Pulzar

Belépő
Fiúknak1 000 Ft

Partyajánló

Soundsplash @ Kashmir, Budapest

Fellépők
SoundsplashAkinek most pénteken netán kellemes techno ütemekre szottyan kedve bulizni, annak íme egy last-minute ajánlat az Üllői úti Kashmir Undergroundban. A ’Soundsplash’ névre hallgató parti egyébként a hamarosan új külsővel előrukkoló magyar TornadoX site promóciós rendezvénye, így tehát az oldalhoz kötődő lemezlovasok, azaz Felipe Ausztriából, Collins & Behnam, és Jankec fogják a talpalávalót húzni. A névsor még kiegészül a Dirtybass partik rezidensével, Simonnal, és egy új arccal, Adam Cro-val.Kashmir, Budapest, IX.ker Üllői u. 51.

Soundsplash @ Kashmir, Budapest

Akinek most pénteken netán kellemes techno ütemekre szottyan kedve bulizni, annak íme egy last-minute ajánlat az Üllői úti Kashmir Undergroundban. A ’Soundsplash’ névre hallgató parti egyébként a hamarosan új külsővel előrukkoló magyar TornadoX site promóciós rendezvénye, így tehát az oldalhoz kötődő lemezlovasok, azaz Felipe Ausztriából, Collins & Behnam, és Jankec fogják a talpalávalót húzni. A névsor még kiegészül a Dirtybass partik rezidensével, Simonnal, és egy új arccal, Adam Cro-val.

A partira a hölgyeknek díjtalan a belépés,
míg az uraknak mindössze 1000 HUF-ért
kell majd a zsebükbe nyúlniuk.






Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2013-08-06] O.Z.O.R.A. Festival 2013
     

    1999-ben, a teljes napfogyatkozást egy hipnotikus erejű ünnepléssel köszöntötték az Ozora melletti Dádpusztáról teljes szépségében látható jelenséget csodálók. Több tízezres, a világ minden tájáról érkező tömeg vette át a goa zene lüktetését és tökéletes együttlét hangulatának bölcsőjében teremtették meg az Ozora Fesztivált.
  • [2009-08-11] OZORA Festival 2009
    @ Ozora

    OZORA Festival 2009 - Aug 11-16,2009 (10th Anniversary special edition)
  • [2008-08-06] Ozora Fesztivál
    @ Ozora

    Ismet Ozora ,Aug 6-10,2008 !!!!! Sok ujdonsággal és még több odafigyelessel jövöre!! Ebben az évben uj mottoval : WHERE THE UNREAL BECOMES REALITY !!!
  • [2006-08-20] O.Z.O.R.A. Feszivál
    @ Ozora

    Idén nyáron ismét O.Z.O.R.A. Fesztivál! Augusztus 16-20-ig hazánk legnagyobb és leghosszabb szabadtéri GOA eseménye!

Kapcsolódó cikkek

  • Demi Biográfia (Debut party 2006.03.30)

    Végre Magyarországra is eljön ez az isteni, tüneményes pasas, akinek a zenéjéért egy egész világ megőröl, mert szexi dallamai fülbemászóak, szépek, kellemesek, mégis megpezsdítik az ember vérét, bizsergetik a talpát. Olyan a zenéje, amire csakis mosolyogva tudsz táncolni, legyen akármilyen negatív is a hangulatod!!!

Ajánlott videók a partyhoz

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó