Pulzar

Partyajánló

Consonance @ Tabu, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. május 30.
Helyszín Tabu, Budapest, Mammut 2. 4. emelet II.ker. Lövőház u. 2-6.
Stílus House, Progressive House
ConsonanceÚjra összhangba kerülhetünk önmagunkkal, a zenével, a tánccal! Egy helyszínen, ahol csak a név a Tabu, minden más megengedett, május utolsó szombatján a Consonance Progression ad okot arra, hogy levetkőzzük a hétköznapi arcunkat, s kifújjuk magunkból a sötét gondokat. Lehet lével locsolni és lábbal ritmusra tiporni – a lényeg, hogy a mókuskerék ne törje ezen az estén a derekat! A Consonance Progression nyárköszöntő dínom-dánomra hív mindenkit, hogy egy gyorstalpalón felkészítsen a vakációra: forró hangulatba hozva a megfáradt és hosszú téltől elszürkült lelkeket! Progresszió és regresszió egy helyen és egy időben!Tabu, Budapest, Mammut 2. 4. emelet II.ker. Lövőház u. 2-6.

Consonance @ Tabu, Budapest

Újra összhangba kerülhetünk önmagunkkal, a zenével, a tánccal! Egy helyszínen, ahol csak a név a Tabu, minden más megengedett, május utolsó szombatján a Consonance Progression ad okot arra, hogy levetkőzzük a hétköznapi arcunkat, s kifújjuk magunkból a sötét gondokat. Lehet lével locsolni és lábbal ritmusra tiporni – a lényeg, hogy a mókuskerék ne törje ezen az estén a derekat! A Consonance Progression nyárköszöntő dínom-dánomra hív mindenkit, hogy egy gyorstalpalón felkészítsen a vakációra: forró hangulatba hozva a megfáradt és hosszú téltől elszürkült lelkeket! Progresszió és regresszió egy helyen és egy időben!

A vendéglátók meghívására az ominózus éjszakán a RadioCity estek és kiadó egyik feje és fele lelke, Shootie old(oz) fel minden betérőt a tőle már megszokott szempárásító, gerincbizsergető hangélménnyel. Az egykori Pacha falai közt sokan foglalták imába nevét, hogy aztán a Monkz névvel égessen billogot magáról a memóriákba, majd pedig a Sunday Session című Justmusic-órákat hetente várja a nép epedve, ahol cimboráival a vasárnap délutánjainkat aranyozza mind a mai napig... 

Soundsmith ismét átpörgeti majd a 4/4 egyszeregyét, hogy újrahangolja a felszabadult energiákat. A Scrubz-ból is ismert hangok mesterkovácsa ezúttal sem üllővel és kalapáccsal érkezik, hanem a legfrissebb talpalávaló dalgyűjteményével! A Consonance ház két ura, Ben Dive és Swen most sem bánik majd fukarul a vendégszeretetével, s agyonkényezteti a megjelenteket lemeztáskája gondosan összeválogatott tartalmával. Május 30-án tehát ismét összegyűlünk a főváros legszabadabban csintalan, legcsinosabban barátságos klubjában, a Consonance Progression új otthonában, a Tabu Lounge-ban, s jól összehangolódunk megint!

időpont: 05.30
Tabu Launge

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó