Pulzar

Partyajánló

The Debut - Bedtime Stories I. @ Prestige (ex Privé), Budapest

Fellépők
Dátum 2007. november 24.
Helyszín Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.
Stílus Tech-house, Techno
The Debut - Bedtime Stories I.The Debut: "Először is szeretnénk megköszönni, hogy ilyen nagy létszámban eljöttetek Debut Birthday partynkra, s nektek köszönhetően egy óriási party kerekedett az estéből, ráadásul a full house táblát is kitehettük ezen a remekbeszabott estén::?. Novemberi partynkon a szülinapi mulatságot is szeretnénk übereleni, ezért egy fantasztikus dj párost hozzunk el nektek Belgiumból: ők pedig a Spirit Catcher formáció."Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.

The Debut - Bedtime Stories I. @ Prestige (ex Privé), Budapest

The Debut: "Először is szeretnénk megköszönni, hogy ilyen nagy létszámban eljöttetek Debut Birthday partynkra, s nektek köszönhetően egy óriási party kerekedett az estéből, ráadásul a full house táblát is kitehettük ezen a remekbeszabott estén::?. Novemberi partynkon a szülinapi mulatságot is szeretnénk übereleni, ezért egy fantasztikus dj párost hozzunk el nektek Belgiumból: ők pedig a Spirit Catcher formáció."

"A történelem már számtalan alkalommal bizonyította, hogy amikor két tehetséges művész egyesíti erőit, gyakran valami új, energikus és művészileg egyedüli sül ki a dologból! Köztudomású, hogy izgalmas és romantikus együttműködések Londonban vagy Hollywoodban szoktak történni! Nem éppen Belgiumban! Belgiumban nincsenek hősök, nincs dráma, nincs akció! Csak csokoládé, sör....na meg a Spirit catcher !Jean Vanesse és Thomas Sohet születésük óta zene közelében élnek. . Spirit catcher pillanatnyilag a legizgalmasabb house csapat, akik a csiszolt future hangzásukkal a kiadókat is meggyőzték! De akik személyesen is ismerik őket, azok tudják, hogy csak két srác, akik a billentyűk és automatikus faderek között keresik az élet és szerelem értelmét! Hála az olyan jól gondolkodó kiadóknak mint a Silver network, Freerange, Winding road, Missive,és a Moodmusic, a világ meghallgathatja azokat a szerzeményeket, melyeket a múltjuk darabkáiból raktak össze! A fiúk közül egyikük lemezjátszóról, cd játszóról és laptopról játszik, amíg a társa egy szintiről és különböző effekt procikról segédkezik neki, persze egy kis vocallal aláfestve.
Az úriemberek először járnak ki hazánkban, tőlünk meg utaznak tovább Dél-amerikába, Ázsiába, folytatva világjárásukat
A felvezetésről ezúttal egy feltörekvő ifjú tehetség Zee gondoskodik - Add 2 Basket sokadik külföldi fellépése miatt igazoltan hiányzik.-, a levezetésről pedig az Ableton hazai guruja Garay gondoskodik.
Ne feledjétek a srácok élőben tolják a legvadabb, legkomolyabb house muzsikákat!"

11/24 The Debut presents: Spirit Catcher Live!

"Egy jó nap az éjszakával kezdődik " - The Debut & Billerbeck

Kikerültek az elöző partynk képei a http:/​/​www.debut.hu-ra, hamarosan a hiányzó 20 party képei is kierülnek illetve hétfőtől az elöző party hanganyaga!



Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Színtiszta magyar!

    Egy merőben új kezdeményezés szem- illetve fültanúja lehet a kedves olvasó a szeptemberi FREEE Magazin CD mellékletén keresztül. De előbb egy kis előtörténet.

Ajánlott lemezek

  • Isolée - Well Spent Youth

    Hat év várakozás után végre itt van Isolée harmadik albuma. A 'Well Spent Youth' Rajko Müller tehetségének újabb ékes bizonyítéka.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó