Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig1 000 Ft
Mindenkinek éjfél után1 400 Ft

Partyajánló

Deaf company presents: MIHAI POPOVICIU @ Mono, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. március 28.
Helyszín Mono, Budapest, VI. Ó utca 51.
Stílus Electro, House, Techno
Deaf company presents: MIHAI POPOVICIU"Az egyszerre melankólikus, lágy és érzéki, illetve eklektikus, táncorientált és élénk Mihai Popoviciu dj-szettek pedig minden partyzót mozgásra késztetnek."Mono, Budapest, VI. Ó utca 51.

Deaf company presents: MIHAI POPOVICIU @ Mono, Budapest

"Az egyszerre melankólikus, lágy és érzéki, illetve eklektikus, táncorientált és élénk Mihai Popoviciu dj-szettek pedig minden partyzót mozgásra késztetnek."

2009.03.28.

Deaf company presents: MIHAI POPOVICIU

Mono Electroniclub, Budapest

 

"2009. március 28-án, szombaton, a Mono-ban ismét új fejezethez érkezik csapatunk, a soproni rezidenciájú Deaf Company. Sopronban és Budapesten is egyaránt hasonló rendezvényekkel kedveskedünk a nagyérdeműnek; amíg Sopronban a fiatal, rátermett tehetségeké a főszerep, addig Budapesten a modern elektronikus tánczene számunkra meghatározó és egyben előremutató fellépőinek sorát vagyunk hivatottak prezentálni Nektek. A következő fővárosi rendezvényünk vendége a Highgrade, a Vokuhila, a Freunde Tontraeger, a Level Non Zero és nem utolsósorban az International Deejay Gigolo kiadóknál tevékenykedő művész, a Hermannstadt Collective egyik tagja, a Dj és producer Mihai Popoviciu lesz." 

crew.

 

Továbbá:

A román származású Mihai egyedi hangvételű produceri munkái különleges finomságnak számítanak a modern house / tech-house, az electro, és a techno hangzásokat kedvelők köreiben. Megjelenéseit olyan neves dj-k pörgették, mint Laurent Garnier, Mick Wills vagy Dj Chloe. Mihai 2004 nyarán csatlakozott a „Gigolo család”-hoz, amikor is Dj Hell egyik demóját hallva – és tehetségét felismerve - úgy döntött, habozás nélkül kiadja a Sexy Spenders című szerzeményt a soron következő, 8-as számot viselő kultikus válogatásalbumon.

 

Néhány hónappal később már önálló 12”-essel is jelentkezett a berlini kiadónál, amely a Tales From The Moon EP címet kapta. Produceri munkáin kívül remixei mellett sem mehet el a hallgató szó nélkül, hiszen olyan újonnan felbukkant, tehetséges producereknek készített átiratokat, mint Minilogue, Alex Flatner, Alex Maresh, Marco Esse vagy éppen Roman Kramer.

 

Mihai március végi látogatása nem véletlen. A vendégszereplés a Deaf Company-hez 2008 szeptemberében csatlakozó, fiatal producerrel és dj-vel, Bourne-el hozható párhuzamba: legújabb, Hypnotize című EP-je március 26-án jelenik meg a bolgár Seaburn Records-nál, amelynek remixerei között - az Invoice & Dandy páros, valamint Streako és Zajac mellett - Mihai Popoviciu is szerepel!

 

Az egyszerre melankólikus, lágy és érzéki, illetve eklektikus, táncorientált és élénk Mihai Popoviciu dj-szettek pedig minden partyzót mozgásra késztetnek. Eddig fellépett már többek között Románia összes meghatározó klubjában, Németországban, Lengyelországban, Ukrajnában, és itthon, Magyarországon is. Olyan megkerülhetetlen lemezlovasok és producerek mellett játszott, mint Dj Hell, John Selway, Kiko, Zombie Nation, SCSI-9, Simon Baker, The Model, a Le Chic, Jor-El, vagy éppen a Fischerspooner.

 


Az este további fellépői:

 

Streako

 

A Deaf Company alapítója és fő mozgatórugója, több stílusvonalon mozgó kreatív, és egyben deviáns dj. Megrögzött lemezgyűjtő, hívószava a táncparkettre kiélezett dinamizmus és változatosság, mindez sajátos stílusban tálalva.

 

www.myspace.com/​streako

 

andy_age

 

A csapat különce, stílushatárokat figyelmen kívül hagyó producer és dj. Fő csapásvonala az electro, a house, és a new wave esszenciája, de szettjeiben minden előfordulhat, ami egy kicsit is jellemző összetett személyiségére.

 

www.myspace.com/​andyage

 

Detective Kelly

 

A house-nyomozó, techno-detektív, akinek a minimalizmus határmezsgyéje sem ismeretlen. Lételeme a hamisítatlan klubhangulat, és annak igényes formában történő megteremtése – minőségi elektronikus zenével.

 

www.myspace.com/​detectivekelly

 

Cár

 

Lidérces korhűségben ihletett, bensőséges örök lázadó, viharban is újhullámon szörfölő, a film-noir-ból merítő jellemtelen idealista lemezbarát. Arctalan house, electro, és techno dj, arcátlan domina idomár.

 

www.myspace.com/​szcp

 

Bourne

 

A csapat legújabb tagja, akinek kedvelt produceri munkái olyan neves dj-k tetszését is elnyerték már, mint Moshic, vagy Tarkan. Fellépései alkalmával a house szegmenseibe kalauzolja hallgatóságát: a lágyabb dallamokat és a feszesebb hangzásokat sem mellőző szettjei igazi kuriózumnak számítanak.

 

www.myspace.com/​bournethedeejay

 

TomChi

 

House, retró, nu jazz, tört ritmusok, detroit – teljes mértékben elválaszthatatlan fogalmak, ha TomChi áll a lemezjátszók mögött. Egyedülálló előadásmód, utánozhatatlan ízlés és szelekció, melyet nem szabad kihagyni.

 

www.myspace.com/​djtomchi

 

 

2009.03.28.: Deaf Company pres.: Mihai Popoviciu @ Mono ElectroniClub (Bp. Ó u. 51.)

 

Dj-k:

 

Mihai Popoviciu (Highgrade Records – RO)

Streako (Deaf Company)

andy_age (Deaf Company)

Detective Kelly (Deaf Company)

Cár (Deaf Company)

Bourne (Deaf Company)

TomChi (Deaf Company)

Start: 22.00

Belépő: éjfél előtt 1000 HUF / éjfél után 1400 HUF

 

Limitált férőhely! A korai érkezés ajánlott.

 

www.deafcompany.com

www.myspace.com/​mihaipopoviciu

www.myspace.com/​deafcompany

www.monoklub.hu

 

Mindenkit szeretettel vár a Deaf company

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó