Pulzar

Colombus House Classics flyer

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

Colombus House Classics @ Colombus Club, Balatonfüred

Fellépők
Dátum 2011. április 23.
Helyszín Colombus Club, Balatonfüred, Honvéd u. 3.
Stílus Dance, House, Tech-house
Colombus House ClassicsEgy éjszaka, melyen igazi mesterek komponálásában utazhattok vissza az időben, és bulizhattok az elmúlt évtized legnagyobb house slágereire. A megtisztelő feladatot a stílus talán két legtapasztaltabb lemezlovasa kapta, akik ígérik nektek, hogy felejthetetlenné teszik ezt az estét!Colombus Club, Balatonfüred, Honvéd u. 3.

Colombus House Classics @ Colombus Club, Balatonfüred

Egy éjszaka, melyen igazi mesterek komponálásában utazhattok vissza az időben, és bulizhattok az elmúlt évtized legnagyobb house slágereire. A megtisztelő feladatot a stílus talán két legtapasztaltabb lemezlovasa kapta, akik ígérik nektek, hogy felejthetetlenné teszik ezt az estét!

 STERBINSZKY: Bátran mondhatjuk, hogy a Columbus legkedveltebb lemezlovasa, akiben még egy bulin sem csalódhattunk. Ki ne emlékezne a résztvevők közül többek közt a szilveszteri party-n nyújtott felejthetetlen szettjére, amit még a hajnali órák ellenére is több százan tomboltatok végig!

Ígérete szerint ezen az estén sem lesz ez másképp, mindenki rongyosra fogja táncolni a lábát és tapsolni a kezét!

DAN von SCHULZ: A stílus talán legtapasztaltabb lemezlovasa hosszú idő után először veszi birtokába a Columbus dj pultját. Játszott már a világhírű Pacha-ban, számos alkalommal Ibizán és nem utolsó sorban az ország szinte összes klubjában megfordult már. Schulz sokak által a legnagyobb technikai tudással rendelkező dj-nek számít Magyarországon, amiből egy két órás ízelítőt kaphattok 23.-án, a Columbus House Classics partysorozat első felvonásán!

A pezsgő osztogatást most sem felejtjük ám el! Mint mindig, a legjobban bulizók ezen az éjszakán is elnyerik a jól megérdemelt jutalmukat! :)


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó