Pulzar

Partyajánló

Contra Mundum pres. Shaun Reeves @ Corvin Club

Fellépők
Dátum 2017. április 1.
Helyszín Corvin Club
Stílus House
Contra Mundum pres. Shaun ReevesTudod, mi is az a Visionquest? Egy felnőttkori sámánista szertartás, aminek során az amerikai őslakosok monoton léptekkel és az alvás megvonásával idézik elő a tökéletes agyi illúziót és térnek rá a spiritualitás ösvényére.Corvin Club

Contra Mundum pres. Shaun Reeves @ Corvin Club

Tudod, mi is az a Visionquest? Egy felnőttkori sámánista szertartás, aminek során az amerikai őslakosok monoton léptekkel és az alvás megvonásával idézik elő a tökéletes agyi illúziót és térnek rá a spiritualitás ösvényére.

Április elsején a Contra Mundum és a Visionquest együtt gondoskodik a megvilágosodásodról, a detroiti illegálbulik királyával, Shaun Reevesszel.

Dj, producer, kiadó tulaj. Hamisítatlan detroiti diétán nevelkedett, aztán Berlinben és Ibizán is belekóstolt a helyi house sajátosságaiba, miközben folyamatosan fejlesztette egyéni stílusát. A Visionquest egyik alapító tagjaként nem csak egy-egy városban hagyta ott a keze nyomát, hanem Oroszországtól Dél-Afrikáig a világ minden részére hatással volt zeneileg.

Jól ismertek a legendás detroiti loft partik, a szintén legendás barátság Seth Troxlerrel és Ryan Crossonnal. 2004-es berlini letelepedése után gyorsan az ottani house és techno szcéna egyik meghatározó szereplőjévé vált. A Panorama Bartol a Fabricon át a Robert Johnsonig minden meghatározó klub egyöntetű véleménye, hogy egyszerűen arannyá válnak a keze alatt a lemezek. Folyamatos turnéi ellenére is következetesen magas minőségű zenéket jelentet meg, olyan kiadókon, mint az Eklo, a Wolf+Lamb, a Catwash és még sorolhatnánk.

Jelenleg ibizai rezidenciáján őrködik a Visionquest ikonikus hírneve felett; a kiadó A&R managereként számos elvont, műfajában meghatározó zenével ajándékozta meg a szakmát, de dj szettjeiben sem spórol a kiadatlan zenékkel és a meglepő fordulatokkal. Shaun Reeves neve összeforrt az állandó minőséggel, a professzionalizmussal és a zene iránti abszolút elhivatottsággal. Állítólag teljesen normális embereknél is testen kívüli élményt okozhat a minőségi 4/4- április elsején a Mundum rezidensek vezényletével kiderítjük, igaz-e az állítás.

★ LINE UP ★ // Corvin Club
Shaun Reeves
Adam Touch
Andras Toth
Bepo
David Mole
Forsek
Po:ti
Smole
Vatsanah

★ ENTRY ★.
hamarosan

www.facebook.com/​events/​1660157790945201/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó