Pulzar

Belépő
MindenkinekIngyenes

Partyajánló

Cinetrip plein air @ Coke club, Siófok

Fellépők
Dátum 2008-06-28
Helyszín Coke club, Siófok
Stílus Minimal, Deep House, Breakbeat, House
Cinetrip plein airA Cinetrip elemi (folyékony, audió és vizuál) élmények kellemes elegye, extrém, és általában vízmenti helyszínen. A tél-tavaszi Rudas szezon után Közép-Európa legnagyobb és legmelegebb tava felé veszi az irányt, hogy csak úgy en plein air, a szabadlevegőn mozgassa a lábakat, csipőket és a fantáziát.Coke club, Siófok,

Cinetrip plein air @ Coke club, Siófok

A Cinetrip elemi (folyékony, audió és vizuál) élmények kellemes elegye, extrém, és általában vízmenti helyszínen. A tél-tavaszi Rudas szezon után Közép-Európa legnagyobb és legmelegebb tava felé veszi az irányt, hogy csak úgy en plein air, a szabadlevegőn mozgassa a lábakat, csipőket és a fantáziát.

A nyár során két alkalommal varázsolja el a csapat a nevében eredetileg kétszeresen is vízhez köthető Siófok 17 km-es partjának egy üdítő szeletét, ahol az 1878-ban épült fürdőházon ott büszkélkedett a “Magyar Tenger” felirat, az 1893-ban megnyitott fürdőtelep pedig belügyminiszteri engedéllyel használhatta a “gyógyfürdő” elnevezést. A második évezredben újra megszépült, sétányokkal, parkokkal tűzdelt városkában a 2007-ben új formát öltött Coke Club eleve futurisztikus rekreációs és élménystrandján június 28-án reggel 10-től az éjjel 3 órás zárásig élvezhetik a Balatonra leruccanók a hi-tech és természetes szimbiózisába öltött Cinetrip plein airt.
Nappal ugyanazzal a belépővel be lehet jutni bármelyik strandra, de miért is menne az ember máshová, ha ilyet úgysem lát és hall a környéken. Az a kivételes balatoni hely, amely a nosztalgia helyett a jövőre gyúr: reggeltől DJ-k pörgetik a lemezeket az ambienttől (Kaszi és Jácint), a soul-funk-discón át (Sanyi és Solid), a sötétedés utáni bootleg (Waxman és Superman) és elektronikusabb műfajok (Grasshop, Marvin, Palotai) kavalkádjáig, ami majd speciális hi-fi lármafákból pumpál. A vizuál mágia részei a Skylab hiperreál leddióda installációja, a Duotrixx performansza, és reméljük a sárga és piros jelzés legfeljebb a közel negyedmillió darabos LED függönyön villog majd az éjszakában. Ideális szombati kikapcsolódás, permet-parti-napozás és lötyögés a főszezon hajnalán. Ezúttal hozz egy nagyobb törülközőt, fürdőcuccot, és a naptejet se felejtsd otthon!

Strandbelépő:
8-19 óráig 900 Ft,
16-19 óráig 500 Ft,
19-03 óráig ingyenes
következő Cinetrip plein air a Coke Clubbon: augusztus 23.
www.cinetrip.hu/​cokeclub, www.cokeclub.hu


2008. június 28. reggel 10-től hajnal 3-ig
Coke Club, Siófok
strandidőben strandbelépőért, utána ingyenes

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó