Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 500 Ft

Partyajánló

17 éves a Korona @ Club Korona, Kecel

Fellépők
Dátum 2005. május 13.
Helyszín Club Korona, Kecel
Stílus Deep House, House, House, Dance
17 éves a KoronaA sokak Kedvenc klubja az idén májusban tölti 17. (!) szülinapját! Nem tévedés! A Korona lassan felnőtt lesz, és azon ritka klubok egyike, amely megérte ezt az illusztris kort!Club Korona, Kecel,
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: Vidu
összes résztvevő megtekintése

17 éves a Korona @ Club Korona, Kecel

A sokak Kedvenc klubja az idén májusban tölti 17. (!) szülinapját! Nem tévedés! A Korona lassan felnőtt lesz, és azon ritka klubok egyike, amely megérte ezt az illusztris kort!

Az eltelt évek alatt egy szimpla vidéki diszkóból legenda lett, melyet mindenki csak így emleget nagybetűvel, hogy KECEL!
Ennek a legendának ha van egy titka az a közönsége és a folyamatos újító szándéka volt és marad is. Mindig valami újjal rukkolt elő ebben a szcénában és ezért él még 17 év után is!
A szülinap apropóján, ezért valami újdonsággal akartunk téged meglepni, amit eddig egy klub sem tett még meg! Nevetséges árú belépő mellé egy 8000Ft értékű ajándékcsomagot adunk első 500 vendégünknek, és egy olyan line upot, amely kisebbfajta szakmai meetingként is szolgál a honi dj-k és producerek részvételével. A rezidensek mellett 2 live act és a legsikeresebb hazai producerek dj-szetjét élvezhetjük.

Május 13.-án - 15 fellépő tehát a Korona születésnapján!
Belépő: (8000Ft értékű) ajándékcsomaggal: CSAK! 2500 Ft
Info: www.clubkorona.hu; 20/579-90-67

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó