Pulzar

Party

Drum Club - Alley Cat

Drum Club - Alley Cat
Party helye Mokka Cuka
Készült 2006. július 29.

Drum Club - Alley Cat

Kapcsolódó cikkek

  • Nina Kraviz mixeli a DJ Kicks-t

    Nemrégiben kiderült, hogy 2015-ben először Nina Kraviz mixel a !K7 Records ’DJ Kicks’ nevű sorozatában.
  • SanFranciscoBeat & The Night Shift Documentary Film – interjú

    Az utóbbi időben egyre jobban előtérbe kerül a hazai elektronikus zenei szcéna egyik közismert arca, Kovács Krisztián a.k.a. SanFranciscoBeat, valamint tévésként és Vj-ként ismertté vált Juhancsik István a.k.a. Six közös munkája, azaz a Night Shift Documentary Film. A dokumentumfilm a hazai lemezlovasok éjszakai életét hivatott bemutatni, ami már sokunk fantáziáját megmozgathatta azzal kapcsolatban, hogy vajon az az egy órás tartalom pontosan mivel is lehet megtöltve. Így hát kíváncsian ültünk le Krisztiánnal beszélgetni, hogy minél több részletet megismerhessünk a közelgő premier kapcsán, és nem utolsó sorban, hogy róla is megtudhassunk pár érdekes dolgot.
  • Ünnepelj a VOLTon!

    A megszokottnál majd’ egy teljes nappal korábban kezdődik az idei VOLT Fesztivál! A nyitónap a 20. VOLT Fesztivál ünnepi gálaműsorának ad otthont. “We Love VOLT!” címmel két színpadon egy monstre koncertfolyam formájában 20 zenekar és tucatnyi DJ lép fel, a legnépszerűbb dalaikkal, a legerősebb szettekkel. A bérletvásárlók számára ez a nap ajándék, napijegyesek pedig mindössze 5000 Forintért vehetnek részt a programokon.
  • Újabb 30 névvel bővült a Sonar line up

    Flying Lotus, Simian Mobile Disco, Trust és még további 30 új fellépővel bővült a Sonar 2012
  • David Guetta és Paul Kalkbrenner Zamárdiban!

    Tucatnyi újabb név látott napvilágot a Heineken Balaton Sound idei felhozatalából. Köztük a világ elsőszámú DJ-je, David Guetta, aki már-már rezidensnek számít Zamárdiban, ötödször lép fel a fesztiválon.
  • Kilövésre készen: Six a Sputnik Fm-en

    Meglepő felkérést kapott Six, a Super8-as magyar VJ a helsinki bázisú Sputnik rádiótól. A nemrég indult Nugen Fm-es Super8 Radio Show-ban elhangzott mixe futótűzként terjedt tova, felperzselve az országhatárokat, átszelve folyókat és tengereket.
  • Egyedülálló múltidéző kollekció – elindult a Super8.hu

    2011. december 16-án elindult a Super8.hu weboldal. A különleges site startját nagy várakozás előzte meg, ugyanis egy olyan gyűjteményt tesz közkinccsé, mely a világon egyedülálló, több mint 2000 órányi digitalizált kézikamerás családi és egyéb témájú amatőr felvételt tartalmaz, de az egykori, állami filmhíradókkal ellentétben nincsenek kozmetikázva, azaz vágatlanul kerülnek bemutatásra – nyilatkozta az indulás napján tartott sajtótájékoztatón az egyik tulajdonos, Krasznai János.
  • Mappa Club: Lelke van!

    Barkochbázzunk egy kicsit! Itt kezdte pályafutását a Kollektiva, a Rewind és a Death Disco is. A fővárosi klubélet egyik legnagyobb túlélője. Budapest legkirályabb atombunkere. Trafó Bár Tangóként lopta be magát a szívünkbe. Lassan 10 éve bizonyítja, hogy mindig képes a megújálásra. Rákérdezhetek?
  • Maci a málnásban, avagy Six a Rolandnál!

    Izgalmas és megtisztelő feladatot kapott a közelmúltban Six, akit nemcsak mint az egyik legkeresettebb magyar VJ-t ismerhetünk, hanem mint filmes vágót is. Six a Filmmúzeumos Privátfilmek vágatlanul, majd a nemrég újraindult változata, a Privátfilmek újratöltve eszmei atyja, társ-szerzője, valamint megannyi nagy fesztivál és elektronikus zenei rendezvény VJ-je, aki folyamatosan újabb és újabb ötletekkel áll elő. Most éppen a híres Roland cég kérte fel egy tesztelésre, és bár az audió eszközeik révén ismerte meg és tartja becsben az egész világ e kiváló márkát, ezúttal természetesen a Six profiljába vágó vizuális technikai eszközeik kerültek kipróbálásra. Mondhatni: a Roland beengedte a macit a málnásba. Lássuk, min legeltette a szemét és ujjait kedvenc VJ-nk a cég bemutatótermében!
  • T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL 2010 LINE UP

    A 2010-es T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL line up-ja órára lebontva.
  • Budapest Deep Café Interjú

    Őrültek ezek? Vagy netán csak a modernkori underground szerzetesei? Utat törnek, de nem bozótvágóval, hanem szelíden, moslyogva, zenével, képpel, attitűddel… 3 éve még csak ketten voltak a BudapestDeepCafé projektben: Rizkid és Kormix.
  • Hairy - segítség az árvízkárosultaknak!

    Az elmúlt hetekben mindannyian szomorúan hallgattuk és figyeltük az országban zajló természeti katasztrófát, mely rengeteg ember életében okoz nehézségeket.
  • Feline Girls Hijack D&BTV Live

    Június 12.-én lett rögzítve a D&BTV-ben egy fantasztikus produkció, 8 hölgy a Feline crewból egy 6 órás szettet prezentált élőben.
  • Hairy interjú

    A Hairys arcok tárják fel előttünk lelkük legféltettebb titkait (mármint ami az elektronikus zenei világot illeti) Átírni készülnek a pesti „éccakát”, de lássuk is, hogy és mily módon…
  • Minilogue (Live/DJ) helyszínváltozás!!!

    Hairy közlemény: "Hittünk, bíztunk és tettünk is azért, hogy az év utolsó Hairy buliját Budapest legújabb klubjának falai között éljük meg VELETEK. Az idő azonban csak nem akart megállni, sőt egyre jobban sie-tett. Ellenünk dolgozott. Félkész vagy (el)kész? Merült fel a kérdés, ami mára választ is talált magának. Pici türelmet kérünk még, higyjétek el megéri. A legújabb Minilogue live természetesen nálunk fog debütálni, csupán a hely változtat színt. A december 29-i rendezvény, a Corinthia Grand Hotel Royal ***** Royal Clubjában kerül meg-rendezésre. A maximális audio élmény érdekében mindkét teremben a francia L'ACOUSTICS - napjaink egyik, ha nem a legjobb - hangrendszere teljesít majd szolgálatot, a vizuális hatá-sokról pedig a Monkey Presso gondoskodik."
  • Foundation Press hírek: Budai - ILD 01

    Egy olyan lemezlovas, mint dj Budai, aki 15 éve van a pályán, az nem szorul oldalas terjedelmű bemutatásra.
  • Hairy Records

    A kedves kis Szimpla kert adott otthont legújabb interjúnknak, amelyet a Hairy rec. csapatával követtünk el. Felejtsd el kedves olvasó, hogy tartani lehet a srácokkal az előre elgondolt menetet. Volt kedvük mesélni hát had meséljenek.

Fellépők

  • Nina Kraviz

    Nina Kraviz egy fiatal és rendkívül tehetséges énekes, dalszerző és DJ, aki mostanában Moszkvában futtatja a péntek éjszakai partikat az orosz főváros egyik legfelkapottabb klubjában, a Propagandában.
  • Alley Cat

    Alley Cat, a San Franciso-ból Németországba került, majd onnan Angliába költözött DJ-lány is ekkor került a képbe, Tha Countamen-nel közösen övék volt a negyedik Skunkrock maxi, B oldalán a Payload Konflict remixével.
  • Naga

    Polgári nevén Fejér Balázs. A nyolcvanas évek végén került szorosabb kapcsolatba a zenével, Iván Lendül nevű zenekarával a Nap-Nap fesztiválon mutatkozott be. Egyik alapítója volt a Tilos Rádiónak, és a Törökfürdő magazin techno oldalait szerkesztette.
  • Fish-Air

Party stílusa

  • Progressive House

    A progressive-house eredetileg Nagy-Britanniából indult hódító útjára a korai 90-es években az amerikai és az európai house stílusok keveredésével, olyan születendő alirányzatok mellett, mint az italo house, az experimentális techno, vagy az ambient house. Jelenleg a legsikeresebb elektronikus tánczenei kiadványok e stílusból kerülnek ki, ha mindenképpen címkézni szeretnénk, bár ez egyre nagyobb kihívást jelent.
  • Drum and Bass

    Amikor '89 party-hősei, Grooverider és Fabio valamikor a kilencvenes évek elején dél-londoni (Brixton, Elephant & Castle) klubokban (leggyakrabban a Rage-ben) a hardcore-on továbblépve, addig teljesen szokatlan ritmus-patternekkel gazdagították zenéjüket – és kergették őrületbe a közönséget – még nem is sejtették, hogy e gondolatokból nő ki '97 Britanniájának mainstream muzsikája.
  • Electro

  • Tech-house

  • Minimal

    A klasszikus techno mellett egyre nagyobb teret hódított magának a minimal hangzás, a minimal techno.

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó