martyn, Spirit, Heist, Survival és Visionary megjelenésekből áll, de ha a hírek igazak hamarosan magyar (Bal és ICR) producerekkel bővül a lista.

www.myspace.com/​littlemissflight

Archív partyajánlók

Kapcsolódó cikkek

  • Feline Girls Hijack D&BTV Live

    Június 12.-én lett rögzítve a D&BTV-ben egy fantasztikus produkció, 8 hölgy a Feline crewból egy 6 órás szettet prezentált élőben.

Zenei stílusok

  • Drum and Bass

    Amikor '89 party-hősei, Grooverider és Fabio valamikor a kilencvenes évek elején dél-londoni (Brixton, Elephant & Castle) klubokban (leggyakrabban a Rage-ben) a hardcore-on továbblépve, addig teljesen szokatlan ritmus-patternekkel gazdagították zenéjüket – és kergették őrületbe a közönséget – még nem is sejtették, hogy e gondolatokból nő ki '97 Britanniájának mainstream muzsikája.

Ajánlott rádiók

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó