Pulzar

Partyajánló

HI!FLY w/ STEVE BUG, Concorde w/ MARKANTONIO @ Cinema Hall

Fellépők
Dátum 2014. február 8.
Helyszín Cinema Hall
Stílus Tech-house, House, Techno, Deep House
HI!FLY w/ STEVE BUG, Concorde w/ MARKANTONIOA 2014-es évet ott kezdjük, ahol az előzőt abbahagytuk, azaz tovább folytatódik a többtermes house és tech őrület a és a CONCORDE szervezésében. A januári pihenős hetek után február 8-án két legendát látunk vendégül a CINEMA HALL-ban: a Poker Flat kiadó feje, STEVE BUG és a nápolyi vezér, MARKANTONIO látogat hozzánk.Cinema Hall

HI!FLY w/ STEVE BUG, Concorde w/ MARKANTONIO @ Cinema Hall

A 2014-es évet ott kezdjük, ahol az előzőt abbahagytuk, azaz tovább folytatódik a többtermes house és tech őrület a és a CONCORDE szervezésében. A januári pihenős hetek után február 8-án két legendát látunk vendégül a CINEMA HALL-ban: a Poker Flat kiadó feje, STEVE BUG és a nápolyi vezér, MARKANTONIO látogat hozzánk.

A Resident Advisor egyszer “a techno gentlemanjének” titulálta STEVE BUG-ot, a szakma iránti elhivatottsága és megbízhatósága miatt. Több, mint húsz évnyi folyamatos turnézás után elmondható róla, hogy alig hagyott ki fellépést ezen idő alatt. Ez a fajta professzionalizmus az, ami dj-ként, producerként és a Poker Flat kiadó vezetőjeként hajtja előre. Minden lépése jóelőre kiszámított, mégis sosem veszi túl komolyan magát, sőt, fanyar humora legendás a kollégák körében.

Nehéz lenne pár szóban listázni munkásságát, hiszen öt nagylemezzel rendelkezik, mix CD-ket készített már a Cocoonnak, Fabricnek, Fusenak, a “Bugnology” széria elképesztő darabjaiba pedig nincs olyan partizó, aki ne futott volna bele. Kiadója elképesztő mennyiségű és minőségű zenét jelentetett meg, nem kisebb nevektől mint Martin Landsky, Josh Wink, Matthias Tanzmann, Dj T, H.O.S.H. vagy épp az egy ideig a Poker Flat házi aranytojást tolyó kakasaként tetszelgő Trentemöller.

Markáns, de nem tolakodó, letisztult, mégsem egyszerű – röviden így lehetne jellemezni mester szettjeit. Alig várjuk, hogy február 8-án a Cinema Hall red roomjának dj pultjába lépjen!


A Concorde terem green roomjában ezúttal az olasz mester, MARKANTONIO érkezik, aki minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a nápolyi szerveződések legfontosabb mozgatórugója. Vezetésével a városra jellemző hangzás másodvirágzását éli, és kezei közül kerültek ki a legtehetségesebb előadók, mint Joseph Capriati, Luigi Madonna vagy Roberto Capuano.

Miután több közös munkát tudhatott magáénak olyan előadók társaságában, mint Marco Carola, The Advent, David Squillace, Paco Osuna, Valentino Kanzyani vagy Rino Cerrone, úgy döntött, hogy elindítja saját kiadóját, ami az AnalyticTrail nevet kapta. Fiatalabb kiadója, az MKT a frissebb és kisérletezőbb hangzást hivatott bemutatni, ami lehetőséget és teret ad a fiatal tehetségeknek. Az egyik leghíresebb formációja a ‘Junction Hands’, amit Rino Cerrone oldalán valósított meg. Joseph Capriatival kiegészülve hárman alkotják a ‘Neapolitan Gangsta’ produkciót.

MARKANTONIO dj szettjei mindig a legjobbak közé tartoztak. Már a kezdetek óta a kíváló szelekció, precizitás és 3 lemezjátszós technika jellemezte. Az új vívmányokat követve, ma sincs ez másképp. Ezen az estén bizonyára egy igazán dinamikus kirándulást teszünk vele a techno univerzumának olasz felébe.

Belépő: 
A rendezvény napján a helyszínen: 23:30-ig 2500 Ft, utána 3000 Ft

Red Room: 

Steve Bug (Poker Flat Recordings, Ovum Recordings - DE)

Yvel & Tristan

James Grow

Dj Sobek

Green Room: 

Markantonio (Analytic Trail, MKT)

Nils

Nilux

Dj SveTec

Lifeform 


www.facebook.com/​events/​421971774601926/​

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Helyszín

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó