Pulzar

Belépő
LányoknakIngyenes
Fiúknak1 500 Ft

Partyajánló

S.o.C. with Milan Lieskovsky @ Tabu, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. december 5.
Helyszín Tabu, Budapest, Mammut 2. 4. emelet II.ker. Lövőház u. 2-6.
Stílus Progressive House, Progressive Trance
S.o.C. with Milan LieskovskyIsmételten egy nagy bulin vagyunk túl. Lars a „The Blizzard” formáció tagja nagyon nagy partit csinált a Tabuban! Köszönjük neki, és annak a sok embernek is, akik ott voltak még hajnali 5 órakor is!Tabu, Budapest, Mammut 2. 4. emelet II.ker. Lövőház u. 2-6.

S.o.C. with Milan Lieskovsky @ Tabu, Budapest

Ismételten egy nagy bulin vagyunk túl. Lars a „The Blizzard” formáció tagja nagyon nagy partit csinált a Tabuban! Köszönjük neki, és annak a sok embernek is, akik ott voltak még hajnali 5 órakor is!

Ahogy Lars megérkezett, megjött a hideg is. 2008.12.05-én nem megyünk túl messze hazánktól, vagyis inkább ide jönnek, de nem túl messzi országból. Mindössze csupán Szlovákiából érkezik hozzánk Milan Lieskovsky.

 

Milan Lieskovsky DJ és producer Szlovákia fővárosából, Pozsonyból származik, összes produkciója magában hordozza a progressive trance, progressive és progressive house stílusokat. Milan rezidenciája, a „Progress Your Mind” igen kedvelt szlovák parti, ezenkívül más bulikon is nagyon szívesen részt vesz, de fellépései mellett minden hónapban saját rádióműsorral jelentkezik a CBA.fm-en, PURE.fm-en, FUN1-en, GoDeejay-n és a Dream rádión is.

Első megjelenése, az „Elenya” széles támogatást kapott a Flash Brothers-től, nem csak rádióműsorukban, a világszerte ismert Frisky rádióban, hanem Hollywood-ban, az Oscar díjátadó estéjén is. Mindemellett számos neves és ismert DJ is közreműködött abban, hogy ez a szám ismert legyen, többek között Jose Amnesia, Tiesto, Above&Beyond, Judge Jules vagy Kyau&Albert illetve Paul Van Dyk.

A legnagyobb ismertséget mégis Armin van Buuren híres rádióműsora, az „A State Of Trance” hozta meg, ahol a 303.-ik adásban ajánlóként játszotta Armin, ezt követően a rajongók a jövő legkedveltebb zenéjének választották, és mint győztes szám Armin a 305.-ik adásban ismét lejátszotta. Az „Elenya” a Bonzai Records-nál jelent meg, a híres argentín duó, a HeatBeat által készített remix-szel közösen.

Milan következő megjelenése a Dutch Cellection Music-nál az „Onasis” volt, amit a Solarstone formáció gyakran játszott rádióműsorában.

Egyéb számok is napvilágot láttak, mint például a „Daeron” vagy a „Stay!Play!”, amit egy nemzetközileg elismert producerrel, Robert Buriannal készített. A közös munka másik gyümölcse a „Let Me Make Your Life” volt, amit Szlovákia egyik vezető R’n’B énekesnőjével, Misha-val közösen készítettek, és Misha harmadik szóló lemezén jelent meg.

Ezután Marcel Buntaj első szóló lemezének egyik számához, a „Chance”-hez készített Milan remixet, később pedig a „Formal Resistance” következett, ami még csak nemrég jelent meg.

Egy szerencsés találkozás folytán Eddie Sender és Milan Lieskovsky közös munkába kezdett, ami Eddie „Lenin” című számának remixét jelentette, amely eredeti verziójában Above&Beyond rádióműsorában tűnt föl, és a remix a Moonrising Records-nál jelent meg.

Ma már Milan első önálló albumán dolgozik, ami még idén megjelenik, első videoklipjével együtt, melyet az „Elenya” című számra forgatnak majd.

Mindezek mellett Milan számos partin fellép, ahol „Live Act” műsort prezentál, más zenészekkel közösen.

És végül, de nem utolsó sorban jöjjenek azok a nevek, akikkel Milan Lieskovsky álmai teljesülhettek, hiszen egy partin játszhatott velük…és ezek nem mások, mint Chicane, Sean Tyas, Markus Schulz, Johan Gielen, Kyau&Albert, Jared Knapp, Under Sun, Cressida, Snake Sedrick, Jose Amnesia, Jennifer Rene, Niklas Harding, Airwave vagy Leama.

 

Mindezek után várunk tehát minden olyan arcot, aki valakit, vagy valamit is ismer ebből az egészből, ha más nem a „A State of Trance” című rádióműsor megadja az irányt mindenhez… J

 

Italakció: Bacardi RAZZ 1=2!!!

 

A két rezident mixeit és „Milan Lieskovsky” legújabb promo mixét innen tölthetitek le: www.soundofcream.com

 

Helyszín: Tabu Lounge – Budapest, Mammut II, 4. emelet
Web: http:/​/​www.tabulounge.hu - http:/​/​www.soundofcream.com
DJ-k: MILAN LIESKOVSKY (SK), Tebron, Antoos
Belépő: Hölgyeknek INGYENES, Uraknak 1500 HUF.
Info: +36.30.270.63.95, +36.30.747.19.31

 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó