Pulzar

Művész

Robyn Chaos

Robyn Chaos

A New York-ból 1995-ben Londonba költözött Robyn csak később lett Chaos, eleinte egyszerű klubberként ismerkedett a brit főváros sodró éjszakai életével.

 A drum and bass-t a legjobb helyen ismerte meg, a Blue Note klub Metalheadz Session-jére sodorta le a jószerencse. A kisasszonyt olyannyira magával ragadták a gyors breakbeatek, hogy lemezgyűjtésbe kezdett, valamint beiratkozott a Westminster University popzene kurzusára.

Mindeközben Robyn megismerkedett Dylan-nel, élete párjával és zenésztársával. Hamarosan megszületett közös projektjük, a Faith In Chaos első száma, a Posession, amelynek Kemal és Rob Data remixét akkoriban rongyosra játszották a bulikon. Azóta Robyn hét zenében énekelt, társproducerkedett és néhány élő fellépést is maguk mögött tudhatnak ebben a felállásban. A megfontoltan készülő zenékből valamikor egy album is várható. Robyn nem csak mikrofonnal, de a lemezjátszók mögött is otthon érzi magát. Stílusát tekintve nőiességét mellőzve a Dylan és Technical Itch által fémjelzett vonalon halad a csábdémon.

Dylan és Robyn eddigi legnagyobb húzása a Therapy Sessions partisorozat elindítása, amely a legextrémebb dobbasszust ötvözi horror látványvilággal és amelynek budapesti állomásai is fergeteges sikert arattak.

www.myspace.com/robynchaos

Archív partyajánlók

Zenei stílusok

  • Drum and Bass

    Amikor '89 party-hősei, Grooverider és Fabio valamikor a kilencvenes évek elején dél-londoni (Brixton, Elephant & Castle) klubokban (leggyakrabban a Rage-ben) a hardcore-on továbblépve, addig teljesen szokatlan ritmus-patternekkel gazdagították zenéjüket – és kergették őrületbe a közönséget – még nem is sejtették, hogy e gondolatokból nő ki '97 Britanniájának mainstream muzsikája.

Ajánlott rádiók

© 2001–2020 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó