Pulzar

Partyajánló

Drum Club - Dj Lee @ Mokka Cuka

Dátum 2005-07-30
Helyszín Mokka Cuka
Stílus ismeretlen
Drum Club - Dj LeeDj Lee lesz a 30.-ai Drum Club vendége! A veteránnak számító drum&bass lemezlovast talán nevezhetjük kedvencünknek, hiszen talán õ a egyik leggyakoribb vendég hazánkban, és sosem hagy kívánnivalót maga után, valószínûleg ismét remek estét szerez a Mokka Cukába látogatóknak.Mokka Cuka

Drum Club - Dj Lee @ Mokka Cuka

Dj Lee lesz a 30.-ai Drum Club vendége! A veteránnak számító drum&bass lemezlovast talán nevezhetjük kedvencünknek, hiszen talán õ a egyik leggyakoribb vendég hazánkban, és sosem hagy kívánnivalót maga után, valószínûleg ismét remek estét szerez a Mokka Cukába látogatóknak.
Drum Club
helye: Mokka Cuka
dátum: 2005. július 30.
ingyenes

line up:
DJ Lee (Metalheadz)
Bal (Bladerunnaz)
Stealth (Bladerunnaz)

DJ Lee (Metalheadz)

Lee karrierje a brit tánczenében a '80-as évek végén kezdődött. Első állandó fellépőhelye a swindoni The Brunnel Rooms klub volt, ahol ő, Doc Scott, LTJ Bukem, Grooverider és Fabio voltak a rezidensek. Szettjei akkora hatással voltak az ide látogatókra, hogy a szigetország minden részéből elkezdték bombázni fellépési ajánlatokkal. Danny Bukem '94-ben a Soho-beli Mars klubban elkezdte a "Speed" elnevezésű, úttörőnek számító partysorozatot. Ő és Fabio voltak, akik az első drum and bass esteket meghonosították London West End negyedében. Szükségük volt rezidensekre, akik lépést tudnak tartani Fabio és Bukem újszerű zenei hangzásával. A két mester mellé Doc Scott, Kemistry és Storm, valamint Lee kapott felkérést a megtisztelő pozició betöltésére. Ők lettek a hely állandó lemezpörgetői.
Lee neve egybeforrt a Metalheadz csapattal és a Timeless kiadóval, ahova Atlas nevű labelének jegelése után vissza is tért. Az osztrák D.Kay segítségével producerkedik is, közös számaik többek közt Matrix Metrójánál, a Hospitalon, valamint a Metalheadz kiadónál jelentek meg. Lee karrierje a brit tánczenében a '80-as évek végén kezdődött. Első állandó fellépőhelye a swindoni The Brunnel Rooms klub volt, ahol ő, Doc Scott, LTJ Bukem, Grooverider és Fabio voltak a rezidensek. Szettjei akkora hatással voltak az ide látogatókra, hogy a szigetország minden részéből elkezdték bombázni fellépési ajánlatokkal. Danny Bukem '94-ben a Soho-beli Mars klubban elkezdte a "Speed" elnevezésű, úttörőnek számító partysorozatot. Ő és Fabio voltak, akik az első drum and bass esteket meghonosították London West End negyedében. Szükségük volt rezidensekre, akik lépést tudnak tartani Fabio és Bukem újszerű zenei hangzásával. A két mester mellé Doc Scott, Kemistry és Storm, valamint Lee kapott felkérést a megtisztelő pozició betöltésére. Ők lettek a hely állandó lemezpörgetői. Lee neve egybeforrt a Metalheadz csapattal és a Timeless kiadóval, ahova Atlas nevű labelének jegelése után vissza is tért. Az osztrák D.Kay segítségével producerkedik is, közös számaik többek közt Matrix Metrójánál, a Hospitalon, valamint a Metalheadz kiadónál jelentek meg.

web:
www.mokkacuka.hu
www.metalheadz.co.uk
www.bladerunnaz.com
www.drumandbass.hu

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó