Pulzar

Partyajánló

Truesounds 13th Birthday Party @ AETHER

Fellépők
Dátum 2017. április 1.
Helyszín AETHER
Stílus Progressive House, House
Truesounds 13th Birthday PartySziasztok! "....az adott pillanat keresztmetszetekor éppen megszólaló hang, szó, rezgés az, ami annak a momentumnak az igazsága, igazi valósága.. ez lesz a TrueSounds.. mindegy, hogy milyen zene szól éppen, vagy milyen szó hagyja el a szádat, abban a pillanatban az a jelen, azt kell élvezni, vagy megélni. S ha ez megtörtént, azt már megváltoztatni nem lehet.. legyél jelen..."AETHER

Truesounds 13th Birthday Party @ AETHER

Sziasztok! "....az adott pillanat keresztmetszetekor éppen megszólaló hang, szó, rezgés az, ami annak a momentumnak az igazsága, igazi valósága.. ez lesz a TrueSounds.. mindegy, hogy milyen zene szól éppen, vagy milyen szó hagyja el a szádat, abban a pillanatban az a jelen, azt kell élvezni, vagy megélni. S ha ez megtörtént, azt már megváltoztatni nem lehet.. legyél jelen..."

Emlékszem erre az éjszakára, bár a pontos napra nem, de megvan az emléke annak a vergődésnek, amikor is azon agyaltam, hogy mi is legyen a neve, milyen ideológiával lökjem vízre, mit is üzenjen a "gyermek", amit megszülni készültem anno, mint projekt.

Nem egy tudatos brand tervezés volt az, nem egy tervezett márkanévként érkezett meg a TS ebbe az univerzumba! De akkor buggyant ki a fejemből a fenti definíció, amivel kezdődik ez az írás. És pikk pakk eltelt 13 év!

Egy csodálatos utazás újabb mérföldkövéhez érkezik a TS. Szerintem nem kell kifejtenem a születésnap fontosságát, hiszen nagyon nagyon kevés embert ismerek, akinek ne lenne fontos ez a nap és ne várná ezt az intim eseményt a saját életében. Van ebben valami misztikus, valami mágia. Van ebben valami nagyon intim!

Ünnepelni készülünk! S tényleg nem mindegy kik azok, akik ilyenkor a torta körül állnak.. kik azok, akik velünk jöttek végig az úton, kik azok akik csak részben voltak velünk, kik azok akik csak átutazók, de bele kóstoltak abba amit mit csinálunk?!

Csak úgy villognak az emlékek fejemben. Jók, kevésbé jók, öröm, s bánat... mind-mind az egész részét képezik! Így nyer értelmet a jelen s így lesz nemes és meghitt, ünnepi és IGAZI a soron következő születésnap is!

Egyértelmű tehát számomra, hogy ezt a tortát azokkal osztom meg, akikkel együtt jöttem ezen az úton! Azon kedves emberekkel, akikkel annyi mindent megéltünk az évek alatt. Újra egyesülünk abban, amit a legjobban szeretünk! A torta képletes.. a pultban közösen eltöltött időt jelképezi, a keverő szimbolizálja azt. S egymásnak adjuk át a "kést" amikor feldaraboljuk az időt, szeletekre.

S amit így alkotunk, azt adjuk NEKTEK. Ott élőben osztjuk meg veletek. Ott hangzik el minden, ami majd ezeknek a pillanatoknak az igazsága lesz.

Ez lesz a TRUESOUNDS 13. születésnapi mulatsága.

Egyelőre nem tudni, hogy milyen zenék szólalnak majd meg. Lesz-e időutazás?! Vagy jönnek-e a nagy slágerek?! Vagy netán csak az új zenéket pakoljuk?!

Egy tuti...finTSi lesz és hab is lesz a tortán!

S Nektek készül majd, drága kedves és kedvenc és minket oly régóta követő, támogató imádott KÖZÖNSÉGÜNK!!

Mi is lenne velünk nélkületek??

Szó nincsen rá, hogy milyen szinten köszönjük azt, ami hétről hétre megtörténik valahol az országban köztünk, s köztetek!

A mosolyok, a paTSik, a pillanatban való találkozás s egyesülés a zenén keresztül, leírhatatlan!

Mi tényleg így vagyunk egy nagy TSalád - veletek együtt!

Köszönöm szépen a társaim, barátaim, fiaim nevében!

Személy szerint is szeretném megköszönni mindazt amit kaptam az elmúlt 20 évben, már 21 :) a DJ pultban! Ebből már 13 év a TS érzés! Köszönöm a társaimnak is a kitartást, a gondos munkát.

Ez maga a TSoda!

Nagyon készülünk erre az eseményre, nagyon kíváncsiak vagyunk arra, hogy kik is jönnek el velünk ünnepelni?! Lesznek e régi szempárok találkozásai, jönnek-e az újak?!

Mi ott leszünk...úgy ahogyan kell. Egyesül a jelen a múlttal és így adunk majd egy kellemes emléket a jövőt illetően!

S mindez az erre legalkalmasabb helyen, ami olyan mint egy nagy családi ház hatalmas nappalija, ahol mindenki elfér, ahol jó a hang, ahol féktelenül lehet bulizni!

Ez az AETHER Budapest !

Köszönöm a figyelmet! Ott tali...

Szigeti Péter / Peter Makto / Dandy :)

Truesounds 13th Birthday Party

PETER MAKTO

GREGORY S

DANDY :)

INVOICE :)

MATTAN

MADOX

DAVKO

JUSTRICE

2017.04.01. SZOMBAT

Belépő : 2000HUF

www.facebook.com/​events/​1457202194292268/​

Helyszín

  • AETHER

    Király utca 13 Budapest, VII. ker.

Ajánlott videók a partyhoz

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó