Pulzar

Partyajánló

The Debut vs. Made Inn @ Prestige (ex Privé), Budapest

The Debut vs. Made Inn @ Prestige (ex Privé), Budapest

"Az eddigi közös partyk mindmáig mindenki számára emlékezetesek voltak s most is mindent megteszünk, hogy így alakuljon!!!" The Debut.
Billerbeck presents: The Debut és Made Inn újra együtt! 04.26 – Club Privé

A buliról részletes információk a www.debut.hu/gaudi oldalon olvashatóak!

 

A party különlegességét az adja, hogy ez lesz a Gaudi világmárka Magyarországi bemutatkozása is.

 

Tehát április 26.-én szombaton The Debut, Made Inn és Gaudi Fashion Show egyben.

 

Hogy nem mindennapi esemény lesz ez az este, azt mi sem jelzi jobban, hogy a média részéről is felfokozott az érdeklődés!! A divatshown jelen lesz az Rtl Klub, a Tv2, a Viva tv, az írott sajtó részéről az FHM, a Playboy, a Joy Magazin és még sorolhatnánk...Természetesen rengeteg sztárvendéggel is találkozhattok az este folyamán...

A showt követő partyn pedig a jól megszokott house irányvonalat hallhatjátok, a Debut, a Made Inn rezidenseitől illetve a meghívott sztárvendégektől Dave Stormtól és Dj Merytől

Dave Sorm

Dave Storm az észtországi house színtér egyik legismertebb dj.je, és producere is egyben!
Neve nem csak hazájában ismert, de kiváló munkái révén az egész világon!Észtország legnagyobb clubjában, a Hollywoodban már 19 évesen 1996-ban rezidens volt, ahol nem egyszer 8 órás szettel szórakoztatta a house zene rajongóit.2000-ben megnyerte hazájában a house dj mix bajnokságot, és azóta nincs megállás!Rengeteg clubban játszott már, olyanokban, mint a Pacha, Space, Ministry Of Sound Bar, Angel Deelite, és bejárta egész Európát, így járt már - Spanyolországban, Svájcban, Németországban, Ausztriában, Szlovéniában, Ukrajnában, Oroszországban,a Balti államokban,Skandináviában és az Egyesült Királyságban!Manapság havi rendszerességgel lép fel a tallini Privé clubban, ahol a Defected Records rezidense!Ezenkívül Dave saját rárióműsort is futtat, méghozzá nem is akárhol, hanem az ibizai Global rádióban, a minden vasárnap este jelentkező műsor címe "cabrio"!Dave, a közönség hangulatától és a rendezvény méretétől függően szereti váltogatni az általa játszott stílusokat, melyek között a deep, a soulful, a tribe, a tech és a proggy house is megtalálható!Szettjeiben az atmoszférikus hangzástól a sexy vokálon át az ütős ritmusokig minden keveredik, kedvenc előadói között olyan nevek szerepelnek, mint: Jimpster, Francois Dubois, Manoo, Rocco, Spirit Catcher, Shur-I-Kan, Dennis Ferrer, Franck Roger, Charles Webster és Wahoo! 1999-ben elkezdte saját produceri munkáját, melynek legnagyobb eredménye egy saját kiadó, a 2004-ben alapított Ceremony Records lett!
2008 fontos év Dave Storm életében, hiszen idén ősszel megjelenteti debütáló albumát, "Surrounded" címmel.Addig is élvezzük tőle az új lemez első EP-jét, a Dancetrap-ot, lemezen és természetesen élőben, ugyanis a Debut és a Made Inn jóvoltából Dave Storm hazánkba is ellátogat az idén!

Dj Mery

 

A legismertebb zenészekhez hasonlóan Dj Meri útja is hosszan vezetett a sikerhez!5 évesen zongorázni tanult,és különböző stílusú iskolai zenekarokban játszott! Mielőtt lezárta volna komolyzenei és iskolazenekar múltját, karmesternek állt,majd rádió dj-ként építette karrierjét!16 évvel ezelőtt kezdett a nemzeti rádiónál, majd olyan magán rádióknál dolgozott, mint a Top rádió, a Mega FM, és a Sky!Manapság egy hetente jelentkező műsort vezet a Raadio 2-n, melynek címe Tallin Express, és szombatonként hallható.A Tallin Express egyben egy partysorozat neve is,mely havonta kétszer kerül megrendezésre, és már évek óta nagy sikerrel működik.Dj partnere P.julm, akivel ketten alkotják a Rulers Of The Deep csapatot!2001-ben Meri régi álma teljesült, amikor kiadták első saját Rulers Of The Deep szerzeményüket, majd ennek sikerei oda vezettek, hogy 2004-től egészen napjainkig az egyik legkeresettebb dj/producer vált belőlük!2006 kezdetén Meri és Julm megalapították a ROTD kiadót, természetesen itt adták ki saját lemezüket is, a nagy sikerű Next Evolution-t, melyen olyan dj-k szerepeltek, mint Marcel,Bryan Chambers,Capitol A és még számos észtországi tehetséges énekes! Meri és társa nem csak a stúdióban alkotnak nagyot, de élőben is bizonyíthatták tehetségüket, amikor őket kérték fel, hogy legyenek az észtországi Tiesto, illetve Paul Oakenfold bulik bemelegítő dj-i!A Rulers Of The Deep-et maga Tom Middleton hívta meg zenélni, akivel közösen álltak szinpadra!Észtországban nincs olyan nagy zenei rendezvény, ahová ne hívnák meg a fiúkat, így kerültek a rigai Knock Out fesztiválra, ahol Todd Terry előtt játszhattak.A 2008-as év pedig már megtelt előjegyzésekkel, láthatjuk öket Hollandiában, az Egyesült Királyságban, Dubaiban, Lettországban, Litvániában és még Finnországban is! Ugyanakkor ha Meri zenéjéről beszélünk, bár house előadóként tartjuk számon nem szabad elfelejtenünk techno és breakbeat gyökereit sem.Olyan előadók is befolyásolják zenei munkásságát, mint David Bowie, a Pet Shop Boys, Massive Attack vagy a Future Sound Of London!





Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Nathan Fake és Dinky a Justmusic.fm-en

    Szombaton, még a Stigmatech presents Room106 parti kezdete előtt hangoljatok a www.justmusic.fm -re, hiszen 20.00-tól a Warm Up! c. műsorban Dinky fogja húzni a talpalávalót, illetve terveink szerint 21.00 körül Nathan Fake is megérkezik a stúdióba egy beszélgetés erejéig! Később Dinky a Radió Café adásában ad interjút, valamikor 22.00 magasságában. Az időzítés tökéletes, hiszen Nathan Fake fellépése pontban éjfélkor kezdődik az A38-on, őt és Vincent Oliver-t Dinky követi 01.00-kor.
  • A jegyelővétel megkezdődött

    Megkezdődött a jegyelővétel a Stigmatech presents Room106 @ Budapest c. partira, melynek külföldi sztárvendégei Nathan Fake és Dinky. A jegyeket az Underground Records-ban (Bp. VI. Király u. 54. www.urec.hu +36-1-479-1030) és az Aktrecords-ban (Bp. V. Múzeum krt. 7. www.aktrecords.hu +36-1-266-3080) szerezhetitek be 2500 fortintos áron. A Stigmatech-hez kapcsolódó hír, hogy a www.stigmatech.com ra felkerült Ramone és Martin új mixe, a felvezetés újabb lépéseként.

Ajánlott lemezek

  • Berlini klub útikalauz

    Egy új DVD/CD megjelenését jelentették be, amelynek köszönhetően betekintést nyerhetünk Berlin Club életébe.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó