Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft

Partyajánló

Monkey Business pres Quivver (UK) @ Cha-Cha-Cha DPU, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. október 8.
Helyszín Cha-Cha-Cha DPU, Budapest, Déli Pu. ( volt utasellátó )
Stílus Techno, House
Monkey Business pres Quivver (UK)A Monkey Business első külföldi fellépői közt, az angol származású John Graham vagy más néven Quivver nyitja a nemzetközi sztárszezont a Monkey Business színeiben! A számtalan nemzetközi fellépés illetve a különböző formációkban történő együttműködés meghozta gyümölcsét, még a siker kapujában is megtartotta hangzásvilágát valamint sikerült egyedinek és szerethetőnek maradnia!Cha-Cha-Cha DPU, Budapest, Déli Pu. ( volt utasellátó )
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: daverice
összes résztvevő megtekintése

Monkey Business pres Quivver (UK) @ Cha-Cha-Cha DPU, Budapest

A Monkey Business első külföldi fellépői közt, az angol származású John Graham vagy más néven Quivver nyitja a nemzetközi sztárszezont a Monkey Business színeiben! A számtalan nemzetközi fellépés illetve a különböző formációkban történő együttműködés meghozta gyümölcsét, még a siker kapujában is megtartotta hangzásvilágát valamint sikerült egyedinek és szerethetőnek maradnia!

Quivver (John Graham) zenéje mindenképp úttörőnek, va...lamint a valóságból merített impulzusok álltal összerakott művészi kompozícióként definiálható, melyben gyakran legendás és tehetséges zenészek akkordjai inspirálták a művészt. A legjobban talán a produceri munkásságáról ismerjük, mint Quivver, de nem elfelejtendő, hogy számos neves formációban (Hybird, Tilt) és saját produkcióiban (Space Manoeuvres, Stoneproof, Skanna) is kimagasló eredményeket ért el.

Társproducerként több világszínvonalú művésszel dolgozott már együtt (Hybrid, Planet Funk) és jutott el a világ legnagyobb fesztiváljaira (Glastonbury, Live8, Coachella, Ultra) ahol a rengeteg elismerés mellett sikerült megszerettetnie zenéjét a nagyérdeművel! Olyan neves lemezlovasok ismerték el tehetségét, mint Tiesto, Sasha, Pete Tong, Paul Oakenfold, Danny Tenaglia vagy John Digweed!

Quivver büszkén mondhatja el, hogy a világ legnagyobb klubjaiban játszhatott. Legyen szó az angol Glastonbury fesztiválról vagy a Buenos Aires-i Pacha klubról, mindig ámulatba ejtve a közönséget !

Ezúttal a Monkey Business vendégeként a DPU-ban fogja megmutatni nekünk, hogy miért is szeretjük őt annyira!

Monkey Business - Dave Rice, Silverdub, Tony M
A 3 éve útnak indított Monkey Business sorozat mára már az egyik legvagányabb budapesti klubesté nőtte ki magát! Az igazat mondva mindenevők a fiúk, a leglágyabb deep house hullámokon át a techno tetőfokáig mindent szeretnek, természetesen egy elegáns köntösbe öltöztetve!
Név szerint, DAVE RICE, SILVERDUB és TONY M képviseli a csapatot kiknek mindenük a zene és a közönségük ámulatba ejtése! Zenéjüket az egyediség és élvezhetőség vezérli a deep house, tech house és house felfedezésre váró vizein! Céljuk egy igényes és nem hétköznapi rendezvénysorozat létrehozása.

Rendszeres "Monkey Business" klubestjeikkel méltó módón igyekeznek ezen elhatározásnak eleget tenni, miközben egyre népszerűbbek a minőségi ínyencségeket kedvelő, szórakozni vágyók körében!

Szeretettel várunk Benneteket ezen az októberi estén, hogy együtt kezdjük a szezont és részesei legyünk egy újszülött partybrand következő nagy lépésének!

Bővebben: http://daverice.eu/

Line-up:
Quivver
http:/​/​myspace.com/​quivver

Chriss
http://myspace.com/chrisscroat

Lank
http://myspace.com/lankmuzik

Dave Rice
http://daverice.eu/

Silverdub
http://myspace.com/silverdubsystem

Tony M
http://myspace.com/tonymhu

Helyszín:
DPU
1012. Budapest, Krisztina krt. 37/a (Déli Pályaudvar)
http://dpu.hu/
Belépő: 2000 Ft (csak a helyszínen)

Monkey Business linkek:
Hivatalos weboldal:
http://daverice.eu/

Rádió:
Monkey Business Radioshow @ nugen.fm
Minden szerdán: 16:00-17:00
bővebben:
http://www.nugen.fm/hu/musor/szerda/monkey-business.ngfm

Kiegészítő oldalak:
http://www.facebook.com/pages/Dave-Rices-Monkey-Business/259002430317?ref=ts
http://www.youtube.com/user/monkeybusinessvideo
http://www.mixcloud.com/daverice/

Line-up

  • Dave Rice
  • Lank
  • SilverDub
  • Tony M

Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott videók a partyhoz

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó