Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 000 Ft
Belépő (csak a helyszínen) 23.30 -ig2 500 Ft

Partyajánló

This is… @ Cha-Cha-Cha DPU, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. május 8.
Helyszín Cha-Cha-Cha DPU, Budapest, Déli Pu. ( volt utasellátó )
Stílus House, Tech-house
This is…Ketten indultak, egyedül folytatta, The Hackerel alapított Ozone kiadón jelent meg Jeff Mills hatására az első track.Cha-Cha-Cha DPU, Budapest, Déli Pu. ( volt utasellátó )

This is… @ Cha-Cha-Cha DPU, Budapest

Ketten indultak, egyedül folytatta, The Hackerel alapított Ozone kiadón jelent meg Jeff Mills hatására az első track.

Gazometertraxxx, Biosphere, Imprint, Essential Underground, Fabric, Renaissance 3D, Balance kiadványok, közben meg a fél világ. Ez mind megvolt aztán közel tíz évvel az első kiadványt követően pedig egy saját album is: 24 Heures. Több zenei magazin és szakmai fórum az év albumát vélte felfedezni a technós alapokkal operáló új grooves hangzásban.

Az utóbbi évek termése: Sun Step, Less Time és talán a legütősebb: Whole Life mind mind Oxia. Francia elegancia vagy laza arrogancia? Dönts el Te, május 8-án megmutatja!

És megmutatja hazánk legvagányabb tech lemezlovasa is, a Dead Code alpító Hot X, meg Budai is akivel az egész indult, akivel meg ez az éjszaka indul Nigel Snorter lesz!

Szép táncparkett? Légy szép a táncparketten? Nem tudni, de Neked is mindenképp ott kell lenned mert ez lesz a következő, ezúttal Oxia!

2010. május 8. szombat

This is…

DPU ChaChaCha

Oxia - F

Budai

Hot X

Nigel Snorter

DPU ChaChaCha

Budapest, Déli Pályaudvar, Krisztina krt. 37/a

Rendezvényünket csak 18 éven felüliek látogathatják. A beléptetés jogát fenntartjuk! További információk: (70) 2608006, e-mail: ilovedeep.info@gmail.com

Belépő (csak a helyszínen): 23:30 -ig 2500 Ft, utána 3000 Ft

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó