Pulzar

Partyajánló

Playground pres. Quivver(UK) @ Track Terrace

Fellépők
Dátum 2019. július 27.
Helyszín Track Terrace
Stílus House, Progressive House
Playground pres. Quivver(UK)Egy ikonikus fellépőt üdvözölhetünk Budapesten július utolsó szombat éjszakáján A Quivver név mögül közel 30 évnyi elektronika szabadul majd a Track Terrace táncterére.Track Terrace

Playground pres. Quivver(UK) @ Track Terrace

Egy ikonikus fellépőt üdvözölhetünk Budapesten július utolsó szombat éjszakáján

A Quivver név mögül közel 30 évnyi elektronika szabadul majd a Track Terrace táncterére.

Forró nyári éjszakák, Duna parti hűs szellő, kellemes társaságok, könnyű italok és a house legsötétebb, de mégis színes árnya, a progressive house. Ezek elegyednek majd július 27-én, szombat éjszakán a Track Terrace táncterén és környezetében, ahova egy angol elektronikus zenei legenda látogat el.

A Quivver név mögött ismert John Graham a 90-es évektől aktívan biztosítja zenei jelenlétét. A progressive körökben közismert, a Bedrock, Tronic, Selador vagy Stil Vor Talent kiadók hűen jegyzik szerzeményeit és saját kiadója is működik Controlled Substance néven.

Az elmúlt közel három évtizedben bejárta a világot és hazánkban is közönségkedvenccé avanzsált, így a több mint 10 éves Quivver múlttal rendelkezőknek erősen ajánlott lesz a megjelenés a Playground Events által szervezett éjszakán.

A legendás erősítést a kortárs időkben honi elöljáróként ismert Chriss Ronson és Kühl biztosítja, de találkozhatunk majd Metha és Behrmann ütemeivel is a Track Terrace esőbiztos táncterén!

A fő irányvonal biztosan a progressive house lesz, de a deep house és melodic techno is kiemelt figyelmet kap majd ezen az eseményen, melyre jegyeket még elővételben is kaphatunk! Az elvárt hangulatból addig ezt közvetítjük felétek: https:/​/​www.youtube.com/​watch?v=J0qiFxNCQ6Y

Ne maradj le Te sem! :) Kedvezményes online jegyeket már vásárolhattok a következő linkre kattintva:
https:/​/​oneticket.hu/​playground-pres-quivver-track-terrace-190727

Jegyek:
Super Early Bird: 2500-
Early Bird: 3000-
Kedvezményes online: 3500-
Helyszínen: 4000-
VIP kedvezményes online: 5000-
VIP helyszínen: 6500-

www.facebook.com/​events/​614862792324955/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó