Pulzar

Partyajánló

Boca45 @ Mokka Cuka

Fellépők
Dátum 2005. június 24.
Helyszín Mokka Cuka
Stílus Electro, Tech-house, House, Techno,
Drum and Bass, Breakbeat, Hip-hop
Boca45Június 24-én pénteken,a Mokka Cuka vendége a Boca 45-ként ismert brit úriember, aki ritkaságokkal teli lemeztáskája mélyéről szed elő és porol le ritka, ám heves bugizásra ingerlő funk, soul, rock, dzsessz és hiphop lemezeket.Mokka Cuka

Boca45 @ Mokka Cuka

Június 24-én pénteken,a Mokka Cuka vendége a Boca 45-ként ismert brit úriember,
aki ritkaságokkal teli lemeztáskája mélyéről szed elő és porol le ritka,
ám heves bugizásra ingerlő funk, soul, rock, dzsessz és hiphop lemezeket.

A szóban forgó úriember Scott Hendy Bristolból, akinek két szenvedélye van, a foci (konkrétabban az argentin Boca Juniors csapata) és a 45-ös fordulatszámú régi bakelit kislemezek. Utóbbiakból mesteri módon készít új szerzeményeket, vagy a downtempo körökben magasan jegyzett Purple Penguin tagjaként, vagy mint másod-fanszólbrader Andy Smith mellett a Dynamo Productionsben.
  Boca 45-ként eddig egy albuma jelent meg, Pitch Sounds címmel tavaly, méghozzá nem is akárhol, hanem a Grand Centralnál.
  DJ-ként hiphop-módon készít jó zsíros vagdaltat a 60-as 70-es évek funk, soul és rockzenéjéből illetve húzós modern grúvokból.
A Boca 45 mellett hazai részről Pedro és az Uptown Felaz alkotják az aznap esti csapatot a Mokka Cuka "gyepén", ahol a kísérő vizuál is a futball körül forog majd.
Nemcsak drukkereknek!

 

Szervező

  • Kollektíva

    Kollektiva dj- és partiszervező-csapat 2007 tavaszán robbant be a budapesti partiéletbe az első Kollektiva Nights-szal, melyen napjaink egyik legfelkapottabb remixere és BBC Radio One műsorvezetője Kissy Sell Out és a trenddiktáló londoni Durrr estek házigazdája, The Lovely Jonjo vendég-dj-ztek.

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Kollektiva-est a Balaton Soundon heves olaszokkal

    A Kollektiva idén egy teljes este házigazdája lesz a Balaton Soundon. Július 14-én, szombaton a különleges kialakítású Burn Studios Frame Array helyszínen a budapesti dj-csapat, valamint néhány hazai formáció társaságában fellép a magas fordulatszámú újhullámos klubzenék egyik ásza, az olasz Keith & Supabeatz páros.
  • A Nu-Disco Forradalom hajnala Magyarországon

    A pökhendien elegáns és egyben dinamikus nu-disco darabok az utóbbi években egyre dominánsabb szerepet töltenek be a zenei térképen; a hangzás a nemzetközi térnyerést követően mára kibontakozóban van Magyarországon is.
  • TMX interjú

    A Kollektíva alapítójával TMX-el beszélgettünk, a napokban napvilágot látó Compact Disco remixe kapcsán, produceri munkáiról, a kezdetekről, a jelenről és a jövőbeni tervekről...

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó