Pulzar

Monkey Business presents Christmas Special flyer

Belépő
Mindenkinek800 Ft

Partyajánló

Monkey Business presents Christmas Special @ Cha-Cha-Cha DPU, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. december 25.
Helyszín Cha-Cha-Cha DPU, Budapest, Déli Pu. ( volt utasellátó )
Stílus Deep House, Minimal, Minimal Techno, Progressive House,
Tech-house, Techno
Monkey Business presents Christmas SpecialA fantasztikus őszi szezont felvonultató Kaiserdisco (DE) és Quivver (UK) bulik után elérkezett egy ünnep ami a szeretetről és a családról szól! Ebből az alkalomból adódóan szervezzük meg Nektek a Monkey Business első karácsonyi rendezvényét ahol ezúttal a karácsony és a már egy családként szórakozó barátok lesznek a fő motívuma az estének!Cha-Cha-Cha DPU, Budapest, Déli Pu. ( volt utasellátó )
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: daverice
összes résztvevő megtekintése

Monkey Business presents Christmas Special @ Cha-Cha-Cha DPU, Budapest

A fantasztikus őszi szezont felvonultató Kaiserdisco (DE) és Quivver (UK) bulik után elérkezett egy ünnep ami a szeretetről és a családról szól! Ebből az alkalomból adódóan szervezzük meg Nektek a Monkey Business első karácsonyi rendezvényét ahol ezúttal a karácsony és a már egy családként szórakozó barátok lesznek a fő motívuma az estének!

Az ünnepre való tekintettel a Monkey Business Jézuskája egy speciális karácsonyfával fog meglepni Benneteket, ami alatt minden vendégünk egy különleges ajándékot fog majd találni! Ezen kívül a bejáratnál egy pohár pezsgővel a bárpultnál pedig 1=2 Johnny Coke italakcióval kedveskedünk Nektek!

A line up sem hétköznapi, hiszen két magyar feltörekvő tehetség is meglátogat majd bennünket az este folyamán a Monkey Business DJk mellett!

Moon (partysounds.hu)
" A dj, akinek egyetlen egy célja van: Szórakoztatni! Szórakoztatni a Ma és a Holnap legpörgősebb, legigényesebb, és legfrissebb elektronikus zenéivel. Szettjeit egyszerre jellemzi a mély érzelmi vezérfonal, a dinamika, az energia, és nem utolsó sorban a naprakészség. Nincs felesleges locsogás. Nála Te vagy a középpontban! "

Domyan aka Collective Machine (Baroque Records/Frequenza Limited)
Vannak, akik arra születnek, hogy a természet adományaként kapott tehetségük által boldoggá tegyék az embereket.Ők bizony a művészek. Azért élnek, hogy a hétköznapi emberek életét értékesebbé, színesebbé, szebbé tegyék műveikáltal, legyen az egy festmény, egy szobor, egy épület, egy vers, egy regény, netán egy zenemű. Kutatások bizonyítottákmár, hogy a zene van a legintenzívebben hatással az érzelmeinkre az összes művészi ág közül. Az ifjú Domyan is egyike ezen kivételezett sorsú embereknek ...
http://soundcloud.com/collectivemachine

Dave Rice | Silverdub | Tony M (Monkey Business)

A Monkey Business zászlaja alatt, három tehetséges fiatal szakmabelit találunk, kiknek mindenük a zene és a közönségük ámulatba ejtése! Előretörésük figyelemreméltó gyorsasággal történik! Zenéjüket az egyediség és élvezhetőség vezérli a deephouse, techhouse és house felfedezésre váró vizein! Rentszeres "Monkey Business" klubestjeikkel méltó módón törik magukat előre, és válnak egyre népszerűbbe a minőségi ínyencségeket kedvelő szórakozni vágyók körében!
http://daverice.eu/ - The Home of the Monkey Business
http://myspace.com/silverdubsystem
http://myspace.com/tonymhu

Utánozhatatlan karácsonyi hangulattal és nagy szeretettel várunk Benneteket!

Időpont:
2010.12.25 - Szombat

Helyszín:
DPU/Chachacha
Budapest, Déli Pályaudvar, Krisztina krt 37/a
Belépő: 800 Ft (csak a helyszínen)

Monkey Business linkek:
Hivatalos weboldal:
http://daverice.eu/

Rádió:
Monkey Business Radioshow @ nugen.fm
Minden kedden: 19:00 - 20:00
bővebben:
http:/​/​www.nugen.fm

Kiegészítő oldalak:
http://www.facebook.com/pages/Dave-Rices-Monkey-Business/259002430317?ref=ts
http://www.youtube.com/user/monkeybusinessvideo
http:/​/​www.mixcloud.com/​daverice/​


Flyer

Kapcsolódó cikkek

  • Árral Szemben

    A Veszprém környéki zenekarok hívószavára nagyszabású segélykoncert várja a segítő szándékú zenerajongókat október 31-én, a Veszprémi Arénában, ahol a hazai zenei élet több fontos és jól ismert szereplője képviselteti magát.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó