Pulzar

Master Series with Steve Bug flyer

Belépő
Mindenkinek éjfélig3 000 Ft
Mindenkinek éjfél után2 500 Ft

Partyajánló

Master Series with Steve Bug @ Cha-Cha-Cha DPU, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. október 31.
Helyszín Cha-Cha-Cha DPU, Budapest, Déli Pu. ( volt utasellátó )
Stílus Tech-house, Techno, Minimal, House
Master Series with Steve BugBogár ül a fülben… Elég lenne, ha e fenti sort idéző plakátcsíkkal ragasztanánk tele a várost, és egy szót se szólnánk többet. A bogarat ezzel is beraknánk a füledbe. A Pokerflat-pápa Steve Bug kalandos érkezése mégis megér egy misét. Fogadjunk?!Cha-Cha-Cha DPU, Budapest, Déli Pu. ( volt utasellátó )

Master Series with Steve Bug @ Cha-Cha-Cha DPU, Budapest

Bogár ül a fülben…
Elég lenne, ha e fenti sort idéző plakátcsíkkal ragasztanánk tele a várost, és egy szót se szólnánk többet. A bogarat ezzel is beraknánk a füledbe. A Pokerflat-pápa Steve Bug kalandos érkezése mégis megér egy misét. Fogadjunk?!

2010.10.31. DPU, BUDAPEST: STEVE BUG (POKERFLAT)


A háttér…


Nos, ahogy mondtuk, 2010. október 31-én Mr. Bug először játszik Budapesten. Többéves előkészítés, előzte meg mindezt, csoda, hogy bogarasak vagyunk, mióta összejött?! Már a DPU átalakítása közben küldtünk helyszínfotókat; beszámoltunk a megvalósítást támogató MinimalandMelodiesMusic –MMM- tevékenységéről, lobbiztunk, s ahogy a munka haladt előre, Steve ügynöke és maga az ikon is úgy vélte, érdemes lesz hozzánk eljönnie. Óriás élmény vár ránk, azért is, mert ez a napokban megjelent zseniális Pokerflat-válogatás, a Shaping Elements turnéjának keretében történik meg.


A brémai muzsikus…


Tegyük fel, hogy újsüttetűen vájfülű, érdeklődő delikvens vagy, aki megérdemli a MINIMALis törődést. Nos, kedvenc bogarunk első zenéjével 1993-ban rukkolt elő. Azóta is kitörölhetetlen nyomokat hagy szinte nap mint nap az elektronikus zene történetében: rangos kiadók (Raw Elements, Dessous, Audiomatique, XLR8R, és persze a PokerFlat), rekordszámban eladott híres albumok (Volksworld, Da Minimal Funk, The Other Day, Fabric 37), élvonalbeli kollégákkal készített zenék, remixek, na meg az a rengeteg őrült parti, ahol játszott. Életművének kétségtelenül a Poker Flat Recordings a csúcsa, mely az 1999-es megalapítása óta formálja mindannyiunk ízlését. Csintalan zenevarázsló, afféle kobold a kollégák között.


A Shaping Elements…


A Poker Flat nyolcadik esszenciális válogatása. A dupla CD első korongján a kiadó legjobb aktuális felvételei csókolják lelkünket, meg nem jelent darabok borzolják kedélyünket. Jöhet a 18-as karika például Steve Bug legújabb saját zenéjére is: Shot In The Dark! Kár, hogy Tarantino nem lesz itt a bulin… Egyébként Patrick Chardronnet és D‘Julz egy-egy exkluzív felvételét is tetten érhetjük, miközben Tarantinot sirajtuk. A bónusz CD-t pedig Jay Tripwire válogatta és mixelte.


A helyi zárszó


Ez az ominózus október 31-i Masters Series a MinimalandMelodiesMusic vágyálmaiban életre keltett partisorozat első estje. A lehetőség adott. S hogy miből lesz a csereBogár? Majd meglátjuk. Mindenesetre az MMM színeiben Khristian K és Andrew Merchant, Budaival és SanFranciscoBeattel egyaránt azon lesz, hogy hazafelé tartva is fületekben zúgjon a manna. Bogármódra, csudiszépen.


line up:
Steve Bug / D – Berlin – Pokerflat – 3 órás szett!
Budai b2b SanFranciscoBeat / DPU – CODE36
Andrew Merchant & Khristian K LIVE + DJ / MMM

belépő: 23:30-ig 2500 HUF, utána: 3000 HUF


info: +3630 5910141
http://www.myspace.com/minimalandmelodies
http://www.pokerflat-recordings.com
http://www.dpu.hu


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó