Pulzar

Partyajánló

Flört Summer Start @ Flört, Siófok

Fellépők
Dátum 2006. június 17.
Helyszín Flört, Siófok, Sió utca 4.
Stílus Breakbeat, House, Techno, Electronica,
Minimal, Tech-house, House, Progressive House
Flört Summer StartA FLÖRT hagyományos SUMMER START buliján egy eddig soha nem látott line uppal kedveskednek Neked!Flört, Siófok, Sió utca 4.

Flört Summer Start @ Flört, Siófok

A FLÖRT hagyományos SUMMER START buliján egy eddig soha nem látott line uppal kedveskednek Neked!

Egyszerre 2 teremben 8 lemezlovas áll majd a DJ pultokba, köztük 3 világhírű lemezlovag is, akik közül G-PAL először lép majd fel kishazánkban! A NuTALENT névre keresztelt klubest több szempontból is különlegesnek ígérkezik, hiszen a house szcéna legfrissebb, legaktuálisabb dj-producereit vonultatja fel, akik szerte a világon óriási népszerűségnek, szakmai körökben pedig hatalmas elismertségnek örvendenek! Az est másik különlegessége a MONKZ duó live act-je lesz, akik a hazai producer társadalom leghíresebb exportcikkeit ontva magukból világszerte elismerést szereztek a honi house kultúrának. Shootie és Supacurtis ezen kívül dj-szettel is megörvendeztet majd bennünket a JUSTMUSIC.FM rezidenseivel (Dj Cartman & mark Jazz) és a keceli Club Korona házigazdáival (James Cole-val és Pat Duff-val) karöltve, akik közül ez utóbbi majd 10 év után újra a Flört pultjában eleveníti fel egykori szetjeit.

Egy kihagyhatatlan monumentális nyárnyitónak nézünk hát elébe, mely minden szempontból különleges és trendteremtő éjszakaként vonul majd be a hazai clubkultúra történetébe 2006 június 17-én!

Info: www.flort.hu, info@flort.hu, +36.20.333.33.03
Belépő: 2.900/3.900 HUF
Időpont: 2006 június 17-én

G-PAL (GR)

(ELŐSZÖR MAGYARORSZÁGON!)

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Észak-Görögországi város – Thesszaloniki, ahol született egy kisfiú George Pallikaris néven. Már gyermekként csodájára jártak a szomszédok, ugyanis a kis George már négy évesen odaült a zongorához és szépen lassan megtanult azzal virtuóz módon bánni. A kissrác e mellett kiváló ízlésről is tanulságot tett, gyermekfejjel már Jean Michel Jarre-t és Vangelis-t hallgatott, sőt addig rágta a szülei fülét, míg ki nem sírt egy saját szintetizátort magának is! Tizenévesen már a dance lázában égett, ekkor vásárolta meg első house és techno lemezeit, mellyel a barátait szórakoztatta. New Yorkba költözve elhatározta, hogy fizikus végzettsége után ezúttal zenei technológiából szerez majd diplomát! Tudás utáni vágya és gyermekkori zeneszenvedélye így találkozott és ezáltal olyan előnyre tett szert producerkollégáihoz képest, mely talán az egyik titka is sikerének! Ilyen előzmények után G-Pal 1997-ben kezdett el kopogtatni első szerzeményeivel a kiadóknál, előbb a jó nevű angol house label a Low Pressing jelentette meg mini albumát, majd a világhírű Plastic City szerződtette le. Ma már saját kiadója a Swift Recordings égisze alatt jelennek meg munkái, de önálló dj-ügynökséget is alapított, ahol számtalan tehetséget karol fel. Stílusa egyben védjegye is nevének sejtelmes vokálok, férfi monológok kúsznak fel dinamikus törzsi dob riffjei felett miközben lüktető bassline csalogatja óvatlan hallgatóját a táncparkettre.

http:/​/​www.trust-entertainment.com/​

NILS NOA (NOR)
(BERMUDA TRIANGLE)

A skandinávoknak nem csak Nils Holgersonja van, hanem egy másik Nils-e is, aki szintén egy rajzfigura révén vált ismertté szerte a világon, ugyanis a Bermuda Triangle nevű trió egyik alapító tagja, akik 3 édes kis figura képében megbolondították a világot. ’MOOGER FOOGER’ – névre keresztelt debütáló albumukkal újra értelmezték a deep house és a breakbeat fúzióját megalkotva a dance mindmáig talán legcsodálatosabb gyöngyszemét! Az album gyönyörű melódiái és vokáljai még a nagy öregeket is magukkal ragadták, - Digger lett az első rajongójuk! Nem véletlen került fel a címadó track John Digweed MMII mixére, ahonnan meghódította a Földgolyót. Nils dj-ként sem tétlenkedik, őt tartják minden idők egyik legnagyobb lemezlovas tehetségének! Az új Zabiela, csak így emlegetik, mert olyan energia sugárzik belőle a pultból, olyan mixelési tudás, és sajátos légkör veszi körül, ami egy új sztár születésének a titkát lebbenti fel előttünk! Egyszerűen lenyűgöző, az ahogy, és amit csinál, mindezt pedig olyan grooveokkal tűzdelt színtiszta house muzsikával, amitől megőrül mindenki a táncparketten, szinte koncertfeelinget varázsolva oda!
Ha már hallottad és láttad őt, tudod miről beszélek, ha nem, még véletlen se hagyd ki!!!

http:/​/​www.imprintdjs.com/​noa.htm

CHRIS SCOTT (UK)
(ECHOMEN/LEXICON AVENUE/THE LITTLE GREEN MEN/NEW FUNK THEORY)

Valljuk be őszintén, nem sok olyan producert tudnánk felsorolni, aki több mint 14 évnyi munka után még mindig tud újat mutatni, aki éppolyan frissen és tettrekészen ontja magából a jobbnál jobb szerzeményeket, mint Chris Scott! 1992-es első megjelenése óta emberünk töretlenül ott van a világ house szcénájának élvonalában, szerzeményeit a világ első számú dj-i folyamatosan tolják, Sashától Digweedig, a Deep Dishtől, Tenagliáig, majd minden valamirevaló kiadónál publikált már (Yoshitoshi, RK, Rennaisance, Saw Recordings, Stereo, Audio Therapy, Airtight, Hooj Choons, Plastica, Virgin, Island, Mute, PWL, Mercury, Deconstruction, Paper Recordings, Junior Boys Own, Multiply), miközben két saját labelt a Forensic Records-ot és az Octagon Recordings-et is létrehozta! A szakma igazi zseninek tartja nem véletlenül!
Hogy hol találkozhattál már vele? Chris Scott neve leginkább a Lexicon Avenue nevű projectből ismerős, melyben a másik két Newcastle-i sráccal közösen egy új stílust teremtettek. Olyan közönség kedvenc remixeket alkottak, mint a Depeche Mode ('Only When I lose Myself'), vagy a Dave Gahan féle 'Dirty Sticky Floors' átirata! Ugye emlékszel rájuk?!
A „Kicsi Zöld Emberke” azonban nem elégedett meg ennyivel, önállóan és több formációban is ontja a jobbnál jobb muzsikákat! A New Funk Theory név, a stilszerű Little Green Man és az Echomen fedőnevek alatt is Ő bújik meg. Igazi producerfenomént köszönthetünk hát a Flört pultjában, aki dj-ként szülővárosában Satoshi Tomiie-val prezentál saját rezidenciát, de Moszkvától Buenos Aires-ig mindenhol meghódította már a táncparkettet!


Kapcsolódó cikkek

  • Helikopter, csoki, csipsz és bio tea

    David Guetta, Pet Shop Boys, Jamiroquai, Chemical Brothers, Paul van Dyk, Paul Kalkbrenner, Tricky, Paul Oakenfold, Pink Martini, Sven Väth – megannyi sztár megannyi kéréssel érkezik a Heineken Balaton Soundra.
  • Chemical Brothers album!!!

    Végre közelebbit tudhatunk az elektronikus zene egyik kiemelkedő formációjának legújabb nagylemezéről.
  • Chemical fiúk Remixelnek

    A Chemical fiúk remixelnek, méghozzá a közelmúlt egyik kiemelkedő pszichedelikus punk-rock csapatát a The Flaming Lipset.
  • James Lavelle GU26

    Romániából jelntkezik, a nagy népszerűségnek örvendő Globalunderground sorozat következő kiadványa, ami a 'Bucharest' nevet kapta.

Ajánlott lemezek

  • The Chemical Brothers - No Geography

    A No Geography már a készülését illetően is különleges album: Tom Rowlands és Ed Simons ugyanis kétszer is nekifutott felvételének.
  • Megjelent az új The Chemical Brothers album, a“FURTHER”

    Az új Chemical album stílszerűen földönkívüli morze jeladás szerű hangokkal kezdődik; mintha Föld összekötő szignálok pattognának le a keringő űrszemétről.
  • Januárban jön a Chemical album!

    Néhány hete az angol elektronikus tánczenei duó bejelentette, hogy januárban fog a boltokba kerülni a soron következő stúdiólemezük. A "Push The Button" című korongon már jó ideje dolgoznak a zenészek, akik számos jól ismert sztárt is meghívtak az albumra vendégszerepelni.

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2013-09-14] Flört the Club - 25.szülinapi buli
    @ Flört, Siófok

    "Nem csak a 20 éveseké a világ.." - jól ismeri mindenki ezt a dalt, és erre a tényre erősít rá hazánk legpatinásabb szórakozóhelye a FLÖRT THE CLUB.
  • [2012-12-25] Flört Christmas
    @ Flört, Siófok

    Jägermeister presents: JULIAN JEWEIL (FR)
  • [2012-11-03] HALLOWEEN PARTY w/ Dubfire
    @ Flört, Siófok

    Mivel egy igazi „leg-leg” Dj-t köszönthetünk november 3-án szombaton nálunk, aki már anno 2003.08.16-án még a Deep Dish formáció tagjaként a club 24 éves történetében a legtöbb rajongót vonzotta a Flörtbe, és elérte hogy éjjel 1 órakor ki kellett tennünk a megtelt táblát !
  • [2012-08-18] BEACHBALL PARTY w/ Mark Knight
    @ Flört, Siófok

    A SunCity és a Bang! Entertainment ismét egy felejthetetlen bulit ígér!
  • [2012-07-21] Summer Special Vol I. w/ Dave Seaman
    @ Flört, Siófok

    Summer Special Vol I. 2012. 07.21. Dave Seaman Invoice Kühl
  • [2012-05-27] Ikrek Éjszakája - Dandy Birthday Bash!
    @ Flört, Siófok

    Dandy 34. Szülinapi MulaTSág - IKREK ÉJSZAKÁJA - 2012 !!!!!!!!!!!!!!SPECIAL GUEST - EELKE KLEIJN (NL) !!!!!!!!!!!!!!!!!
  • [2012-04-08] Grand Opening Eggxtrem
    @ Flört, Siófok

    Az unalmas húsvéti punnyadás ellen egy igazán ütős, délelőttbe nyúló GRAND OPENING-gel indítjuk az idei szezont! Ígéretünkhöz híven ezen a bulin is olyan külföldi fellépőket mutatunk be Nektek, akik még nem jártak a Flörtben, de sikereik és zenei munkásságuk garantálja, hogy fellépésük "GRAND"-dá teszi majd az "OPENING"-et!
  • [2012-02-11] Valentin's Day Party
    @ Flört, Siófok

    Kedves Barátnőnk és Barátunk! 2012-ben a változások korát fogjátok tapasztalni a Flört falain belül: nagyon sok meglepetéssel készülünk és sok olyan fellépőt mutatunk be Nektek, kik még nem voltak nálunk Siófokon. Hagyománytörően a februári party is már egy más, különleges, szebb és jobb csomagot kínál Nektek.
  • [2011-12-31] Bye-Bye 2011
    @ Flört, Siófok

  • [2011-12-25] Christmas Delux w/ Henry Saiz & Nick Warren
    @ Flört, Siófok

    Kedves Barátunk, engedd meg, hogy először is nagyon Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánjunk és reméljük, hogy az ünnepi hangulatban Te sem feledkezel meg rólunk, hiszen a Flört The Club már több mint 20éve jelenti a partyarcoknak a legjobb bulit és a találkozási helyet minden december 25-én.
  • [2011-10-29] Halloween Soundattack XXL
    @ Flört, Siófok

    Újabb mérföldkőhöz értünk, hiszen az őszi levélhullás megint csak azt jelenti, hogy az ország legjobb klubja az őszi/téli partikra készül, melyek közül az első a tradicionális Flört Halloween party. Az est elnevezése már önmagában sejtelmes, akár egy rémisztő éjszaka a temetőben Halloween-kor. Hazánk leghosszabb Halloween party-ja vár Téged és barátaidat Siófokon. Ezúttal 13 órán keresztül élvezheted a house, techno és tech house zenét. Az est különlegessége, hogy a régi és az új generációt is meglepjük egy egy világsztárral, akiket a hazai élvonal fiatal és idősebb lemezlovasai egészítenek ki.
  • [2011-08-19] Flört the Club Summer Closing
    @ Flört, Siófok

    Flört Summer Closing ! Augusztus 19-én pénteken ismét egy frenetikus partyval várunk titeket! A Flört the Club tradicionális nyárzáró estjén ezúttal a hazai partyarcok egyik nagy kedvence az Amerikában élő japán dj guru, Satoshi Tomiie lesz a vendég!
  • [2011-08-12] A legnagyobb Classic buli
    @ Flört, Siófok

    H.H.M. bemutatja: Kizárólag egyszer az eredeti helyen az eredeti zenékkel! AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB, EREDETI CLASSIC bulija... """egy nyár a Flört-ben & megint egy nyár a Flört-ben & Flyerz""" AUGUSZTUS 12 PÉNTEK SIÓFOK - FLÖRT THE CLUB Dj.k.: Hamvai Pg., Sterbinszky, Julian & special quest
  • [2011-07-29] Holland Nite
    @ Flört, Siófok

    "Ha végre itt a nyár és meleg az idő, az ember strandra jár, mert arra van idő...." - és ha már Balaton, akkor a szezonban is a FLÖRT THE CLUB a legjobb bulik helye és a legjobb hely a bulizásra. Egy régi hagyomány elevenedik fel ismét Siófokon. Emlékszel még a legendás 48 órás HOLLAND weekend-ekre ? Ezúttal megint átélheted azt az őrületet, egy vérbeli Holland fellépővel, aki már sokadjára bizonyítja a hazai közönség előtt, hogy nem tréfál ha a dj pultban áll!
  • [2011-06-25] Flört Summer Opening
    @ Flört, Siófok

    Sziasztok klubberek, nem véletlen a megszólítás, hiszen a nyár közepe felé már leginkább a szabadtéri események dominálnak világszerte, de 22 éve töretlenül őrizzük azt a hagyományt, ami a jó idő ellenére is a sötét klubok világába invitálja az igazi party arcokat.
  • [2011-06-04] Ikrek Éjszakája vol. 7
    @ Flört, Siófok

    Dandy nevezetes siófoki szülinapi partyja immáron 7 felvonásához érkezett!
  • [2011-04-24] Grand Opening
    @ Flört, Siófok

    Ígéretet tettünk a tavalyi év után, hogy 2011 masszívabb lesz, mint az elmúlt 3 év a klub történetében. Ehhez mérten választottuk meg az új szezon első vendég fellépőjét, aki nem más, mint a világ és piacvezető, a dj-k kedvenc technikai támogatója, a Pioneer showtechnikai birodalom hivatalos arca: JAMES ZABIELA – aki minden egyes fellépése alkalmával egy új elektronikus varázslattal lepi meg közönségét. Hozzánk a Flört falai közé is már a legújabb effektekkel felszerelve érkezik, hogy apró darabokra szaggasson minden hangot, és hogy a szettjének végén elégedett mosollyal és őrületes tapsviharban mutassa majd fel a ZABIELA védjeggyé vált: „THANK YOU!” feliratot. Mindenidők legtechnikásabb és legkedveltebb lemezlovasával nyitjuk az évet az ország legkedveltebb klubjában, akiről mára már bátran állíthatjuk, hogy átvette a trónt a műfaján belül.
  • [2011-02-12] Farsang
    @ Flört, Siófok

    Ha február, akkor FLÖRT FARSANG! Nincs olyan partyarc az országban, akinek ne lenne legalább egy olyan élménye, amire ne mondta volna azt az elmúlt 10 évben, hogy "igen az a Flörtös február életem bulija volt"!
  • [2010-12-31] Flört The Club - New Years Eve w Danny Howells
    @ Flört, Siófok

    Megint lezárul egy 365 napos periódus és új álmokkal, tervekkel vág neki mindenki a következő évnek. Fogadalmak jönnek - mennek, de nem adhatjuk le ilyen könnyen ezt az évet, az ó év búcsúztatásának méltónak kell lennie és legalább akkorát kell szólnia, hogy beleremegjen a megye ! Nekünk is vannak már merész terveink a 2011-et illetően, de a 2010-es évben elkövetett bakikért egy kiemelt év végi bulival szeretnénk kárpótolni Titeket, a FLÖRT KÖZÖNSÉGÉT.
  • [2010-12-25] Flört House Classics
    @ Flört, Siófok

    Ha unod a szokásos családi programokat és már rég túl vagy az ajándékok bontogatásán is és majd szétrepedsz a bejglitől, akkor idén is gyere el és táncold le a felesleges ünnepi kilókat nálunk a Flört The Club-ban 2010 december 25-én!
  • [2010-11-13] Club Feeling Night
    @ Flört, Siófok

  • [2010-08-18] 15 órás Dj Fesztivál
    @ Flört, Siófok

  • [2010-07-31] Summer Special Alex Kenji-vel
    @ Flört, Siófok

    2010 nyári időjárása szeszélyesebb, mint bármely sokoldalú dj a világon, viszont a legforróbb pillanatokat kizárólag Siófokon élheted át idén is a FLÖRT THE CLUB falai között és még a hirtelen esőtől és széltől sem kell félned, hiszen aki hozzánk betér védett mindentől ami elveheti a kedvét a bulizástól.
  • [2010-07-17] Hungarian House Maffia
    @ Flört, Siófok

  • [2010-07-03] Summer Opening
    @ Flört, Siófok

    Siófokon a nyár nem a naptár szerint kezdődik, hanem a Flört The Club falai között a Summer Start hangrobbanása után!
  • [2010-06-05] IKREK ÉJSZAKÁJA
    @ Flört, Siófok

    Az IKREK ÉJSZAKÁJA és egyben Dandy Szülinapi zsúrjának következő felvonásával várunk Minden kedves Flört-öt és Dandy-t szerető klubbert, hiszen kedvenc házigazdánk megint egy évvel öregebb lett és tradicionálisan a rezidens klubjában ünnepli ezt az eseményt immár hatodszor.
  • [2010-05-26] Single Party
    @ Flört, Siófok

  • [2010-05-01] Rise FM Twilight Party
    @ Flört, Siófok

  • [2010-04-24] FLÖRT CLUBBIN' - Vol.01.
    @ Flört, Siófok

    2010-ben sokak szentélye a Flört The Club felvette az új ruháját és egy totális átalakulás után április 24-én vár Titeket a szezon első elektronikus klub estjén!
  • [2010-04-03] Grand Opening
    @ Flört, Siófok

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó