Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 500 Ft
Elővételben 2008. május 16.-ig3 000 Ft
Ild Vip cardal2 000 Ft

Partyajánló

I Love Deep @ Prestige (ex Privé), Budapest

Fellépők
I Love DeepMájus 17-én Kevin Yost vendégszereplésével, európai turnéjának első állomásaként, egy extra, négyórás szett keretein belül zárja a szezont az I Love Deep. A főszereplő mellett ezúttal az I Love Deep rezidensek Buadi&Vic és Nova adja meg a méltó indítást, illetve befejezést.Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.

I Love Deep @ Prestige (ex Privé), Budapest

Május 17-én Kevin Yost vendégszereplésével, európai turnéjának első állomásaként, egy extra, négyórás szett keretein belül zárja a szezont az I Love Deep. A főszereplő mellett ezúttal az I Love Deep rezidensek Buadi&Vic és Nova adja meg a méltó indítást, illetve befejezést.

Egy igazán otthonos, és minden igényt kielégítő klubot hagyunk magunk mögött e májusi szombaton, no de nem örökre csak a nyári hónapokra, hogy vízen és víz mellett, csillagfényes nyári éjszakákon, szabadtéri élményekre várva vágjunk bele júniusban a nyári időszak kalandokban gazdag partyjaiba. De ne rohanjunk ennyire előre, hiszen több mint négy év elteltével ismételten Kevin Yost lesz az I Love Deep vendége. Az úriember, aki 11 éves kora óta szerelmese a lemezjátszóknak,  aki a műfajban egyedülálló módon  debütáló albumából a   "One Starry Night" –ból világszerte több mint 50 000 példányt adott el, miközben mind amellett, hogy végig Dj-zte a világot, saját jazz zenekart alapított, amellyel a legnevesebb fesztiválokon és a műfajt meghatározó helyszíneken lép fel rendszeresen. Természetesen a stúdió munka sem kerül hanyagolásra, az éves szinten, több tucatra rúgó megjelenésekkel olyan lemezeken találkozhatunk, mint Saint Germain En Laye Café dupla CD-je, New York House Sessions, Destinations, The Trendy Eastern..... Tokyo, vagy a már negyedik szériánál tartó saját mix sorozata, a Small Town Underground. Produceri munkáit és DJ szettjeit leginkább az instrumentálitás, az élő hangszerek a house zenével való fuzionálása jellemzi, mely nyomokban  jazz-es  hangzással párosul, hogy aztán így alkotván teljes egészet kápráztassa el a tánctéren partyzókat. Ezúttal mindez négy órán keresztül lesz élvezhető, mindamellett, hogy Budai&Vic gondoskodik majd a le, illetve Nova, a  felvezetésről, ráadásul a korán érkezőknek mix CD-vel is kedveskedik.

Több mint ötévnyi, számtalan, felejthetetlen party-t követően, november közepétől hazavihetővé és kézzelfoghatóvá válik az élmény! A Foundation Records gondozásában,  jelent meg az  "I Love Deep 01 - Mixed by Budai" című mixalbum CD-n.  A party és az azonos nevű lemezkiadó esszenciájának hetven percbe való sűrítése ezúttal az alapító-rezidens Budaira hárult. A feladat nem volt egyszerű, hiszen egy lemeznyi idő szinte semmi ahhoz képest, ami egy I Love Deepen átélhető, így más  választás nem lévén, csak a legjobb trackek kerülhettek fel a korongra. A saját  Budai & Vic szerzemények  mellett olyan előadók munkáira bólogathatunk ezentúl otthon is, mint Jimpster, The Timewriter, Terry Lee Brown Jr., Fred Everything, James Flavour, Chris Micali vagy Dusty Kid. Az "I Love Deep 01 - Mixed by Budai" mix CD, ILD VIP kártyával rendelkezők számára 20%-os kedvezménnyel vásárolható meg, a rendezvény helyszínén. A CD megvásárolható a lemezboltokban vagy megrendelhető online a www.ilovedeep.hu,  "http://www.foundation-records.com/ilovedeep/"www.foundation-records.com/ilovedeep/ és a www.djbudai.com weboldalakon, postai utánvéttel.     

I Love Deep Mix minden szombaton este 8-tól 10-ig Budaival és Vic-kel a justmusic.fm műsorán. www.justmusic.fm 

 

2008. május 17. szombat

I Love Deep / Season Closing Party

Fellépők:

Kevin Yost ( i! Records / USA )

Budai & Vic

Nova


Club Privé

1026. Budapest,Tölgyfa utca 1-3.

Kérjük, érkezz minél korábban, a hosszas sorban állást elkerülendő! Rendezvényünket csak 18 éven felüliek látogathatják. A beléptetés jogát fenntartjuk! További információk: (70) 2608006, e-mail:vip@ilovedeep.hu

 www.ilovedeep.hu www.djbudai.com www.myspace.com/​ilovedeephu www.prive .hu

http://www.kevinyost.com/   http://www.myspace.com/kevinyost

Belépő (csak a helyszínen): 2000 Ft (ILD VIP CARD / Privé membership card) / 3000 Ft (e-flyer, kinyomtatott hirdetés) / 3500 Ft (kedvezmények nélkül)e-flyer letölhető: www.ilovedeep.hu, vagy bármelyik, az I Love Deep-ről beszámoló weboldalról.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott videók a partyhoz

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó