Pulzar

Nils Noa

A skandinávoknak nem csak Nils Holgersonja van, hanem egy másik Nils-e is, aki szintén egy rajzfigura révén vált ismertté szerte a világon, ugyanis a Bermuda Triangle nevű trió egyik alapító tagja, akik 3 édes kis figura képében megbolondították a világot.

’MOOGER FOOGER’ – névre keresztelt debütáló albumukkal újra értelmezték a deep house és a breakbeat fúzióját megalkotva a dance mindmáig talán legcsodálatosabb gyöngyszemét! Az album gyönyörű melódiái és vokáljai még a nagy öregeket is magukkal ragadták, - Digger lett az első rajongójuk! Nem véletlen került fel a címadó track John Digweed MMII mixére, ahonnan meghódította a Földgolyót. Nils dj-ként sem tétlenkedik, őt tartják minden idők egyik legnagyobb lemezlovas tehetségének! Az új Zabiela, csak így emlegetik, mert olyan energia sugárzik belőle a pultból, olyan mixelési tudás, és sajátos légkör veszi körül, ami egy új sztár születésének a titkát lebbenti fel előttünk! Egyszerűen lenyűgöző, az ahogy, és amit csinál, mindezt pedig olyan grooveokkal tűzdelt színtiszta house muzsikával, amitől megőrül mindenki a táncparketten, szinte koncertfeelinget varázsolva oda!

Archív partyajánlók

Zenei stílusok

 • Deep House

  A house zene egyik alfaja. Lassabb ütemek és lágyabb hangzás jellemzi, gyakran fordul elő férfi vokál a stílus klasszikusai között.
 • Progressive House

  A progressive-house eredetileg Nagy-Britanniából indult hódító útjára a korai 90-es években az amerikai és az európai house stílusok keveredésével, olyan születendő alirányzatok mellett, mint az italo house, az experimentális techno, vagy az ambient house. Jelenleg a legsikeresebb elektronikus tánczenei kiadványok e stílusból kerülnek ki, ha mindenképpen címkézni szeretnénk, bár ez egyre nagyobb kihívást jelent.
 • Breakbeat

  Minimalisztikus jellegű. Jellegzetes vonása a 3/4-es ütem.
 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2020 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó