Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig2 200 Ft
Mindenkinek éjfél után2 900 Ft

Partyajánló

Paolo Mojo vs Austin Leeds @ Club Korona, Kecel

Fellépők
Dátum 2007. február 23.
Helyszín Club Korona, Kecel
Stílus House, Progressive House
Paolo Mojo vs Austin LeedsAUSTIN LEEDS (USA): Az amerikai DJ-producer elsőként 3 éve a Sziget Party Arénájában mutatkozott be a hazai közönségnek, akik kitörő örömmel fogadták! Egy csapásra szerelmes lett Budapestbe és a hazai közönségbe, a szimpátia pedig azóta is kölcsönös...Club Korona, Kecel,

Paolo Mojo vs Austin Leeds @ Club Korona, Kecel

AUSTIN LEEDS (USA): Az amerikai DJ-producer elsőként 3 éve a Sziget Party Arénájában mutatkozott be a hazai közönségnek, akik kitörő örömmel fogadták! Egy csapásra szerelmes lett Budapestbe és a hazai közönségbe, a szimpátia pedig azóta is kölcsönös...

...A „meghitt kapcsolat” titka valószínűleg Austin különleges zeneiségében keresendő, melyet senki máshoz nem lehet hasonlítani. A house majd minden skáláján otthonosan mozog: a teches, elektros, acides hangzástól egészen a proggiig, sőt a breakbeatig kalandozva őrjíti meg hallgatóságát.

De honnan is indult főhősünk karrierje? A napfényes Floridában látta meg a napvilágot, ahol a helyi clubszcéna oszlopos tagja lett. A 90-es évek végén már mint rezidense a legjobb kluboknak együtt tolta Sashával, Digerrel és a másik amcsi legendával: Jimmy Van M-vel. Saját szerzeményeire egyre több ismert Dj és producer felfigyelt már fel ekkor világszerte. Villámgyorsan duzzadó hírnevének egyik alapját éppen ezek a produceri sikerek jelentették, melyeket olyan nagy hanglemezkiadók publikáltak, mint a Bedrock, a Zone UK, a NEWS, a Zero Tolerance, a Choo-Choo és a Bliss. Ezen felül Austin közös stúdiómunkákat is folytatott olyan nagy előadókkal és Dj-kel, mint: Jimmy Van M, Cass & Slide, Mara, a Deep Funk Project, Innate, vagy a Nu-breed. A Leeds trackeket rendszeresen tolják olyan profik, mint például Danny Tenaglia, Sander Kleinenberg, a Deep Dish, valamint Sasha és Digweed.

Dj-ként a legjobbak közé sorolják Austint technikai hozzáértése és tökéletes tervezői tehetsége miatt. Szettjei egységbe rendezetten mélyülnek, és felkavaróan atmoszférikusak, mellyel aztán hipnotikus őrjöngésig bűvöli a tömeget. Austin a leghíresebb klubokban és partykon játszik Ausztráliában, Új-Zélandon, Hong Kongban, Malajziában, Mexikóban, Dél- és Közép Amerikában, Nagy-Brittaniában és az USA-ban. A 2005-ös keceli fesztivál után végre újra Kecelen üdvözölhetjük!

Legújabb felvételei hetek óta vezetik a beatport.com és djdownloads.com eladási listáit!
Bővebb infó: http:/​/​www.austinleeds.com

PAOLO MOJO - Biography

“Az egyik legfényesebb csillag a jövő egén. Még nagy nagy dolgokra hivatott.”
Sasha, 2005

“A future star of dance…. Possessing a unique sound and we think... a unique talent.”
“A jövő dance sztárja....Egyedülállóan különleges hangzás, egy különleges tehetség.”
Pete Tong, BBC Radio One 2005

“Lehetetlen definiálni a stílusát... Proggy? Nem mondanám. Tech house? Nemállítanám. Talán egy utazás a twisted acid house világában, ami egyszerre deep és funky. Mondom...lehetetlen leírni.”
DJ Magazine, 2005

“Varázslatos, változatos dj szettek, tele funkkal, eszédületesn produkciók, melyek az acid house fénykorát idézik. Egy egyre magasabbra emelkedő csillag. Előre láthatólag még nagyon sok éven keresztül el fog minket varázsolni a táncparketteken...”
IDJ, October 2005

Az új évezred egyik nagy felfedezettje... Desyn Masielloval együtt emlegeti őket az egész szakma, mint azt a 2 fiatal dj talentumot, akik betörhetnek a régi öregek uralta legfelsőbb kasztba. Miért is?
Mert frissek, különlegesek, és bekategorizálhatatlanok!
A befáradt proghouse őskövületeket megszégyenítő módon visszatértek a dj-zés alapjaihoz! Nem cimkékben, hanem egyéniségben, kisugárzásban, tehetségben gondolkodnak, éreznek. Áttörtek minden korlátot, szetjeik a disco, techno, funk, breaks, electro, soul, progressive house, techno, vocal garage és sorolhatnánk tovább a stílusokat, melyek között táncolnak. És a közönség is végre újra táncol! Sőt mint egy koncerten ugrál és szétrúgja a ház falát, mert végre nem egysíkú depós szeteket hall, hanem minden este valami újjal lepik meg őket az ifjú titánok.

Ezért is figyelt fel emberünkre az a Sasha, aki 2005-ben már le is igazolta Paolo-t Desyn mellé ügynökségéhez. Még ebben az évben néhány kiemelkedő remixe és produkciója révén az egyik legkeresettebb dj-vé nőtt ki magát az új csillag. Gyorsan ő lett a “főnök” (Sasha) warm up dj-je, együtt turnézták végig Észak Amerikát és Európát. Persze a warm up szettek szép lassan átmentek back 2 back produkciókba… Skociában, Spanyolországban, Belgiumban és Marokkóban egyránt. Óriási sikert aratva.

Lelkes interjuk, megjelenések, irások követték bármerre is járt, majd mindenhol főcimként közölte már a kinti szaksajtó a hírt, hogy ő fogja elkésziteni a Balance sorozat következő darabját. Mivel az előző dupla disk (Desyn Masiello 008) elnyerte az év mixe dijat mindkét mérvadó magazinnál – IDJ és M8 Magazine 2005-ben – élete egyik legnehezebb kihívása elé állították.

Megoldotta! A Balance 009 2006-os áprilisi megjelenése óta viharos sikert aratott. Igazolta helyét a legnagyobbak között. Azóta pedig töretlenül ível felfelé Paolo Mojo karrierje.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó