Pulzar

Partyajánlók

2017. április 1., szombat

2017. április 1., szombat

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2017-04-01] Der Morgen ▩ ▩ Vaal
    @ LÄRM

    Csiszolatlan gyémánt. Tökéletes house és techno öszvér. Nyers őserő vezérli és misztikum mögé rejti amit talán nem is kéne: élvonalbeli, karizmatikus és eklektikus.
    Bővebben
  • [2017-04-01] April Fool's Day : U-Recken/Atma/Rawar/Lurker
    @ Dürer Kert

    ..hello mindenki..ha már idén ugy alakul,hogy április elseje bolondok napja szombatra esik és éppen senki más nem bolondozik a Dürerben..plussz a repülötéri rpara miatt elmaradt decemberi fellépését is eme szent napon tudná pótolni Mr.U-Recken..és mivel májusban már elkezdődik a szabadtéri szenzon és kb ez az utolsó lehetőség ,hogy 3 helyszinen az Ajtosi Dürer Soron bulizzunk..ezért úgy döntöttünk - Goa.Hu vs Psybaba - ,hogy április 1.én Fool’s Day / Bolondok Napja Partyt organizálunk a DürerKertbe..na és akkor::
    Bővebben
  • [2017-04-01] Truesounds 13th Birthday Party
    @ AETHER

    Sziasztok! "....az adott pillanat keresztmetszetekor éppen megszólaló hang, szó, rezgés az, ami annak a momentumnak az igazsága, igazi valósága.. ez lesz a TrueSounds.. mindegy, hogy milyen zene szól éppen, vagy milyen szó hagyja el a szádat, abban a pillanatban az a jelen, azt kell élvezni, vagy megélni. S ha ez megtörtént, azt már megváltoztatni nem lehet.. legyél jelen..."
    Bővebben
  • [2017-04-01] Contra Mundum pres. Shaun Reeves
    @ Corvin Club

    Tudod, mi is az a Visionquest? Egy felnőttkori sámánista szertartás, aminek során az amerikai őslakosok monoton léptekkel és az alvás megvonásával idézik elő a tökéletes agyi illúziót és térnek rá a spiritualitás ösvényére.
    Bővebben
  • [2017-04-01] MELT
     

    Hello TAVASZ! Hello TESLA!
    Április 1. ide vagy oda, ennek a fele sem tréfa - jövünk a kedvenc szombati esti Meltünk következő felvonásával, ahol egy igen csak erős trió fogja szolgáltatni számunkra a legminőségibb zenéket.
    Deep house zene minden mennyiségben, ahogyan az a nagy könyvben meg van írva. Ha mindenben változunk, a MELTben sosem.
    Bővebben
  • [2017-04-01] █ Delirium █ Back From The Future █
     

    A megszokott sötétség közepette egy nagy fényre lettünk figyelmesek. Olyan tagok csatlakoztak közénk, akiket eddig csak filmen láttunk. 2477-ből időutazással visszatérve azt a hírt hozták, amitől mindig is tartottunk… Egy robot és társai nem titkolva a jót, se rosszat elmondta nekünk, hogy egy meteor tart felénk, ami már vészesen közel jár. Úgy kell buliznunk, mintha az utolsó lenne...
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó