Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 990 Ft
VIP10 000 Ft
Elővételben 2010. május 7.-ig2 990 Ft

Partyajánló

Club Speed Classic @ PLAY, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. május 8.
Helyszín PLAY, Budapest, XI. Daróci út 2.
Stílus Trance, Techno, House
Club Speed ClassicFéktelen sebességgel… vissza a múltba! 1995-ben, 15 évvel ezelőtt felgyorsult a hazai partiélet - szó szerint is.PLAY, Budapest, XI. Daróci út 2.

Club Speed Classic @ PLAY, Budapest

Féktelen sebességgel… vissza a múltba! 1995-ben, 15 évvel ezelőtt felgyorsult a hazai partiélet - szó szerint is.

Ekkor nyitotta meg kapuit az azóta legendássá vált, s már évek óta csak emlékeinkben élő szigetszentmiklósi Club Speed. A hely, melynek homlokzatára sokatmondóan és mégis nemes egyszerűséggel ennyit festettek fel: „My house is Your house”. A Club Speed az új kor egyik első hírnöke volt, az a bizonyos 'EGY FECSKE', ami gyorsan nyarat csinált, s országszerte egyre több követőre talált. Ekkor alakult ki a magyar klubélet magja, később innen fejlődött tovább, legyen szó undergroundról vagy éppen a populárisabb stílusokról.

Ez a hely valóban otthon volt, a magyar partikultúra melegágya, ahol a klubberek első, nagy generációja nevelkedett, csiszolódott. E nemes és felelősségteljes oktatás olyan tanítómesterek irányításával zajlott, mint Dj Junior, Dän von Schulz, Kühl, Levi, Clark, Slam JR, Garfield - hogy éppen csak azokat említsük, akik történetesen most, azaz 2010-ben újra összeállnak, egy nagy szellemidézés erejéig az eredeti helyszínen. Mindenki hozza az eredeti, bűvös fekete korongokat, hogy az emlékezés még elevenebb legyen.

Természetesen a sztori akkor válik igazán hitelessé, ha azok az „eredeti partizók” is tiszteletüket teszik néhai guruik előtt, akik anno a Speed falai között éreztek rá először az elektronikus zene ízére. E néhány sor elsősorban nektek szól, kedves első generációs partizók! Mindenkit tárt kapukkal, sőt karokkal várunk, aki május 8-án felkerekedik, hogy részese legyen ennek a - talán soha vissza nem térő - szeánsznak. A tények, a nevek önmagukért beszélnek.

Tudjátok: 'My House Is YOUR House'

Jegyár: elővételben:2990 Ft,a helyszínen:3990 Ft.
VIP jegy:(összesen 200db!!) 10.000 Ft(ajándék Club Speed Classic cd-vel)
Jegyelővétel:2010.Április 26-ától.

Online jegyiroda -
http://www.jegy.hu/

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó