Pulzar

Truesounds flyer

Belépő
23 30-ig1 000 Ft
23 30-tól1 500 Ft

Partyajánló

Truesounds @ Cha-Cha-Cha DPU, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. október 15.
Helyszín Cha-Cha-Cha DPU, Budapest, Déli Pu. ( volt utasellátó )
Stílus House
TruesoundsAz őszi klubszezon egyik állomásaként OKTÓBER 15-én rendezik meg első BUDAPESTI bulijukat a mindig mosolygós, jókedvű zenebolond TSávók. Dandy, Invoice és Mattan nevei ismerősen TSengenek már a fülünkben, éppen ezért nem egy "biográfiai ismeretek" - című irományt olvastok, mindössze egy kedves meghívást, hogy tarTSatok velünk és szórakozzatok felhőtlenül, hogy szórakoztathassunk önzetlenül !Cha-Cha-Cha DPU, Budapest, Déli Pu. ( volt utasellátó )

Truesounds @ Cha-Cha-Cha DPU, Budapest

Az őszi klubszezon egyik állomásaként OKTÓBER 15-én rendezik meg első BUDAPESTI bulijukat a mindig mosolygós, jókedvű zenebolond TSávók. Dandy, Invoice és Mattan nevei ismerősen TSengenek már a fülünkben, éppen ezért nem egy "biográfiai ismeretek" - című irományt olvastok, mindössze egy kedves meghívást, hogy tarTSatok velünk és szórakozzatok felhőtlenül, hogy szórakoztathassunk önzetlenül !

"Figyelem, figyelem...a peronok mentén kérem vigyázzanak mert a 2-es vágányra a Balatonról szerelvény érkezik..."

A büfékocsiban pedig már jó hangulatban és enyhén ittasan a TrueSounds, akik ezúttal egy nagy TSapatás miatt választották a vasúton gurulást egészen a DPU dj pultjáig !

Az őszi klubszezon egyik állomásaként OKTÓBER 15-én rendezik meg első BUDAPESTI bulijukat a mindig mosolygós, jókedvű zenebolond TSávók.
Dandy, Invoice és Mattan nevei ismerősen TSengenek már a fülünkben, éppen ezért nem egy "biográfiai ismeretek" - című irományt olvastok, mindössze egy kedves meghívást, hogy tarTSatok velünk és szórakozzatok felhőtlenül, hogy szórakoztathassunk önzetlenül !

A TSapatot a lemezlovasi oldalon ezúttal COYOTE egészíti ki aki nevéhez méltóan mindig egy "sunyi", de kedves - előre ki nem számítható mosoly mellett lepi meg a közönségét produkciójával - és a rajzfilmsorozattal ellentétesen nem Ő robban fel, hanem a tánctér a hangulattól!

TRUESOUNDS @ DPU - Budapest
2010.10.15 péntek
Dandy
Mattan
Invoice
Coyote

..itt minden leheTSéges !!!

Belépő :
23:30-ig 1000Ft, utána 1500Ft - további informáciok : [url]http://truesounds.hu[/url] , [url]http://dpu.hu[/url]

Line-up

  • Coyote
  • Dandy
  • Invoice
  • Mattan

Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó