Pulzar

Partyajánló

Boca45 @ Mokka Cuka

Dátum 2005-06-24
Helyszín Mokka Cuka
Stílus ismeretlen
Boca45Június 24-én pénteken,a Mokka Cuka vendége a Boca 45-ként ismert brit úriember, aki ritkaságokkal teli lemeztáskája mélyéről szed elő és porol le ritka, ám heves bugizásra ingerlő funk, soul, rock, dzsessz és hiphop lemezeket.Mokka Cuka

Boca45 @ Mokka Cuka

Június 24-én pénteken,a Mokka Cuka vendége a Boca 45-ként ismert brit úriember,
aki ritkaságokkal teli lemeztáskája mélyéről szed elő és porol le ritka,
ám heves bugizásra ingerlő funk, soul, rock, dzsessz és hiphop lemezeket.

A szóban forgó úriember Scott Hendy Bristolból, akinek két szenvedélye van, a foci (konkrétabban az argentin Boca Juniors csapata) és a 45-ös fordulatszámú régi bakelit kislemezek. Utóbbiakból mesteri módon készít új szerzeményeket, vagy a downtempo körökben magasan jegyzett Purple Penguin tagjaként, vagy mint másod-fanszólbrader Andy Smith mellett a Dynamo Productionsben.
  Boca 45-ként eddig egy albuma jelent meg, Pitch Sounds címmel tavaly, méghozzá nem is akárhol, hanem a Grand Centralnál.
  DJ-ként hiphop-módon készít jó zsíros vagdaltat a 60-as 70-es évek funk, soul és rockzenéjéből illetve húzós modern grúvokból.
A Boca 45 mellett hazai részről Pedro és az Uptown Felaz alkotják az aznap esti csapatot a Mokka Cuka "gyepén", ahol a kísérő vizuál is a futball körül forog majd.
Nemcsak drukkereknek!

 

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó