Pulzar

Milan Lieskovsky

Milan Lieskovsky DJ és producer Szlovákia fővárosából, Pozsonyból származik, összes produkciója magában hordozza a progressive trance, progressive és progressive house stílusokat.

Milan rezidenciája, a „Progress Your Mind” igen kedvelt szlovák parti, ezenkívül más bulikon is nagyon szívesen részt vesz, de fellépései mellett minden hónapban saját rádióműsorral jelentkezik a CBA.fm-en, PURE.fm-en, FUN1-en, GoDeejay-n és a Dream rádión is.

Első megjelenése, az „Elenya” széles támogatást kapott a Flash Brothers-től, nem csak rádióműsorukban, a világszerte ismert Frisky rádióban, hanem Hollywood-ban, az Oscar díjátadó estéjén is. Mindemellett számos neves és ismert DJ is közreműködött abban, hogy ez a szám ismert legyen, többek között Jose Amnesia, Tiesto, Above&Beyond, Judge Jules vagy Kyau&Albert illetve Paul Van Dyk.A legnagyobb ismertséget mégis Armin van Buuren híres rádióműsora, az „A State Of Trance” hozta meg, ahol a 303.-ik adásban ajánlóként játszotta Armin, ezt követően a rajongók a jövő legkedveltebb zenéjének választották, és mint győztes szám Armin a 305.-ik adásban ismét lejátszotta. Az „Elenya” a Bonzai Records-nál jelent meg, a híres argentín duó, a HeatBeat által készített remix-szel közösen.

Milan következő megjelenése a Dutch Cellection Music-nál az „Onasis” volt, amit a Solarstone formáció gyakran játszott rádióműsorában.

Egyéb számok is napvilágot láttak, mint például a „Daeron” vagy a „Stay!Play!”, amit egy nemzetközileg elismert producerrel, Robert Buriannal készített. A közös munka másik gyümölcse a „Let Me Make Your Life” volt, amit Szlovákia egyik vezető R’n’B énekesnőjével, Misha-val közösen készítettek, és Misha harmadik szóló lemezén jelent meg.

Ezután Marcel Buntaj első szóló lemezének egyik számához, a „Chance”-hez készített Milan remixet, később pedig a „Formal Resistance” következett, ami még csak nemrég jelent meg.

Egy szerencsés találkozás folytán Eddie Sender és Milan Lieskovsky közös munkába kezdett, ami Eddie „Lenin” című számának remixét jelentette, amely eredeti verziójában Above&Beyond rádióműsorában tűnt föl, és a remix a Moonrising Records-nál jelent meg.

Ma már Milan első önálló albumán dolgozik, ami még idén megjelenik, első videoklipjével együtt, melyet az „Elenya” című számra forgatnak majd.

Mindezek mellett Milan számos partin fellép, ahol „Live Act” műsort prezentál, más zenészekkel közösen.

És végül, de nem utolsó sorban jöjjenek azok a nevek, akikkel Milan Lieskovsky álmai teljesülhettek, hiszen egy partin játszhatott velük…és ezek nem mások, mint

Chicane

,

Sean Tyas

,

Markus Schulz

,

Johan Gielen

,

Kyau&Albert

,

Jared Knapp

,

Under Sun

,

Cressida

,

Snake Sedrick

,

Jose Amnesia

,

Jennifer Rene

,

Niklas Harding

,

Airwave

vagy

Leama

.

Archív partyajánlók

Zenei stílusok

  • Progressive Trance

  • Progressive House

    A progressive-house eredetileg Nagy-Britanniából indult hódító útjára a korai 90-es években az amerikai és az európai house stílusok keveredésével, olyan születendő alirányzatok mellett, mint az italo house, az experimentális techno, vagy az ambient house. Jelenleg a legsikeresebb elektronikus tánczenei kiadványok e stílusból kerülnek ki, ha mindenképpen címkézni szeretnénk, bár ez egyre nagyobb kihívást jelent.

Ajánlott rádiók

© 2001–2023 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó