Pulzar

Partyajánló

Steve Lawler @ Flört, Siófok

Fellépők
Dátum 2007. október 21.
Helyszín Flört, Siófok, Sió utca 4.
Stílus House, Progressive House
Steve LawlerSteve Lawler az egyik legbefolyásosabb DJ és producer, munkája ízlésformáló, szettjeiben igényes house muzsikákat hallhatunk. Az elmúlt néhány évben teljesen meghódította a klubberek szívét szerte a világban: Szingapúrban, Miami-ben, New Yorkban csakúgy, mint Ibizán, a Space-ben. Ez utóbbiban játszotta a legtöbb átüto sikeru szettet a szezonban. Két hónappal késobb elnyerte a 'King Of Space' megtisztelo címet a helybeliek jóvoltából - ami azért nem volt teljesen véletlen.Flört, Siófok, Sió utca 4.

Steve Lawler @ Flört, Siófok

Steve Lawler az egyik legbefolyásosabb DJ és producer, munkája
ízlésformáló, szettjeiben igényes house muzsikákat hallhatunk. Az elmúlt
néhány évben teljesen meghódította a klubberek szívét szerte a világban:
Szingapúrban, Miami-ben, New Yorkban csakúgy, mint Ibizán, a Space-ben. Ez
utóbbiban játszotta a legtöbb átüto sikeru szettet a szezonban. Két
hónappal késobb elnyerte a 'King Of Space' megtisztelo címet a helybeliek
jóvoltából - ami azért nem volt teljesen véletlen.

Steve minden pénteken a lemezjátszók mögé áll a Deep South@home bulikon, és öt órás szetteket nyom London eme legnagyobb klubjában. Ezen kívül rendszeresen szerepel a Rennaissance bulikon is.

Nem kell sokat gondolkodni, ha a Deep South sikerére akarunk magyarázatot találni: a megoldás kulcsa nem más, mint az első osztályú rezidens, Steve Lawler. A grandiózus ötórás, fajsúlyos house szettjei és a mámorító, tribal-es progresszív zenéi segítették hozzá ot, hogy mára már igazi szupersztár DJ-ként emlegetik, s egyúttal a Deep South is óriási népszeruségnek örvend.

Mégis: Steve szerényebb, mint valaha, és nem komplikálja túl a dolgokat. Mint megjegyezte (csaknem elbagatellizálva saját érdemeit): " Én csak teszem, amit teszek, és ezt nagyon élvezem."

"Nekem éppen elég tudni, hogy országszerte sok sok ember azért indul el minden péntek este, hogy underground muzsikát hallgasson. Az olyan klubok, mint a home vagy a Renaissance minden tekintetben a legjobbnak számít Nagy-Britanniában, ahol a hangulat minden éjjel őrületesen jó." - vallotta be Steve.

Az elektronikus zene hoskorában, az ifjonc Steve Lawler foleg Depeche Mode albumokat vásárolt, tehát természetesen már akkoriban is szerette az elektronikus hangzást. No de ott volt az acid house, ami aztán tényleg magával ragadta Steve-et. Annak idején mohón habzsolta a helyi kalózrádió, a PCRL állomásának musorait, s persze gyorsan rákapott a house muzsika
ízére, s nem sokkal ezután a barátai elcsábították az elso illegális houseparty-ba.

Ahogy annak lennie kellett, felvállalt egy illegális parti-sorozatot is, egy használaton kívüli alagútban, az M42-es út alatt, 1990 és '94 között. "Az egész tiszta őrület volt. A mi kis titkos mulatságunk hatalmas underground partivá fejlődött ez alatt a 4 év alatt. Minden alkalommal eloző nap terjesztettük el a hírt, s az emberek futottak körbe Birminghamben, hogy 'az alagút nyit, az alagút nyit'."

Aztán ott volt közben Ibiza is, Steve Lawler első igazi, áttörő sikerének helyszíne. Minden szezont ott töltött 1990 és 1997 között. Ez az időszak remek alkalmakat biztosított számára, hogy rutint és hírnevet szerezzen magának. Rezidenskedett a Café Mambo-ban, ahol a mára már legendássá vált 8 órás szettjeit nyomta minden áldott nap. Aztán hetente három alkalommal játszott a Pacha-ban. Ekkoriban történt, hogy kiszúrta magának Darren Hughes a Cream vezetője. Azonnal felismerte Steve tehetségét, ambícióját és becsvágyát. Le is szerzodtette a Cream DJ ügynökségéhez. Mindjárt rezidens
is lett egy induló liverpooli klubban, de csak a második alkalommal, a NYE partijukon állt a lemezjátszók mögé, Paul Oakenfold után. Nem volt egy könnyű mutatvány, de Steve Lawler csodálatra méltó bravúrosságával ezt is megoldotta. No de ahogy mondja: "Ahol nyugalom van, ott nincs semmi."

Ezzel azonban korántsem ér véget az ő sztorija. Itt vannak mindjárt Lawler kiváló produkciói, melyeket Novocane, Chameleon álnév alatt, illetve saját éve alatt, Steve Lawlerként készített, s melyeket a mai napig előszeretettel használ fel szettjeiben és mixeiben pl. Danny Tenaglia, Pete Tong, Sasha, John Digweed, a Deep Dish és Pete Heller is. Bármerre járunk, mindenütt az ő munkáiba botlunk a klubok világában. Ez érthető, hiszen Steve Lawler érti, érzi, tudja, mi kell a közönségnek. Ennek ellenére mégsem mondható el róla, hogy "közönséges" a zenéje, sőt, egészen sajátos, speciális a stílusa.

Steve Lawler Ibiza (Space, Pacha, stb) minden klubjában, s a világ szinte minden jegyzett partihelyszínén játszott már, minden alkalommal ámulatba ejtve progresszív hangzásvilágával az összes becsmérlojét és kritikusát csakúgy, mint a rajongóit.

Belépő: 3.800,- Ft, szeptember 20-tól kapható a megszokott elővétes

Régebbi partyk ebből klubból

 • [2013-09-14] Flört the Club - 25.szülinapi buli
  @ Flört, Siófok

  "Nem csak a 20 éveseké a világ.." - jól ismeri mindenki ezt a dalt, és erre a tényre erősít rá hazánk legpatinásabb szórakozóhelye a FLÖRT THE CLUB.
 • [2012-12-25] Flört Christmas
  @ Flört, Siófok

  Jägermeister presents: JULIAN JEWEIL (FR)
 • [2012-11-03] HALLOWEEN PARTY w/ Dubfire
  @ Flört, Siófok

  Mivel egy igazi „leg-leg” Dj-t köszönthetünk november 3-án szombaton nálunk, aki már anno 2003.08.16-án még a Deep Dish formáció tagjaként a club 24 éves történetében a legtöbb rajongót vonzotta a Flörtbe, és elérte hogy éjjel 1 órakor ki kellett tennünk a megtelt táblát !
 • [2012-08-18] BEACHBALL PARTY w/ Mark Knight
  @ Flört, Siófok

  A SunCity és a Bang! Entertainment ismét egy felejthetetlen bulit ígér!
 • [2012-07-21] Summer Special Vol I. w/ Dave Seaman
  @ Flört, Siófok

  Summer Special Vol I. 2012. 07.21. Dave Seaman Invoice Kühl
 • [2012-05-27] Ikrek Éjszakája - Dandy Birthday Bash!
  @ Flört, Siófok

  Dandy 34. Szülinapi MulaTSág - IKREK ÉJSZAKÁJA - 2012 !!!!!!!!!!!!!!SPECIAL GUEST - EELKE KLEIJN (NL) !!!!!!!!!!!!!!!!!
 • [2012-04-08] Grand Opening Eggxtrem
  @ Flört, Siófok

  Az unalmas húsvéti punnyadás ellen egy igazán ütős, délelőttbe nyúló GRAND OPENING-gel indítjuk az idei szezont! Ígéretünkhöz híven ezen a bulin is olyan külföldi fellépőket mutatunk be Nektek, akik még nem jártak a Flörtben, de sikereik és zenei munkásságuk garantálja, hogy fellépésük "GRAND"-dá teszi majd az "OPENING"-et!
 • [2012-02-11] Valentin's Day Party
  @ Flört, Siófok

  Kedves Barátnőnk és Barátunk! 2012-ben a változások korát fogjátok tapasztalni a Flört falain belül: nagyon sok meglepetéssel készülünk és sok olyan fellépőt mutatunk be Nektek, kik még nem voltak nálunk Siófokon. Hagyománytörően a februári party is már egy más, különleges, szebb és jobb csomagot kínál Nektek.
 • [2011-12-31] Bye-Bye 2011
  @ Flört, Siófok

 • [2011-12-25] Christmas Delux w/ Henry Saiz & Nick Warren
  @ Flört, Siófok

  Kedves Barátunk, engedd meg, hogy először is nagyon Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánjunk és reméljük, hogy az ünnepi hangulatban Te sem feledkezel meg rólunk, hiszen a Flört The Club már több mint 20éve jelenti a partyarcoknak a legjobb bulit és a találkozási helyet minden december 25-én.
 • [2011-10-29] Halloween Soundattack XXL
  @ Flört, Siófok

  Újabb mérföldkőhöz értünk, hiszen az őszi levélhullás megint csak azt jelenti, hogy az ország legjobb klubja az őszi/téli partikra készül, melyek közül az első a tradicionális Flört Halloween party. Az est elnevezése már önmagában sejtelmes, akár egy rémisztő éjszaka a temetőben Halloween-kor. Hazánk leghosszabb Halloween party-ja vár Téged és barátaidat Siófokon. Ezúttal 13 órán keresztül élvezheted a house, techno és tech house zenét. Az est különlegessége, hogy a régi és az új generációt is meglepjük egy egy világsztárral, akiket a hazai élvonal fiatal és idősebb lemezlovasai egészítenek ki.
 • [2011-08-19] Flört the Club Summer Closing
  @ Flört, Siófok

  Flört Summer Closing ! Augusztus 19-én pénteken ismét egy frenetikus partyval várunk titeket! A Flört the Club tradicionális nyárzáró estjén ezúttal a hazai partyarcok egyik nagy kedvence az Amerikában élő japán dj guru, Satoshi Tomiie lesz a vendég!
 • [2011-08-12] A legnagyobb Classic buli
  @ Flört, Siófok

  H.H.M. bemutatja: Kizárólag egyszer az eredeti helyen az eredeti zenékkel! AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB, EREDETI CLASSIC bulija... """egy nyár a Flört-ben & megint egy nyár a Flört-ben & Flyerz""" AUGUSZTUS 12 PÉNTEK SIÓFOK - FLÖRT THE CLUB Dj.k.: Hamvai Pg., Sterbinszky, Julian & special quest
 • [2011-07-29] Holland Nite
  @ Flört, Siófok

  "Ha végre itt a nyár és meleg az idő, az ember strandra jár, mert arra van idő...." - és ha már Balaton, akkor a szezonban is a FLÖRT THE CLUB a legjobb bulik helye és a legjobb hely a bulizásra. Egy régi hagyomány elevenedik fel ismét Siófokon. Emlékszel még a legendás 48 órás HOLLAND weekend-ekre ? Ezúttal megint átélheted azt az őrületet, egy vérbeli Holland fellépővel, aki már sokadjára bizonyítja a hazai közönség előtt, hogy nem tréfál ha a dj pultban áll!
 • [2011-06-25] Flört Summer Opening
  @ Flört, Siófok

  Sziasztok klubberek, nem véletlen a megszólítás, hiszen a nyár közepe felé már leginkább a szabadtéri események dominálnak világszerte, de 22 éve töretlenül őrizzük azt a hagyományt, ami a jó idő ellenére is a sötét klubok világába invitálja az igazi party arcokat.
 • [2011-06-04] Ikrek Éjszakája vol. 7
  @ Flört, Siófok

  Dandy nevezetes siófoki szülinapi partyja immáron 7 felvonásához érkezett!
 • [2011-04-24] Grand Opening
  @ Flört, Siófok

  Ígéretet tettünk a tavalyi év után, hogy 2011 masszívabb lesz, mint az elmúlt 3 év a klub történetében. Ehhez mérten választottuk meg az új szezon első vendég fellépőjét, aki nem más, mint a világ és piacvezető, a dj-k kedvenc technikai támogatója, a Pioneer showtechnikai birodalom hivatalos arca: JAMES ZABIELA – aki minden egyes fellépése alkalmával egy új elektronikus varázslattal lepi meg közönségét. Hozzánk a Flört falai közé is már a legújabb effektekkel felszerelve érkezik, hogy apró darabokra szaggasson minden hangot, és hogy a szettjének végén elégedett mosollyal és őrületes tapsviharban mutassa majd fel a ZABIELA védjeggyé vált: „THANK YOU!” feliratot. Mindenidők legtechnikásabb és legkedveltebb lemezlovasával nyitjuk az évet az ország legkedveltebb klubjában, akiről mára már bátran állíthatjuk, hogy átvette a trónt a műfaján belül.
 • [2011-02-12] Farsang
  @ Flört, Siófok

  Ha február, akkor FLÖRT FARSANG! Nincs olyan partyarc az országban, akinek ne lenne legalább egy olyan élménye, amire ne mondta volna azt az elmúlt 10 évben, hogy "igen az a Flörtös február életem bulija volt"!
 • [2010-12-31] Flört The Club - New Years Eve w Danny Howells
  @ Flört, Siófok

  Megint lezárul egy 365 napos periódus és új álmokkal, tervekkel vág neki mindenki a következő évnek. Fogadalmak jönnek - mennek, de nem adhatjuk le ilyen könnyen ezt az évet, az ó év búcsúztatásának méltónak kell lennie és legalább akkorát kell szólnia, hogy beleremegjen a megye ! Nekünk is vannak már merész terveink a 2011-et illetően, de a 2010-es évben elkövetett bakikért egy kiemelt év végi bulival szeretnénk kárpótolni Titeket, a FLÖRT KÖZÖNSÉGÉT.
 • [2010-12-25] Flört House Classics
  @ Flört, Siófok

  Ha unod a szokásos családi programokat és már rég túl vagy az ajándékok bontogatásán is és majd szétrepedsz a bejglitől, akkor idén is gyere el és táncold le a felesleges ünnepi kilókat nálunk a Flört The Club-ban 2010 december 25-én!
 • [2010-11-13] Club Feeling Night
  @ Flört, Siófok

 • [2010-08-18] 15 órás Dj Fesztivál
  @ Flört, Siófok

 • [2010-07-31] Summer Special Alex Kenji-vel
  @ Flört, Siófok

  2010 nyári időjárása szeszélyesebb, mint bármely sokoldalú dj a világon, viszont a legforróbb pillanatokat kizárólag Siófokon élheted át idén is a FLÖRT THE CLUB falai között és még a hirtelen esőtől és széltől sem kell félned, hiszen aki hozzánk betér védett mindentől ami elveheti a kedvét a bulizástól.
 • [2010-07-17] Hungarian House Maffia
  @ Flört, Siófok

 • [2010-07-03] Summer Opening
  @ Flört, Siófok

  Siófokon a nyár nem a naptár szerint kezdődik, hanem a Flört The Club falai között a Summer Start hangrobbanása után!
 • [2010-06-05] IKREK ÉJSZAKÁJA
  @ Flört, Siófok

  Az IKREK ÉJSZAKÁJA és egyben Dandy Szülinapi zsúrjának következő felvonásával várunk Minden kedves Flört-öt és Dandy-t szerető klubbert, hiszen kedvenc házigazdánk megint egy évvel öregebb lett és tradicionálisan a rezidens klubjában ünnepli ezt az eseményt immár hatodszor.
 • [2010-05-26] Single Party
  @ Flört, Siófok

 • [2010-05-01] Rise FM Twilight Party
  @ Flört, Siófok

 • [2010-04-24] FLÖRT CLUBBIN' - Vol.01.
  @ Flört, Siófok

  2010-ben sokak szentélye a Flört The Club felvette az új ruháját és egy totális átalakulás után április 24-én vár Titeket a szezon első elektronikus klub estjén!
 • [2010-04-03] Grand Opening
  @ Flört, Siófok

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó