Pulzar

CikkInterjú

Boolint interjú

Létrehozva 2008. március 6.
Stílus House, Progressive House, Progressive House, Goa, House, Progressive Goa, Electro, House
  0.00

Boolint interjú

Az ifjú titán Boolintal beszélgettünk mozgalmas gyermekkoráról és még mozgalmasabb dj/producer munkásságáról. Ismét olyan fiatalembert mutathatunk be nektek, aki a jövő nagy reménysége lehet.

TÖLTSD LE BOOLINT INTERJÚHOZ KÉSZÍTETT MIXÉT!

Pulzár:

Fiatal korod ellenére, ha jól tudom, elég régóta vonzódsz a zenéhez. Hogy is volt a kezdet?

Boolint:

6-7 éves koromban már bármit lejátszottam zongonrán hallás után. Első gitáromat 10 évesen kaptam meg, amin 1-2 hónap alatt megtanultam játszani könyvből/magamtól. Hamarosan csináltunk egy zenekart az osztálytársaimmal, énekes-gitáros voltam, majd ezt kinőve amigán, illetve első PC-n már csattogott a techno: )

Napjainkban pedig az egyik újhullámos csapat tagjaként a No Vidra Crew berkein belül tevékenykedsz. A 2004 es megalakulástól kezdve a csapat tagja vagy?

-A crew tagjait kb a megalakulás kezdete óta ismerem, a legelső bulijukon zenéltem, s a mai napig kapcsolatban vagyunk, bár én sajnos nem nagyon ápolom mindezt, mint sok más saját karrieremmel kapcsolatos témakört sem.

A NVC nevéhez köthető olyan rendezvények, mint a Casino Bangkok pres. : Oliver Huntemann, Extrawelt. Azért ezek jó nevű művészek. Terveztek hasonló kaliberű művészek meghívását a jövőben is?

-Szervezői szinten nem vagyok a csapat tagja, csak mint zenész. Ismerem a srácok terveit, de arról, hogy mik a következő lépések, szerintem őket érdemes megkérdezni.

De térjünk vissza kicsit a te karrieredhez. A produceri munkáid, hogy állnak?

-Sajnos elég kevés időm van ezzel foglalkozni, pedig az utóbbi 1 évben elég sok pénzt fektettem abba, hogy a kristálytiszta sounddesign, mint elvárás kivitelezhető legyen. Sok hanganyag van, ami folyamatban van, legnagyobb részüket csak live-act formájában szeretném megszólaltatni a jövőben. Van 2 track, aminek a megjelentetését tervezem a nyáron, az egyik egy jólismert hungarikum remixe, amit sok ember nagyon a sajátjának érez de erről majd később- a másik pedig egy friss szerzemény, melyben élő hangszerek is megszólalnak, illetve saját vocal lesz rajta hallható.

Hallottam egy tavalyi promo mixed, ami elég biztató. Ha skatulyázni akarunk, akkor hova tennéd be magad?

-Egy gyufásdobozba. Na jó, komolyan: Progresive Disco. Ami magába foglal minimalt, proghauzt, electrohauzt, de mindenképp kevés hangból álló, vastag, dinamikus, táncolható zenéket.

Még most is a tavalyi kiértékelések korát éljük. Tavalyi kedvenc producer, lemez?

-Andrea Bertollini: My wav

Ismertebb előadók közül Deadmau5 nekem is nagy kedvenc,

Andy Duguid meg egy állat.

Manapság mindenki kiadót alapít. Hogy megkönnyítsd a munkáid kiadását te még nem gondoltál erre?

-Nem. Ha a páromnak lesz rá affinitása, akkor ő majd megcsinálja. Ez az ő resszortja : )

Ifjú titán létedre megjártál jó néhány komoly helyet. Melyik volt számodra a legemlékezetesebb?

Németországban Münsterben zenéltem egy olyan rendezvényen, ami az itthoni bulikhoz nem hasonlítható, Ozora pedig a maga kis 10ezer fős közönségével szerintem magáért beszél.

Idei évre kitűzött terveket megosztanád velük?

-1 EP megjelenés nyárra, év végére mégegy. Fellépésekről hamarosan, mert az eddigi rezidenciát most bontják le, a következő pedig folyamatban van, de merőben más lesz a színvonal, és a csütörtöki napokat fogja érinteni. Erával (akinek nagyon sokat köszönhetek) nem nagyon lesznek közös fellépéseink, mivel ő visszavonult a zenei karriertől, illetve én is inkább a produceri munkára fektetek több hangsúlyt idén.

Készítette: Helgert László ( Hell )

Archív partyajánlók

 • [2011-05-14] Made Inn presents: Bill Patrick
  @ Merlin, Budapest

  Mostanság egyre több dj választja székhelyéül Berlint. A német főváros olyan elektronikus zenei központ Európában, mely nagyon sok művészt inspirál más európai országokból és a tengerentúlról egyaránt. Bill Patrick élvonalbeli klubokban játszott az Államokban, ezt hátrahagyva lett Berliner. Azóta európai megafesztiválokon és undeground klubokban játszik Európa-szerte. Nincsenek sztárallűrjei,közvetlen és barátságos 50 embernek é...pp olyan szívesen játszik,mint 5000-nek. A Visinquest lemezlovasaival (Seth Troxler, Ryan Crosson, Shaun Reeves, Lee Curtiss) nagyon egy húron pendülnek zeneileg és emberileg is.
 • [2011-04-23] Made Inn Hungary
  @ Merlin, Budapest

  A tematikus bulik közül a Made Inn Hungary immár két éves múltra tekint vissza. Idén március idusa helyett Húsvétkor,az ünnepi hétvégén kerül megrendezésre. A line up a megszokott hangulatfelelősök mellett "új"lemezlovassal bővült. Palotai,Naga&Beta mellett először szerepel Made Inn Hungaryn Collins. A házigazda Made Inn teljes létszámban képviselteti magát:Poli,Rocha és Polarize ...a Merlin nagytermében keveri a talpalávalót,míg Daviss a bárteremben fog hangolni Superman&Wegha,Candyman da Marquis, Blatti és Jumpski kíséretében.
 • [2011-03-04] Made Inn presents: Masomenos
  @ Merlin, Budapest

  Egy igazi „multikulti” formáció, a francia Masomenos látogat el Budapestre március 5-én az innovációs törekvéseiről híressé vált Made Inn csapat jóvoltából. A külföldön már nagy népszerűségnek örvendő duó nemcsak zenéjével, de ruháival is divatot teremtett az underground nemzetközi köreiben…
 • [2011-02-18] Nina Kraviz
  @ Beat, Budapest

  Nina Kraviz egy fiatal és rendkívül tehetséges énekes, dalszerző és DJ, aki mostanában Moszkvában futtatja a péntek éjszakai partikat az orosz főváros egyik legfelkapottabb klubjában, a Propagandában. Hamarosan a magyarországi partiarcok is elmerülhetnek a jégről pattant menyecske egyedien vibráló zenei világában egy remekbe szabott Made Inn est keretében…
 • [2010-12-10] Made Inn pres. Martin Buttrich Live
  @ Merlin, Budapest

  Martin Buttrich egy varázsló, aki a hétköznapokban egy csendes, szerény fickó. Buttrich sokáig csendestársként alkotott a stúdióban olyanoknak gyártva a slágereit, mint a popcicákból álló Sugarbabes formáció vagy éppen a német elektronikus ikonnak kikiáltott Timo Maas.
 • [2010-11-19] Made Inn pres. Matthias Tanzmann
  @ Merlin Club

  Matthias Tanzmann (magyarul: Táncos Mátyás) egy ideig valóban táncosként kereste kenyerét, mígnem felcsapott táncoltatónak.
 • [2010-08-12] Made Inn est
  @ A38 tetőterasz, Budapest

  Még nyakig ülünk a nyárban, de a Made Inn legénysége máris kivonta a vitorlákat, hogy az új hullámokon lovagolva egy egyéjszakás csobbanásra csábítsa a fővárosban rekedt partibetyárokat.
 • [2010-05-21] Made Inn
  @ Mono, Budapest

  Hosszas monológ helyett klasszis house-mesterek műveire lejthetünk a főváros menő miniklubjában, nemsokára tanyát ver ugyanis a Made Inn a Monoban!
 • [2010-03-12] Made inn House
  @ Merlin, Budapest

 • [2010-02-20] Deja Vu Farsangi Mulatság
  @ Take Five, Budapest

  Idén már a januári holtszezon sem volt igazán halott és már a szilveszter utáni hétvégéken sokan választották az éjszakázást
 • [2009-02-14] Made INN pres. Freak_n_Chic
  @ Dokk, Budapest

  Egy jó kis Valentin-napi zenei pajzánkodásra vár a Made Inn csapat február 14-én a Dokk Clubba!
 • [2008-11-15] Made INN night
  @ White Angel

  A munkamániás label boss, az antiszociális családapa és a hóbortos hollandus egy fedél alá kerül november 15-én a White Angelben!
 • [2008-06-06] Made Inn
  @ Szeszgyár- Pécs

 • [2006-08-05] Monitor Live
  @ Arborétum

  A gödöllői ARBORÉTUM ismét moderntánczenei rendezvénynek ad otthont augusztusban. Ezúttal a Just Music FM Monitor című műsora kapcsán lép fel Dandy, Chriss, Madox, Zee!
 • [2003-04-30] Centro Fly - április 30.
  @ Gödör Klub, Budapest

  John Creamer a Centro Fly Budapest-ben pörgeti a korongokat április 30.-án

Még több interjú

 • „Irány a csúcsok csúcsa!” – egy 20 éves barátság igaz története

  Mostanában felbolydult a legendás Strictly! csapat körül az élet, s a két régi jó barát, Slam Jr. és Borbély Gyula újra együtt dolgozik. A barátságuk két évtizede alatt kaptak hideget és meleget, de ez mit sem változtatott a hozzáállásukon, a zene és a közönség iránti szeretetükön, tiszteletükön. A két örökifjú mára azonban nemhogy lenyugodott, inkább még nagyobb vehemenciával néz a jövő elé. Kulisszatitkokról, barátságukról és a jelen legfontosabb történéseiről is sok minden kiderül most a hétvégi Akváriumos bulijuk kapcsán.
 • „Már nem zavarnak a változások” – Interjú Dave Clarke-kal

  November 21-én ismét felcsendülnek a Bónusz Fesztivál techno ütemei a Hungexpo falai között. Ezúttal a techno báró, Dave Clarke is a meghívott headlinerek között szerepel, melynek apropóján egy rövid interjút készítettek vele.
 • 5 years of Move

  A szerdai május 20-át biztosan péntekre kereszteljük majd, hiszen nem kisebb meglepetéssel jelentkezik a MOVE, mint Romániából hozzánk látogató BARAC. Az ötödik éves fennállását ünneplő sorozat rezidensei, minden idők legütősebb szerda esti partijára készülnek, ahol a buli végének csak Ti szabhattok határt. Még nem késő szabadságot intézni csütörtökre!
 • SNILLOC: „A legfontosabb dolog a kitartás”

  Hazánk egyik produceri büszkeségét, Snillocot faggatták ki az Elektra klubest szervezői, csehországi fellépése előtt. Gábort korábban a Collins & Behnam duóból ismerhetjük sokan, de Snillocként is olyan neves lemezlovasok rendszeres támogatását élvezi manapság, mint Loco Dice, Marco Carola, Oliver Koletzki vagy Hot Since 82. Gabi nem először zenélt e neves külföldi rendezvényen, de az interjúban a kezdő producereknek is adott pár értékes tanácsot. Kellemes olvasást!
 • Hyperspace: Pan-Pot interjú

  Az április 26-án megrendezésre kerülő Hyperspace egyik fellépőjével, pontosabban fellépő párosával, azaz Pan-Pot-tal készült interjút olvashatjátok.
 • Björn Torwellen interjú

  A szeptemberi debütáló buliról már ismert MUTE csapat, november 2-án ismét techno őrületet tervez elszabadítani a Corvintető falai között, melynek egyik prominens résztvevője Björn Torwellen lesz. Ennek apropóján igyekeztünk kifaggatni egy-két dologról a német származású extrém úriembert.
 • CRISTIAN VARELA interjú

  Az október 12-i BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL egyik kiemelt sztárvendége lesz a spanyol Cristian Varela. A friss DJ Awards győztes lemezlovassal készült interjúnkat olvashatjátok!
 • Goodspeed interjú

  Épp, hogy csak elkezdted produceri munkádat már olyan műsorokban játsszák a felvételed, mint a John Digweed nevével fémjelzett Transitions. A Diablo EP az eddigi legjobb munkád?
 • MUTE, avagy Musical Temptation

  A frissen alakult rendezvényszervező brigád debütáló partyjának szeptember 7-én lehettünk szem és fültanúi a Corvintetőn. Azon szerencsések, akik részt vettek eme eseményen, talán egyetértenek abban, hogy ez a kísértés – temptation – dolog bejött… hiszen nagyon sokan elcsábultak, és nem kis sikerrel zárult a buli mindenki örömére. Ennek apropóján ültünk le kicsit beszélgetni a rendezvény magyar főszervezőjével, Ágoston Dániellel, hogy megtudjuk, pontosan mivel is igyekeznek frissíteni Budapest elektronikus zenei „vérkeringését”.
 • IAN Autorun - Interjú

  A hazai drum’n’bass szcénában egyre többször hallani IAN Autoron nevét. Ez köszönhető annak, hogy egy nagyon tehetséges fiatalembert tisztelhetünk személyében, amelyet bizonyít az is, hogy a 2012-es IPC Közönségszavazás Drum & Bass – Legjobb hazai DJ kategóriájának harmadik helyezését kaparintotta meg. Ezen felbuzdulva vettük a bátorságot, és kicsit kifaggattuk a múltról és a jövőben várható eseményekről.

© 2001–2023 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó