Pulzar

Kamionosok és prostik flyer

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Kamionosok és prostik @ Colombus Club, Balatonfüred

Fellépők
Dátum 2011. április 9.
Helyszín Colombus Club, Balatonfüred, Honvéd u. 3.
Stílus Tech-house, House, Disco, Dubstep
Kamionosok és prostikAz ország egyik legnagyobb népszerűségének örvendő őrülete, a Kamionosok és prostik parti utolérte Balatonfüredet is!Colombus Club, Balatonfüred, Honvéd u. 3.

Kamionosok és prostik @ Colombus Club, Balatonfüred

Az ország egyik legnagyobb népszerűségének örvendő őrülete, a Kamionosok és prostik parti utolérte Balatonfüredet is!

 A tavalyi évben Budapesten és Siófokon már fergeteges sikereket arató sorozat minden állomásán hatalmas hangulat kerekedett a sok bajszos hózentrógernek és harisnyakötős melltartónak öltözött partibetyároknak és bestiáknak köszönhetően. A kivetkőzős-beöltözős mulatozás tovább szedi az unalom köréből áldozatait, s aki április 9-én éjszaka felülkerekedik a kényelmén, egyben keresztet is vethet a nyugalmára – legalábbis erre az egy éjszakára bizonyosan!

Az ördögi kör tovább gyűrűzik tehát, s a Kamionosok és prostik privát időjósai szerint a következő megmozdulás előestéjétől másnap hajnalig derűsek lesznek az éghajlati viszonyok a Columbus klub falai között. Hogy a plafonról is folyni fog a jókedv, és fülledt lesz az erotika, azt csukott szemmel is előre borítékolhatjuk, mint ahogyan azt is, hogy aki ide beteszi a lábát, az felhagyhat minden reménnyel – már ami a gyors távozást illeti…

A maskarába bújt közönség talpa alá valóját a hely rezidense, Leslie Smith mellett a partisorozat kulcsfigurái, Kisatee, Arpee és Blade húzza majd, lépre csalva a gyanútlan füleket, s mozgásba lendítve a lábakat és a kezeket.

Ha nem akarsz kilógni, akkor beöltözöl. Az pedig már legyen a te választásod, hogy melyik karakter szimpatikusabb, nemre, korra való tekintet nélkül!

Beugró: csak egy ezres!


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó