Pulzar

Partyajánló

★ Corvin Club pres. MATADOR ★ @ Corvin Club

Fellépők
Dátum 2016. február 13. – 2016. február 13.
Helyszín Corvin Club
Stílus Tech-house, Minimal, Techno
★ Corvin Club pres. MATADOR ★2016. február 13-a igazi techno örömünnep lesz a Corvin Club-ban, ugyanis Írországból érkezik live produkcióval, a Minus és Plus 8 kiadók egyik meghatározó figurája, Matador! Zenei karrierjét szinte rögtön a Perc Trax és Cocoon gondozásában megjelent anyagaival indította, így idejekorán felfigyelt rá Richie Hawtin. Miután szárnyai alá vette a dublini zenészt, Gavin Lynch állandó tagjává vált az óriási érdeklődés övezte Minus rendezvények felhozatalának. 2012-ben kezdett bele live projektjébe, melynek köszönhetően hangzásvilága még egyedibbé és kiforrottabbá vált. Az elmúlt három évben állandó rezidense volt az ibizai Enter rendezvényeknek, illetve a stúdióban is folyamatosan hozta a tőle elvárt magas szintet.Corvin Club

★ Corvin Club pres. MATADOR ★ @ Corvin Club

2016. február 13-a igazi techno örömünnep lesz a Corvin Club-ban, ugyanis Írországból érkezik live produkcióval, a Minus és Plus 8 kiadók egyik meghatározó figurája, Matador! Zenei karrierjét szinte rögtön a Perc Trax és Cocoon gondozásában megjelent anyagaival indította, így idejekorán felfigyelt rá Richie Hawtin. Miután szárnyai alá vette a dublini zenészt, Gavin Lynch állandó tagjává vált az óriási érdeklődés övezte Minus rendezvények felhozatalának. 2012-ben kezdett bele live projektjébe, melynek köszönhetően hangzásvilága még egyedibbé és kiforrottabbá vált. Az elmúlt három évben állandó rezidense volt az ibizai Enter rendezvényeknek, illetve a stúdióban is folyamatosan hozta a tőle elvárt magas szintet.

Február 13-án nem csak a főhősünk lesz érdekes. Az NVC köreiből Subotage mutatja be, merre halad a hazai techno, míg a Deadcode fekete seregéből Sanfranciscobeat szállítja az erő sötét oldalát.

★ LINE UP ★ Corvin Club

Matador

SanFranciscoBeat (Official)

Subotage

★ LINE UP ★ Corvin Bar

Andras Bader - Andre & Nigel Snorter

Zvezda Beta

James Cole

Shabaam

Elővételes jegyek a Mundum Café-ban (1085 Budapest, Somogyi Béla utca 1.) válthatók 2016. január 11-től nyitvatartási időben.

www.facebook.com/​events/​1657628394506084

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó