Pulzar

Partyajánló

Legendary Moments Open Air w/ Anthony Pappa @ Track Terrace

Fellépők
Dátum 2015. augusztus 15. – 2015. augusztus 15.
Helyszín Track Terrace
Stílus House, Progressive House, Tech-house
Legendary Moments Open Air w/ Anthony PappaA Legendary Moments nem titkolt célja, hogy a klasszik hullámot messze elkerülve minőségi irányvonalon mutassa be azokat a pillanatokat, amelyekre érdemes emlékezni.Track Terrace

Legendary Moments Open Air w/ Anthony Pappa @ Track Terrace

A Legendary Moments nem titkolt célja, hogy a klasszik hullámot messze elkerülve minőségi irányvonalon mutassa be azokat a pillanatokat, amelyekre érdemes emlékezni.

Teszi mindezt hiteles hazai és külföldi fellepők prezentálásában, hiszen úgy gondoljuk, vannak szívetekben még lezáratlan kérdések és érzések, olyan zenék és művészek, akiket és amiket szívesen újra hallanátok.

A 2000-es évek meghatározó zenei vonulata, a legnagyobb klubhimnuszok mára "csak" legendák. A legendák mögött azonban ott van az a rengeteg élmény, igazi feledhetetlen pillanat, amit átéltünk együtt hétről-hétre. A progresszív house fénykora ez, amit együtt, Veletek nyomtunk végig a legcsodálatosabb dallamokon utazván.

A LEGENDÁS PILLANATOK minden klubber emlékezetébe bevésődtek, mi pedig most ezen emlékeket a magunk kis szerény módján megpróbáljuk felidézni, családként, zeneszerető közösségként, örömmel áldozva a zene oltárán, hiszen tudjuk: Nektek ez a legfontosabb!

További információk hamarosan..

www.facebook.com/​events/​410531579155186/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó