Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 700 Ft

Partyajánló

The Breakfastaz & DJ Quest @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2006. május 27.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Breakbeat, Progressive House
The Breakfastaz & DJ QuestA Black Light prezentálásában ezúttal breakbeat vizekre evezhetünk, hiszen Dj Quest és a Breakfastaz trió garantája az élménydús hajóutat!A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

The Breakfastaz & DJ Quest @ A38, Budapest

A Black Light prezentálásában ezúttal breakbeat vizekre evezhetünk, hiszen Dj Quest és a Breakfastaz trió garantája az élménydús hajóutat!

BlackLight Promotion Presents:

The Breakfastaz /Cyberfunk,Passenger,Mob.-UK/
Dj Quest/Cyberfunk,Rat Rec.-UK/

Psure /Title Fight/
Bergi /Fresh er/
ERKÁ /NowsoundBreaks/

Dátum: 2006.05.27.22h-05h

Helyszín:A38 Hajó(Budapest,Petõfi-híd,Budai hídfõ)

Belépõ: 2200/2700

The Breakfastaz

Froe, Gav és Merf közös nu-skool breaks triója, a ’THE BREAKFASTAZ’. Pályafutásukat egy exkluzív szerzõdéssel indították Dj Quest kiadójánál, és az óta rengeteg más elõadóval közös zenei projektben vettek részt az évek alatt. Ezek a tapasztalatok során kialakították egyedi breakbeat hangzásukat. Egy éven belül több mint 17 megjelenéssel, a neves Cyberfunk, Passenger, és Mob kiadóknál, olyan neves elõadók lemeztáskájában béreltek állandó helyet, mint a Plump DJs, The Freestylers, Tayo, Ali B, Meat Katie, Aquasky, Krafty Kuts, Deekline, Annie Mac és még Zane Lowe-tól is. A srácok bejárták már az egész világot és vendégként szerepeltek a BBC Radio 1 (Annie Nightingale), Xfm (Eddie Temple-Morris) és Kiss 100 (Tayo) mûsoraiban. Készítettek mixet az ismert Y4K sorozatba is. Kemény munkájukat honorálták, amikor a ’Breakspoll International Breakbeat Awards’-on, 2005-ben megnyerték a ’’Best Breakthrough Act’’ díját, mindemellett jelölték a legjobb produceri díjra is õket.
Hetente meghallgathatjátok oket a rádióban is, pénteken a Pyrotechnic Radio (15-17 óráig - www.pyrotechnicradio.com) és szombaton on Breaks FM (18-20 óráig - www.breaksfm.com).

Dj Quest

Dj Quest neve szinonima mindenre, ami breakbeat. 2000-es debütálása óta komoly szerepe van a szigorúbb, klub orientált breakbeat stílus kigyúrásában, olyan magafajta elõadókkal vállvetve, mint a The Stanton Warriors, Deekline, Future Funk Squad, Tayo. Quest karrierje elsõ saját kiadójával, a Pulse Recordings-szal kezdõdött, ahol számos masszív zene látott napvilágot, a kellõ húrokat megpendítve mind a break, mind a garage mûfajában. Akkoriban (2000-2001) az ilyen stílusú zenék nem igazán leltek otthonra, de még konkrét neve sem volt a mufajnak, a lemezipar különféle fura neveket próbált meg ráaggatni, míg végül a „breakbeat garage” lett az, ami megragadt. Ekkor lépett szinre Quest, hogy olyan alapmûvekkel uralja ezt az új keverék szcénát, mint a "Warship", az "Egypt" (Ken Mac-el), a "Captain Porno" és a "Trunklets". Karrierje nagy lendületet vett, miután a hírhedt Music Houseban találkozott Deekline-nal, aki Quest Warship-jét nagyon izgalmasnak talála. Egy igen jelentõs, a mai napig tartó barátság született. Deekline kiadóihoz (Rat, Hardcore Beats) való igazolása számos nagysikeru zenét termett ennek a gyümölcsözõ szcénának: a "Bad Boy DJ" és "Old Skool" az partik csúcspontjának számítottak, megalapozva egy, a mai napig különleges projekt sikerét. A Rat Sessions Volume 1 kétségkívül az elso album volt, amin alapvetõ szerephez jutottak az inkább bassline, és klub orientált darabok, mint a beszélõ címû"Floor Basher", a "Say Yeah", a "Feeling" és a "Synthetic Funk". A velejáró mixcdn közremûködött a drum and bassbol jól ismert MC IC3 is, ez az album valósággal sokkolta a zeneipart. Az lemezzel a tarsolyában Quest úgy érezte, elérkezett az ido, hogy saját kiadóját létrehozza. Ez, természetesen, a kiadó, amit mindnyájan jól ismerünk, a hírhedt Cyberfunk Recordings. A kiadó, archívumában irigylésre méltó break gyöngyszemek sorával meghatározó szerephez jutott a szcéna kialakulásában, számos világhíru eloadót indítva el pályáján. Quest támogatása mellett vált a The Breakfastaz, DJ Mutiny, Odissi és MC Ken Mac olyan meghatározóvá, amilyenek ma. A Cyberfunkon kifejtett munkássága mellett olyan kiemelkedõ zenékkel erõsített más kiadókat is, mint a "Wormhole" (Odissi-vel), és a "Blackhole" (Ed 209-el), a Hardcore Beats-en, a "Resident" és a "Oil Drum", a Mechanoise-en. A Ben Coupland-al közösen alkotott epikus "Haunted Gospel" (Botchit és Scarper) a mai napig igen népszerû, 4 évvel megjelenése után is. De jelentek meg számai, remixei seregnyi elismert kiadónál, mint a Wireframe, a Supercharged, az Against the Grain, a Lot 49, a Downbeat, a Combat Wax, és legújabb saját kiadója, a Mile High Recordings.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó