Pulzar

Quivver

Quivver (John Graham) zenéje mindenképp úttörőnek, va...lamint a valóságból merített impulzusok álltal összerakott művészi kompozícióként definiálható, melyben gyakran legendás és tehetséges zenészek akkordjai inspirálták a művészt.

  A legjobban talán a produceri munkásságáról ismerjük, mint Quivver, de nem elfelejtendő, hogy számos neves formációban (Hybird, Tilt) és saját produkcióiban (Space Manoeuvres, Stoneproof, Skanna) is kimagasló eredményeket ért el.

Társproducerként több világszínvonalú művésszel dolgozott már együtt (Hybrid, Planet Funk) és jutott el a világ legnagyobb fesztiváljaira (Glastonbury, Live8, Coachella, Ultra) ahol a rengeteg elismerés mellett sikerült megszerettetnie zenéjét a nagyérdeművel! Olyan neves lemezlovasok ismerték el tehetségét, mint Tiesto, Sasha, Pete Tong, Paul Oakenfold, Danny Tenaglia vagy John Digweed!

Quivver büszkén mondhatja el, hogy a világ legnagyobb klubjaiban játszhatott. Legyen szó az angol Glastonbury fesztiválról vagy a Buenos Aires-i Pacha klubról, mindig ámulatba ejtve a közönséget !

Archív partyajánlók

Kapcsolódó cikkek

Zenei stílusok

  • Progressive House

    A progressive-house eredetileg Nagy-Britanniából indult hódító útjára a korai 90-es években az amerikai és az európai house stílusok keveredésével, olyan születendő alirányzatok mellett, mint az italo house, az experimentális techno, vagy az ambient house. Jelenleg a legsikeresebb elektronikus tánczenei kiadványok e stílusból kerülnek ki, ha mindenképpen címkézni szeretnénk, bár ez egyre nagyobb kihívást jelent.
  • Tech-house

Ajánlott rádiók

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó