Pulzar

Cyantific

A Cyantific duó 2002-ben került a Hospitalhoz, a két tag Jon Stanley és Matt Whitehead még középiskolából ismerték egymást, bár akkor zenei ízlésük elég távol állt egymásétól.

 Aztán Jon rákapatta a metálos Matt-et a drum and bass-re és '96 táján együtt kezdtek el egyre komolyabban zenélgetni.
Tavaly beindult a szekér, leszerződtek a könnyed dnb húzókiadójának számító Hospitalhoz. Egy számuk ('Neon Skyline') felkerült a Plastic Surgery válogatás negyedik részére, a 'Quiet Star' meg az új Weapons Of Mass Creation albumra. A maxi megjelenések ('Heart Beating', 'Be True', '90', 'All Points West') mellett remixerként is elfoglaltak, többek között a labelfőnök London Elektricity, valamint a Nextmen és MC Dynamite közös számát dolgozták át. CydeFX néven John B beszédes nevű Nu Electro kiadójánál jelentettek meg EP-t.
Jelenleg a nyár két erősen slágergyanús szerzeménye köthető a duó nevéhez. A Goldie örökérvényű Timeless albumának Inner City Life című számából ismerős Diane Charlemagne énekével kísért 'Don't Follow Me' minden bizonnyal sokat játszott zene lesz, nem beszélve a Hospital nagylemezen megjelent, magyar Tactile-al közös 'Without Sound'-ról.
Jókedvű, elektrós, vokóderes énekhangokkal megtámogatott hangzásuk igazán üdítő színfolt a drum and bass forgatagában. A duó DJ-tagjával már találkozhatott a magyar közönség, Jon azaz Dphie néhányszor megtáncoltatta a budapesti bulizókat.

Archív partyajánlók

 • [2012-05-16] Springfestival
   

  2012-ben a Springfestival-t május 16. és 20. között rendezik meg Grazban!
 • [2006-02-18] Bladerunnaz 7th Birthday Party
  @ Citadella, Budapest

  A Bladerunnaz csapata már 7 éve látja el a Drum&Bass szerelmeseit jobbnál jobb bulikkal, ennek valamint a Tactile és Cyantific formációknak megjelenő új albuma okán fergeteges buli szerveződik a Citadellában, ahova az említett előadókon kívül Ed Rush és MC Ryme Tyme is készülnek '98-as klasszikus lemezeikkel!
 • [2005-06-18] Fields of Joy 6.
  @ Mokka Cuka

  2005. június 18. Hajógyári-sziget (bejárat a K-hídon) belépő: elővétel 3000 / helyszínen 3500 elővétel: Subvibe, TranceWave, Deep

Zenei stílusok

 • Drum and Bass

  Amikor '89 party-hősei, Grooverider és Fabio valamikor a kilencvenes évek elején dél-londoni (Brixton, Elephant & Castle) klubokban (leggyakrabban a Rage-ben) a hardcore-on továbblépve, addig teljesen szokatlan ritmus-patternekkel gazdagították zenéjüket – és kergették őrületbe a közönséget – még nem is sejtették, hogy e gondolatokból nő ki '97 Britanniájának mainstream muzsikája.

Ajánlott rádiók

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó