Pulzar

Partyajánló

Thissizz: Monika Kruse

Fellépők
Dátum 2016. március 5.
Stílus Techno, House
Thissizz: Monika KruseKisebb kihagyást követően, a januári ANNA, Dusty Kid bulit követően március 5-én újabb Thissizz-en vehetünk részt, ahol újból egy szexi szépség, egy mindig mosolygós elektronikus zenei tehetség mutatkozik be a rendezvény soraiban. A legendásnak is mondható Monika Kruse érkezik Németországból az Akváriumba.

Thissizz: Monika Kruse

Kisebb kihagyást követően, a januári ANNA, Dusty Kid bulit követően március 5-én újabb Thissizz-en vehetünk részt, ahol újból egy szexi szépség, egy mindig mosolygós elektronikus zenei tehetség mutatkozik be a rendezvény soraiban. A legendásnak is mondható Monika Kruse érkezik Németországból az Akváriumba.

Monika évek óta járja a világot, így már Magyarországon is több alkalommal megfordult. Kisugárzása, zenéje mindig remek hangulatot teremt. Nem véletlen, hogy a tavalyi Tomorrowland fesztiválon is hasonlóan jól érezhette magát a nagyérdemű, melyről készült felvételt mára több mint 1,5 millióan (!) nézték meg.

De ez csak egy apróbbnak mondható bizonyíték a sok közül tökéletes játékára. Ott van még jó pár, kultikusnak számító helyszín, mint például az Ultra Miami, vagy a Time Warp, és a szintén kiemelkedőnek mondható saját kiadó, a Terminal M, mely tavaly már 15 éves volt. A mindig jó kedélyű Monika korát nem illene firtatni, de biztosan letagadhatja az igazságot, szakmailag is több évtizedről beszélhetünk. Sok éves tapasztalat, nyitottság, valamint a közönség és a zene szeretete tartja őt a csúcson, ahová csak keveseknek sikerül eljutni.

A hazai vonalat az Yvel & Tristan páros és Metha képviseli.

2016 második Thissizz rendezvénye március 5-én kerül megrendezésre az Akvárium Klubban, melyre jegyek február 8-tól elővételben kaphatók.

Line up:

Monika Kruse
Yvel & Tristan
Metha

belépő 4000 Ft

elővételben 3000 Ft
elővétel online, a Resident Advisor rendszerén keresztül az alábbi linkre kattintva: http:/​/​goo.gl/​gijbdN

korhatár: 18+

www.facebook.com/​events/​954966801257146/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó