Pulzar

Partyajánló

Drum Club - Robyn Chaos @ Mokka Cuka

Fellépők
Drum Club - Robyn ChaosAugusztus 6.-án Dylan kedvese, Robyn Chaos lesz a szokás szerint a Mokka Cukában megtartandó Drum Club vendége. A lemezlovas/producer/énekes hölgy mellett Stealth (Bladerunnaz) és Dis is zenél a bulin! Mokka Cuka

Drum Club - Robyn Chaos @ Mokka Cuka

Augusztus 6.-án Dylan kedvese, Robyn Chaos lesz a szokás szerint a Mokka Cukában megtartandó Drum Club vendége. A lemezlovas/producer/énekes hölgy mellett Stealth (Bladerunnaz) és Dis is zenél a bulin!

Drum Club pres. Robyn Chaos
2005. augusztus 6.
Mokka Cuka
ingyenes

line up
Robyn Chaos (Freak)
Stealth (Bladerunnaz)
Dis (ImpulseCreator)

web
www.freak-recordings.com
www.mokkacuka.hu
www.bladerunnaz.com
www.drumandbass.hu

Robyn Chaos (Freak)

A New York-ból 1995-ben Londonba költözött Robyn csak később lett Chaos, eleinte egyszerű klubberként ismerkedett a brit főváros sodró éjszakai életével. A drum and bass-t a legjobb helyen ismerte meg, a Blue Note klub Metalheadz Session-jére sodorta le a jószerencse. A kisasszonyt olyannyira magával ragadták a gyors breakbeatek, hogy lemezgyűjtésbe kezdett, valamint beiratkozott a Westminster University popzene kurzusára. Mindeközben Robyn megismerkedett Dylan-nel, élete párjával és zenésztársával. Hamarosan megszületett közös projektjk, a Faith In Chaos első száma, a Posession, amelynek Kemal és Rob Data remixét akkoriban rongyosra játszották a bulikon. Azóta Robyn hét zenében énekelt, társproducerkedett és néhány élő fellépést is maguk mögött tudhatnak ebben a felállásban. A megfontoltan készülő zenékből valamikor egy album is várható.
Robyn nem csak mikrofonnal, de a lemezjátszók mögött is otthon érzi magát. Stílusát tekintve nőiességét mellőzve a Dylan és Technical Itch által fémjelzett vonalon halad a csábdémon.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott videók a partyhoz

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó