Pulzar

Belépő
MindenkinekIngyenes

Partyajánló

Cinetrip plein air @ Coke club, Siófok

Fellépők
Dátum 2008. június 28.
Helyszín Coke club, Siófok
Stílus Minimal, Deep House, Breakbeat, House,
Electro
Cinetrip plein airA Cinetrip elemi (folyékony, audió és vizuál) élmények kellemes elegye, extrém, és általában vízmenti helyszínen. A tél-tavaszi Rudas szezon után Közép-Európa legnagyobb és legmelegebb tava felé veszi az irányt, hogy csak úgy en plein air, a szabadlevegőn mozgassa a lábakat, csipőket és a fantáziát.Coke club, Siófok,

Cinetrip plein air @ Coke club, Siófok

A Cinetrip elemi (folyékony, audió és vizuál) élmények kellemes elegye, extrém, és általában vízmenti helyszínen. A tél-tavaszi Rudas szezon után Közép-Európa legnagyobb és legmelegebb tava felé veszi az irányt, hogy csak úgy en plein air, a szabadlevegőn mozgassa a lábakat, csipőket és a fantáziát.

A nyár során két alkalommal varázsolja el a csapat a nevében eredetileg kétszeresen is vízhez köthető Siófok 17 km-es partjának egy üdítő szeletét, ahol az 1878-ban épült fürdőházon ott büszkélkedett a “Magyar Tenger” felirat, az 1893-ban megnyitott fürdőtelep pedig belügyminiszteri engedéllyel használhatta a “gyógyfürdő” elnevezést. A második évezredben újra megszépült, sétányokkal, parkokkal tűzdelt városkában a 2007-ben új formát öltött Coke Club eleve futurisztikus rekreációs és élménystrandján június 28-án reggel 10-től az éjjel 3 órás zárásig élvezhetik a Balatonra leruccanók a hi-tech és természetes szimbiózisába öltött Cinetrip plein airt.
Nappal ugyanazzal a belépővel be lehet jutni bármelyik strandra, de miért is menne az ember máshová, ha ilyet úgysem lát és hall a környéken. Az a kivételes balatoni hely, amely a nosztalgia helyett a jövőre gyúr: reggeltől DJ-k pörgetik a lemezeket az ambienttől (Kaszi és Jácint), a soul-funk-discón át (Sanyi és Solid), a sötétedés utáni bootleg (Waxman és Superman) és elektronikusabb műfajok (Grasshop, Marvin, Palotai) kavalkádjáig, ami majd speciális hi-fi lármafákból pumpál. A vizuál mágia részei a Skylab hiperreál leddióda installációja, a Duotrixx performansza, és reméljük a sárga és piros jelzés legfeljebb a közel negyedmillió darabos LED függönyön villog majd az éjszakában. Ideális szombati kikapcsolódás, permet-parti-napozás és lötyögés a főszezon hajnalán. Ezúttal hozz egy nagyobb törülközőt, fürdőcuccot, és a naptejet se felejtsd otthon!

Strandbelépő:
8-19 óráig 900 Ft,
16-19 óráig 500 Ft,
19-03 óráig ingyenes
következő Cinetrip plein air a Coke Clubbon: augusztus 23.
www.cinetrip.hu/​cokeclub, www.cokeclub.hu


2008. június 28. reggel 10-től hajnal 3-ig
Coke Club, Siófok
strandidőben strandbelépőért, utána ingyenes

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó