Pulzar

Partyajánló

DANIEL BORTZ w/ HiFly Crew & Karanyi @ Akvárium Klub

Fellépők
Dátum 2014. december 26. – 2014. december 26.
Helyszín Akvárium Klub
Stílus Deep House, House, Progressive House, Tech-house
DANIEL BORTZ w/ HiFly Crew & KaranyiMozogd le nálunk az ünnepek alatt felgyülemlett kilókat! ;) Reggelig tartó zenés gimnasztikával várunk Daniel Bortz és a Hi!Fly csapat vezényletével december 26-án az Akvárium Klubban!Akvárium Klub

DANIEL BORTZ w/ HiFly Crew & Karanyi @ Akvárium Klub

Mozogd le nálunk az ünnepek alatt felgyülemlett kilókat! ;) Reggelig tartó zenés gimnasztikával várunk Daniel Bortz és a Hi!Fly csapat vezényletével december 26-án az Akvárium Klubban!

Daniel Bortz sokoldalú és sok oldalról merít, éppen ezért sikerült figyelemre méltó karriert befutnia a 2007-ben megjelent első EP-je, a Südwind óta. A legtöbben azonban szinte bizonyosan az elmúlt évek egyik kiemelkedő deep house slágerének, a James Blake - Limit to Your Love feldolgozásának borítójáról ismerhetik nevét. Mára viszont túl van első szerzői albumán is, mely 2013-ban jelent meg a Suol kiadó gondozásában Patchwork Memories címmel. Az albumot a spontaneitás szülte, csak úgy, mint dj szettjeit. Ebből csak az következik, hogy az állandóan turnézó zenész budapesti kitérője is tele lesz meglepetésekkel, melyeket ez alkalommal Ti fogtok kibontani!

Az estét Hi!Fly szelektorai teszik majd teljessé. A nemrégiben saját kiadót is indított csapat november 15-én már sikeresen vette be az Akvárium Klub dj pultjait. Ezen az ünnepi hangulatú estén Karányival kiegészült Yvel Tristan, Sobek és James Grow hozza el nektek legfinomabb house zenéket, melyekre kiválóan lehet koccintani a barátokkal az karácsonyi kanosszajárást követően.

Line up:

Daniel Bortz

Yvel & Tristan

Karányi

Sobek

James Grow

PAALMFooD

Elővételes jegyek: 2000Ft

Helyszíni jegyek: 2500Ft

online jegyrendelés: http://akvariumklub.hu/program/5488356c371df602b56092aa

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó