Pulzar

Partyajánló

Consonance @ Tabu, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. május 30.
Helyszín Tabu, Budapest, Mammut 2. 4. emelet II.ker. Lövőház u. 2-6.
Stílus Tech-house, House, Electro, Minimal,
Trance, Dance, House, Techno,
Drum and Bass, House, Progressive House
ConsonanceÚjra összhangba kerülhetünk önmagunkkal, a zenével, a tánccal! Egy helyszínen, ahol csak a név a Tabu, minden más megengedett, május utolsó szombatján a Consonance Progression ad okot arra, hogy levetkőzzük a hétköznapi arcunkat, s kifújjuk magunkból a sötét gondokat. Lehet lével locsolni és lábbal ritmusra tiporni – a lényeg, hogy a mókuskerék ne törje ezen az estén a derekat! A Consonance Progression nyárköszöntő dínom-dánomra hív mindenkit, hogy egy gyorstalpalón felkészítsen a vakációra: forró hangulatba hozva a megfáradt és hosszú téltől elszürkült lelkeket! Progresszió és regresszió egy helyen és egy időben!Tabu, Budapest, Mammut 2. 4. emelet II.ker. Lövőház u. 2-6.

Consonance @ Tabu, Budapest

Újra összhangba kerülhetünk önmagunkkal, a zenével, a tánccal! Egy helyszínen, ahol csak a név a Tabu, minden más megengedett, május utolsó szombatján a Consonance Progression ad okot arra, hogy levetkőzzük a hétköznapi arcunkat, s kifújjuk magunkból a sötét gondokat. Lehet lével locsolni és lábbal ritmusra tiporni – a lényeg, hogy a mókuskerék ne törje ezen az estén a derekat! A Consonance Progression nyárköszöntő dínom-dánomra hív mindenkit, hogy egy gyorstalpalón felkészítsen a vakációra: forró hangulatba hozva a megfáradt és hosszú téltől elszürkült lelkeket! Progresszió és regresszió egy helyen és egy időben!

A vendéglátók meghívására az ominózus éjszakán a RadioCity estek és kiadó egyik feje és fele lelke, Shootie old(oz) fel minden betérőt a tőle már megszokott szempárásító, gerincbizsergető hangélménnyel. Az egykori Pacha falai közt sokan foglalták imába nevét, hogy aztán a Monkz névvel égessen billogot magáról a memóriákba, majd pedig a Sunday Session című Justmusic-órákat hetente várja a nép epedve, ahol cimboráival a vasárnap délutánjainkat aranyozza mind a mai napig... 

Soundsmith ismét átpörgeti majd a 4/4 egyszeregyét, hogy újrahangolja a felszabadult energiákat. A Scrubz-ból is ismert hangok mesterkovácsa ezúttal sem üllővel és kalapáccsal érkezik, hanem a legfrissebb talpalávaló dalgyűjteményével! A Consonance ház két ura, Ben Dive és Swen most sem bánik majd fukarul a vendégszeretetével, s agyonkényezteti a megjelenteket lemeztáskája gondosan összeválogatott tartalmával. Május 30-án tehát ismét összegyűlünk a főváros legszabadabban csintalan, legcsinosabban barátságos klubjában, a Consonance Progression új otthonában, a Tabu Lounge-ban, s jól összehangolódunk megint!

időpont: 05.30
Tabu Launge

Ajánlott lemezek

  • Martyn – Fabric 50

    Kilenc év hosszú idő: ennyi ideje, pontosabban 2001. november 5-e óta jelennek meg minden hónapban töretlenül a londoni székhelyű Fabric szuperklub Fabric és Fabriclive mixei, amik idővel az évtized legfontosabb sorozataivá váltak.
  • Új Scratch Perverts, a Fabric kiadásában!

    A Scratch Perverts elkészült legújabb mixlemezével, amely a Beatdown címet kapta.
  • FABRIC, Jay Haze, jótékonyság

    Jay Haze lesz a közismert Fabric mixsorozat következő művésze.
  • Mi szól majd a temetéseden??

    A Get Physical gondozásában február 6-án jelenik meg a Final Song nevezetű összeállítás. A lemezen híres előadók saját temetésükre szánt búcsúdalainak gyűjteménye hallható.
  • Stanton Warriors – Sessions vol. III

    Számos díj és egy világ körüli turné után elkészítette a harmadik nagylemezét a breakbeat stílus egyik legmeghatározóbb formációja, a Stanton Warriors. A félig DJ mix, félig album hatását keltő kiadványon az elmúlt pár év összes nagy Stanton Warriors felvétele megtalálható lesz.
  • Freq Nasty - Fabriclive 42

    Freq Nasty mixeli a Fabriclive soron következő darabját. A széria negyvenkettedik epizódjában a világhírű breakbeat rasztafári az elektronikus zene legizgalmasabb stílusaiból szelektál, de a múltját sem tagadja meg.
  • Fabric 40

    A legendás londoni Fabric club mix sorozatának negyvenedik darabját az OM Records tulaja Mark Farina pakolta össze. A mix igazi csemege a house szerelmeseinek. Farina munkássága messzire nyúlik vissza, kiadója olyan művészek kiadványiért felelős, mint Hipp-E, Onionz, Dj Sneak… A lemezen található művek nagy része még eddig meg nem jelent felvételeket tartalmaz, szóval mindenképp előremutató!
  • Fabric 28- Wiggle

    A Londoni club soronkovetkező darabját a két Wiggle atya mixelte, azaz Terry Francis és Nathan Cole.
  • Fabriclive 21.

    Meat Katie, a breakbeat egyik legelismertebb figurája miközben új albumát készíti, szakított egy kis idõt, hogy elkészítse a nagyszerû Fabriclive sorozat 21.-ik részét, melyen bemutatja többek közöt Lee Coombs, Atomic Hooligan, vagy épp a legutóbb nálunk járt, Force Mass Motion legújabb szerzeményeit.

Kapcsolódó cikkek

  • A Fabric leszerződtette Chriss-t / Chriss Ronson-t.

    A napokban 5 éves szerződést írt alá hazánk egyik legsikeresebb lemezlovasa Chriss és a londoni Fabric Publishing.
  • Fabric 19 Andrew Weatherall.

    Andrew Weatherall különleges karriert futott be, hiszen öt évvel ezelőtt került először lemezjátszók mögé és azóta mára már Fabric mixet készít, ami Andrew második és harmadik hivatalos mix albuma a kötelező fabricos hangzással megspékelve, deep és sleazy house olyan kiadóktól, mint a Few deep, vagy a Druggy records.
  • James Lavelle GU26

    Romániából jelntkezik, a nagy népszerűségnek örvendő Globalunderground sorozat következő kiadványa, ami a 'Bucharest' nevet kapta.
  • Fabric 20

    Január 5.-én kerül a boltokba a Fabric huszadik kiadványa. Méghozzá John Digweed tolmácsolásában. A cd-n egy öt órás Fabric szettet sĹąrített bele a 74 perces hanghordozóra, amin többek között felcsendülnek Pete Moss, Danny J, vagy Josh wink muzsikák is.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó