Pulzar

Partyajánló

Weekandbass 3. Birthday Party @ Mokka Cuka

Fellépők
Weekandbass 3. Birthday PartyMinden bohócok ura, a bőrmaszkos porondmester, a clownstep cézár Twisted Individual ismét Magyarországra látogat, hogy megünnepelje a Weekandbass 3. születésnapját. Twisted már zsenge gyerekként beleszeretett a UK hardcore-ba, 13 évesen kazettákra vette a helyi kalózadók műsorát, ezzel gyilkolta szülei idegeit. Eme szenvedélyét szélesebb hallgatóságon is kiélhette, miután lemezjátszókat vásárolt és a pultba állhatott néhány kisebb partin, valamint kalózadók stúdiójában.Mokka Cuka

Weekandbass 3. Birthday Party @ Mokka Cuka

Minden bohócok ura, a bőrmaszkos porondmester, a clownstep cézár Twisted Individual ismét Magyarországra látogat, hogy megünnepelje a Weekandbass 3. születésnapját. Twisted már zsenge gyerekként beleszeretett a UK hardcore-ba, 13 évesen kazettákra vette a helyi kalózadók műsorát, ezzel gyilkolta szülei idegeit. Eme szenvedélyét szélesebb hallgatóságon is kiélhette, miután lemezjátszókat vásárolt és a pultba állhatott néhány kisebb partin, valamint kalózadók stúdiójában.
Twisted a kezdeti sikereken vérszemet kapva kóstolgatni kezdte a zenecsinálást is. Egyik nap épp 'Wales' című számát vágatta dubplate-re a Music House-ban, amikor összefutot DJ SS-el, akinek megtetszett a szerzemény. Meg is hívta a fiút a jump up fellegvárának számító Formation-höz, ahol azóta is ontja magából a clownstep-et. A kiadónál jött ki az utánzóit fikkantó 'Bandwagon Blues' valamint a meglepően változatos Tooled Up nagylemez. Azóta  Twisted továbblépett és saját, Grid nevű kiadóján nyomja a világ leghülyébb számcímeivel  elnevezett zenéit.



Weekandbass 3. Birthday Party

2008. május 25., vasárnap

Mokka Cuka

A belépés ingyenes!

 

line up

Twisted Individual (Grid, Formation - UK)

Norm

Vityoo

Sim

Sickboy

Danny Darko

 

www.mokkacuka.com

www.myspace.com/​djtwistedindividual

gridrecordings.com

www.myspace.com/​weekandbass

 

 

 

Ajánlott lemezek

  • Soliquid tarol!

    Körülbelül három hete napvilágot látott Soliquid, azaz Biczók Dávid első szerzői albuma a Baroque Records gondozásában.
  • Jeff Mills- Three Ages

    Buster Keaton 1923-mas némafilmjéhez készített új soundtrack-et Jeff Mills, a techno veterán. A Three Ages három küülömböző korban játszódik, a kőkorszaktól indulva, a római koron keresztül modern korig mesél el történeteket a vonzásról és szerelemről a nemek között. A Berlin és Chichago között ingázó mĹąvész 'Electronic-Jazzy' aláfestéssel látta el az 50 perces remekmĹąvet.

Kapcsolódó cikkek

  • Jay Lumen 2008-as szenzációja

    Nemzetközi duplaalbum… Jay Lumen óriási repülőrajttal kezdi a 2008-as évet. Nemzetközi duplaalbummal jelentkezik, melyet az angol top kiadó, a Baroque Records jelentet meg világszerte.
  • Knowledge Drum & Bass Awards

    Október 28-ára hirdeti ki a szavazása eredményeit az angol Knowledge magazin. Addig is 3 jelölt közül lehet szavazni minden kategóriában. A Díjkiosztóra a Hammersmith Palais ad helyet, egy buli keretében, ahol többek között Andy C, Zinc és Klute zenél, valamint a London Electricity áll a színpadra zenészekkel, egy teljesen élő szettre. Szavazz te is!
  • Újból W.M.C.

    Újból megrendezik Miamiban a rendszeres kis DJ Találkozót. Ez az az esemény amely megalapozza a világ underground zenéinek bemutatkozását az új esztendőben. Egyszóval ami itt elnyeri a szakma tetszését, az biztos hogy a klubbokban is tutira menő lesz.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó