Pulzar

Partyajánló

NewL Birthday Party @ Colombus Club, Balatonfüred

Fellépők
NewL Birthday PartyMint az már köztudott, minden hónapban, egy pénteki alkalommal a balatonfüredi COLUMBUS CLUB-ba megrendezésre kerül a TECHNO ATTACK nevű party. Ebben a hónapban sem lesz másként, viszont ez egy különleges alkalom, hisz Magyarország elsőszámú techno-lemezlovasa, DJ NEWL (Viva TV) itt ünnepli a születésnapját. Ez már épp elég ahhoz, hogy ne válasszatok más programot erre a napra... :)Colombus Club, Balatonfüred, Honvéd u. 3.

NewL Birthday Party @ Colombus Club, Balatonfüred

Mint az már köztudott, minden hónapban, egy pénteki alkalommal a balatonfüredi COLUMBUS CLUB-ba megrendezésre kerül a TECHNO ATTACK nevű party. Ebben a hónapban sem lesz másként, viszont ez egy különleges alkalom, hisz Magyarország elsőszámú techno-lemezlovasa, DJ NEWL (Viva TV) itt ünnepli a születésnapját. Ez már épp elég ahhoz, hogy ne válasszatok más programot erre a napra... :)

Az estét SYNTHAX nyitja meg, finom tech-house szettjével készül erre a jeles alkalomra. Őt már a szülinapos NEWL váltja exklúzív szülinapos szettjével, mely biztos maradandó élményt fog nyújtani. Pihenésre esélyt sem adva, a lemezjátszókhoz már a COLUMBUS CLUB állandó házigazdája, LESLIE áll majd, a tőle megszokott húzós, svéd techno-s vonal képviseletével, amely garantáltan az örületbe fog kergetni mindenkit. :)
Az est levezetéseként a Technocratism partisorozat házigazdája, PINKY DA PAAMPA fogja átvenni a pultot, aki már nem egyszer bizonyított a techno-fanok előtt.

Nincs mese, pörgős estének néztek elébe, úgyhogy ha jót akartok bulizni, akkor ÁPRILIS 18-án a COLUMBUS CLUBBAN a helyed!

Menjetek táncolni, és ünnepeljétek a Columbussal DJ NEWL SZÜLETÉSNAPJÁT !


Infók:

NEWL BIRTHDAY PARTY
- TECHNO ATTACK -


COLUMBUS CLUB
Balatonfüred
Honvéd u. 3


2008. Április 18, péntek


Dj-k:

- Synthax myspace.com/dj_synthax
- Leslie myspace.com/djlesliehun
- NEWL djnewl.hu
- Pinky da Paampa Technocratism



Start: 22:00
End: ?

Belépő: 1000HUF

Jelentkezz az INFO LINE-ra!
Ha SMS-ben akarsz információkat kapni a partikról, küldd el a PARTY szót a 70-250-20-37 számra!
Amennyiben hírlevelet is szeretnél kapni, jelöld meg a "Techno Attack"-et az IWIW-en!



www.columbusclub.hu


Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó